Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
guessWho pisze:...a na okrągło prąd mnie przeszywa, gdy słucham Artrosis, każda ich płyta to dla mnie przeżycie- wspaniała uczta dla ucha i duszy...
tosterem:Dki3r pisze:Ludzie, trochę litości dla oczu. Czym wy robicie te zdjęcia? Żelazkiem?
"Dauþuz", to debiut demo/reh. 2o1o, a drugie , tak , z 2016 "De dunklas återkomst". Na cd nie było innych wydań, były tylko zjebaneCOFFIN pisze:^ Przestałem już ogarniać, ale to chyba dema z 2016? Nie mam czasu teraz polukać, ale zerknę na spokojnie jutro. No i widzę, że pudełkowe wydania tym razem.
Ihasan pisze:
Projekt oczywiście kojarzę i coś tam leciało jakiś czas temu. Może siądę któregoś dnia raz jeszcze, choć ilość materiałów może na dzień dobry odstraszyć; )Ihasan pisze:Wszystko COFFIN klasyczne pudełkowe wydania.
Strasznie mi siadł ten twór Swartadauþuza. Jak dla mnie na obecną chwilę jego najlepsza rzecz jaką tworzy.
Skompletowałem do tej pory 6 materiałów Bekëth Nexëhmü a kolejne już w drodze. Mocno polecam zwłaszcza "De forna sederna", "De svarta riterna", "De dunklas återkomst" oraz "De glömdas ursjälar", choć reszta równie dobra.
Zajebisty klimat gość stworzył prostymi środkami. W takim "De forna sederna" wręcz na tony inspiracji z "Hvis Lyset Tar Oss" czy też "Fliosofem". Niby nic nowego i oryginalnego, ale słucha mi się BN znakomicie i przyznam szczerze, że od dwóch tygodni nie słucham nic innego :)
podziękował, zamówione. przy okazji jeszcze inna książka, od dłuższego czasu niedostępna w pl.Gall pisze:https://www.bookdepository.com/Only-Dea ... 0979616396" onclick="window.open(this.href);return false;nagrobek pisze:^ można to u nas gdzieś nabyć czy ino z zagranicy?
Dodruk wypuścili w tym miesiącu, więc prędzej czy później znów się pojawi. Dostałem od nich maila z informacją, że książka jest dostępna Wysyłka do PL za free, więc nie ma co kombinować.