Oczywiscie.manieczki pisze:Ej! Ten caly Vöedtæmhtëhactått tez w pipke jest. Trzeba bedzie obadac inne jego matexy.
Split z Maquahuitl. I zanim sie obejrzysz bedziesz machal reka pod ad hominem:) Od razu teczke sobie zaloz:D
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Oczywiscie.manieczki pisze:Ej! Ten caly Vöedtæmhtëhactått tez w pipke jest. Trzeba bedzie obadac inne jego matexy.
manieczki pisze:Taka EPunia do odsluchu na SMAK
https://iliveforonedollaraday.wordpress ... s-of-hate/" onclick="window.open(this.href);return false;
to mnie panicz z kims pomylil. pewnie teczki nbdb podpisanemanieczki pisze: Selbstmord
Dobra, zarty na bok. Sprawdz sobie Forlor, bo mnie sie widzi i czuje spory potentzjal.pr0metheus pisze:chyba humorystyka
SODOMOUSE pisze:z Rovaniemi,przybywa SUOTANA...13.11,ukazał się debiut album "Frostrealm",nakład 5oo sztuk...teksty w j angielskim,niestety po fińsku żadnego kawałka...cały album
[youtube][/youtube]
Suotana,przeskakiwałem co chwila dalej,myśląc,że się rozkręcą jakoś,ale nie dali rady...to też nie moje klimaty.Olo pisze:Frozen Graves całkiem OK. Brzmi jak wykopalisko sprzed 20 lat, albo trzecia strona splitu "Hordanes Land". Jakby jeszcze przyjebało śniegiem to mieliby kilka puntów więcej do zajebistości w odbiorze. Bardzo solidna trzecia liga, której często lepiej mi się słucha niż bardziej nowoczesnych wykwitów.
Suotana wytrzymalem dokładnie 36 sek. :( Straszne, okropne, niesłuchalne gówno upstrzone patatajami i perlistymi klawiszami. Kulig black metal.