hahaha o kurwa ;dDeviant pisze:Następnie po jakimś czasie napisali ,że będą płyty rozsyłać po trasie kapeli,ponieważ zespół bierze cały nakład na trasę.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- postuje jak opętany!
odpisali mi dopiero na drugiego maila. "namierzają sprawę". sytuacja jest o tyle kiepska, że w paczce nie było dwóch płyt, przez które w ogóle zdecydowałem się zrobić zamówienie, tj. winyle grave upheaval i prosanctus inferi. pozostałe pozycje wziąłem "przy okazji". pierwszy raz witching hour zawiodło... ale zobaczymyDeviant pisze:Odezwali się do Ciebie?Bo u mnie na razie cisza :/abstract pisze:też czekam, niestetyDeviant pisze:WHP skucha,zobaczymy jak rozwiążą reklamację.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Nie chce by brzmialo to jak przechwalanie, tudziez sranie na konkurencje, ale u mnie od czasu dogadania sie z zespolem, do premiery Oremusa minelo mniej czasu, niz od rozpoczecia przedsprzedazy do wysylki The Dead Goats. Oremus tlocznia dostarczyla mi dwa dni przed terminem, a Evil Machine spozniony byl o jeden dzien. Tlocznia to nie jest pan Zdzisiek, ktory robi remonty na czarno i wiecznie ma poslizgi, tylko powazna duza firma. Wiadomo, zawsze cos moze ktos spierdolic, szczegolnie jak do przedsprzedazy wystawia sie material ktory jest jeszcze przed masteringiem (wiec nie moze tu byc zadnego potwierdzonego terminu z tloczni), co uwazam za maksymalne granie z klientem w chuja.majeku pisze:Instant classic ponownie. Płyta Kozłów zamówiona/zapłacona w czerwcu.
Na jesieni w końcu przyszła paka ale ze zgniecioną okładką.
Po miesiącu ponad dosłali drugie opakowanie, też zniszczone + 2 gratisowe CD.
Od ponad miesiąca nie dostaję żadnej odpowiedzi. Rozumiem, że po godzinach to robią i na chleb zarabiają uczciwie gdzie indziej ale tak robić to nie ładnie.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ten vinyl The Dead Goats rzeczywiście pechowy jest - co prawda nie kupiłem od IC - tylko na koncercie. Okładka i płyty ok, ale gruba koperta na sam vinyl pogięta, że ja pierdole. Dziwne to, bo okładka w idealnym stanie.
- Deviant
- w mackach Zła
odpisali mi dopiero na drugiego maila. "namierzają sprawę". sytuacja jest o tyle kiepska, że w paczce nie było dwóch płyt, przez które w ogóle zdecydowałem się zrobić zamówienie, tj. winyle grave upheaval i prosanctus inferi. pozostałe pozycje wziąłem "przy okazji". pierwszy raz witching hour zawiodło... ale zobaczymy
U mnie sytuacja podobna,na dodatek płyty której brakuje nie ma już w ofercie.Ale BART posta napisał ,że wszystkie reklamacje będzie przez weekend rozpatrywał, także luz.
- aginsiak
- w mackach Zła
Szort mesydź do LYKANTROP użytkownik. Chuj ci do dupy. Od razu zamykam sobie furtke ,żeby więcej się nie kontaktowac z tob ą ,stąd dość drastyczny język.Skoro masz problem z odpisaniem na PM ,to widac to jest najlepsze miejsce ku temu lago. siemasz. :)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
sowa ja zwykle +
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Ty a jak se kupie coś na amazonie u jednego sprzedawcy ze stuk wiele i on wyśle każdą płytę odedzielnie, to ja za pocztę też tak płacę, czy tylko za jedną?
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
zazwyczaj oplata za wysylke x ilosc plyt. ale to jest niecale 2 funciaki, wiec i tak czesto wychodzi taniej niz u nas.
- Lykantrop
3 dni zwlekałem z wysłaniem odpowiedzi na PMa, którego nie zdążyłem nawet odczytać, straszne. Nie wiedziałem też, że Lykantrop to jakaś nekrowytwórnia, której należy się nagana, bo nie chcą na bieżąco odpowiadać na pytania pt. zrób fotę płyty, która jest 2000 km ode mnie i namów na to siostrę, żonę, sąsiada, kogokolwiek, etc. Sorry, siostra nie zdążyła, żona nie dojechała. Poza tym chyba dostałeś wiadomość, że najlepiej będzie robić jakiekolwiek deale w marcu. Tym niemniej też sobie ucinam z Tobą kontakt, sayonara. A wszystkich tych którzy czekają na moją odpowiedź nawet 2 tygodnie przepraszam, mam inne sprawy na głowie (chociaż pewnie poza aginisiakiem nikt inny nie narzeka na ten stan rzeczy).aginsiak pisze:Szort mesydź do LYKANTROP użytkownik. Chuj ci do dupy. Od razu zamykam sobie furtke ,żeby więcej się nie kontaktowac z tob ą ,stąd dość drastyczny język.Skoro masz problem z odpisaniem na PM ,to widac to jest najlepsze miejsce ku temu lago. siemasz. :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Nawet Pan Zdzisław pierdoli Odrę W.... . Szanuj Pana Zdzisława, bo nie znasz dnia, ni godziny, a szczególnie gdy mylisz wycior ze szczoteczką do zębów, wtedy tylko Biada, Biada, Biada.krz63 pisze:Tlocznia to nie jest pan Zdzisiek, ktory robi remonty na czarno i wiecznie ma poslizgi...
- Clochard
Chuj nie to obchodzi, maja byc zdjecia bo jak nie to zaszczuje Cie komornikiem, oh wait...Lykantrop pisze:3 dni zwlekałem z wysłaniem odpowiedzi na PMa, którego nie zdążyłem nawet odczytać, straszne. Nie wiedziałem też, że Lykantrop to jakaś nekrowytwórnia, której należy się nagana, bo nie chcą na bieżąco odpowiadać na pytania pt. zrób fotę płyty, która jest 2000 km ode mnie i namów na to siostrę, żonę, sąsiada, kogokolwiek, etc. Sorry, siostra nie zdążyła, żona nie dojechała. Poza tym chyba dostałeś wiadomość, że najlepiej będzie robić jakiekolwiek deale w marcu. Tym niemniej też sobie ucinam z Tobą kontakt, sayonara. A wszystkich tych którzy czekają na moją odpowiedź nawet 2 tygodnie przepraszam, mam inne sprawy na głowie (chociaż pewnie poza aginisiakiem nikt inny nie narzeka na ten stan rzeczy).aginsiak pisze:Szort mesydź do LYKANTROP użytkownik. Chuj ci do dupy. Od razu zamykam sobie furtke ,żeby więcej się nie kontaktowac z tob ą ,stąd dość drastyczny język.Skoro masz problem z odpisaniem na PM ,to widac to jest najlepsze miejsce ku temu lago. siemasz. :)
- krz63
Akurat przez ostatnie półtora roku miałem dużo do czynienia z twoją branżą. Na jednego solidnego, terminowego i uczciwego trafia się dziesięciu totalnych pokurwieńców. Każdy narzeka jak to ciężko w branży teraz, blablabla. Cóż, gdybym ja miał taki luźny stosunek do pojęć takich jak terminowość, dotrzymywanie słowa, poważne traktowanie ręki, która mnie karmi i paru jeszcze innych, to też bym klientów nie miał. Jeśli się z kimś umawiam na dwunastą, to jest to kurwa dwunasta a nie szesnasta (elektrycy), jeśli w połowie października mówię komuś, że zrobię do końca października, to kurwa do końca października, a nie w styczniu następnego roku (stolarz). No more Pan Zdzisiek!535 pisze:Nawet Pan Zdzisław pierdoli Odrę W.... . Szanuj Pana Zdzisława, bo nie znasz dnia, ni godziny, a szczególnie gdy mylisz wycior ze szczoteczką do zębów, wtedy tylko Biada, Biada, Biada.krz63 pisze:Tlocznia to nie jest pan Zdzisiek, ktory robi remonty na czarno i wiecznie ma poslizgi...
Ostatnio zmieniony 19-01-2014, 17:41 przez krz63, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- aginsiak
- w mackach Zła
Gwoli ścisłości.Grzecznie wysłałem maile trzykrotnie .Na żaden nie odpowiedziałeś przez miesiąc czasu.Pierwszy się kontaktowałeś.Nikt nie prosił o żadne zdjęcia .Nie kłam.Lykantrop pisze:3 dni zwlekałem z wysłaniem odpowiedzi na PMa, którego nie zdążyłem nawet odczytać, straszne. Nie wiedziałem też, że Lykantrop to jakaś nekrowytwórnia, której należy się nagana, bo nie chcą na bieżąco odpowiadać na pytania pt. zrób fotę płyty, która jest 2000 km ode mnie i namów na to siostrę, żonę, sąsiada, kogokolwiek, etc. Sorry, siostra nie zdążyła, żona nie dojechała. Poza tym chyba dostałeś wiadomość, że najlepiej będzie robić jakiekolwiek deale w marcu. Tym niemniej też sobie ucinam z Tobą kontakt, sayonara. A wszystkich tych którzy czekają na moją odpowiedź nawet 2 tygodnie przepraszam, mam inne sprawy na głowie (chociaż pewnie poza aginisiakiem nikt inny nie narzeka na ten stan rzeczy).aginsiak pisze:Szort mesydź do LYKANTROP użytkownik. Chuj ci do dupy. Od razu zamykam sobie furtke ,żeby więcej się nie kontaktowac z tob ą ,stąd dość drastyczny język.Skoro masz problem z odpisaniem na PM ,to widac to jest najlepsze miejsce ku temu lago. siemasz. :)
Zdrowia
- maciek z klanu
BART pisze:Spokojnie nie było mnie przez prawie tydzień w domu tylko ja załatwiam takie rzeczy Aga się nie wtrąca w reklamacje , w weekend będzie wszystko po prostowane-takie życie ... rozumiem Was -Sorki
Bart
a jak z ZEMIAL na LP? Dostałeś?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Chainsaw
- świeżak
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Arachnophobia błyskawicznie. Do tego wielkie dzięki za sprawne rozwiązanie problemu z płytą, który to odkryłem pół roku po zakupie :D
-
fan.pl 10/10
- morbid
- rasowy masterfulowicz
kolega kosmokrator....mimo malutkie zwłoki z wysyłką na duuzyyyyy plus :)
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
Hellthrasher jak zawsze niezawodny.