Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Kurwa Andrzej 17 stycznia robię imprezę w Poznaniu i z Lubą jesteś pierwszy wpisany na listę honorowych gości. Co się dzieje z Twoim zdrowiem? Zdrowia. Mam nadzieję że 17 stycznia spotkamy się i wypijemy flaszkę.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Ano troszku siadło mi widzenie (wzrok) i miałem zabieg w tym kierunku, przy okazji zajebałem sobie wycinanie nadmiaru skóry na opadającej powiece więc jest wesoło, bardzo powiem nawet w tej chwili...alkoholowo

-
Przejebane. Współczuję. 17stego w styczniu zabookuj sobie termin. Będzie się działo:)
https://www.biletomat.pl/bilety/gala-kr ... nan-65571/
Będzie taka impreza o której będą wszczycy pisać.
Nic nie kupuj przez intertnet, my siedzimy w naszej organizatorskiej loży czystego szleństwa.
Tym razem mocno się postaraliśmy z kumploma:D

Nic nie kupuj przez intertnet, my siedzimy w naszej organizatorskiej loży czystego szleństwa.
Tym razem mocno się postaraliśmy z kumploma:D
Ostatnio zmieniony 15-12-2024, 11:55 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Plaża i 26 stopni, w takich okolicznościach zapoznałem się z nowym Bedsore. Ta płyta właśnie taka jest, ciepła brzmieniowo. I ten wokal po włosku, lubię, wcześniej sprawdzone na wielu płytach BM.

- morbid
- rasowy masterfulowicz
W kontakcietomaszm pisze: ↑15-12-2024, 11:49Przejebane. Współczuję. 17stego w styczniu zabookuj sobie termin. Będzie się działo:)

-
Yep, Dalek to mroczna sprawa.ten HH mroku co uprawiają kocham bezgranicznie. Widzę na zdjęciu Run the Jewels i Gravediggaz. To monumenty.
17 stycznia na imprezie będzie grał Nagły Atak Spawacza. Nie wiem w jakim składzie na pewno Małpa.
No i ten który mi już skórę nie raz ratował na imperzach Poznań HHH .............hiehie
17 stycznia na imprezie będzie grał Nagły Atak Spawacza. Nie wiem w jakim składzie na pewno Małpa.
No i ten który mi już skórę nie raz ratował na imperzach Poznań HHH .............hiehie
Ostatnio zmieniony 15-12-2024, 12:12 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Kurwa Fazi jak będzie to masakra totalna, lubię typa

Co do hip-hopu sporo rzeczy kupiłem sobie ostatnio ,ale raczej właśnie klasyki i rzeczy takie "nieszablonowe" jak dla mnie - takie jak Dalek trafiające w mój obszar muzycznego zainteresowania.
-
Jasne HH to nie raz większy mrok jak metal .
Z polskiej sceny czekam na Młodego Zgreda jak pojebion
Wiadomo najbardziej czekam na Rogala
Z polskiej sceny czekam na Młodego Zgreda jak pojebion
Wiadomo najbardziej czekam na Rogala
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- morbid
- rasowy masterfulowicz
Fazi w koszulce Mayhem, wcześniej Młody Zgred w Morbid Angel .... coś jest na rzeczy

Tak z innej beczki , oglądając po raz pierwszy teledysk Onyx - Throw Ya Gunz urzekła mnie jedna ze scen w teledysku, mianowicie kolesia liżącego siekierę (3:33 w video) .Pomyślałem sobie wtedy ....kurwa ale tam maja dopiero "war"

-
Zaprosiłem Peje, Dj decsa na 17 stycznia, możliwe że bedą. Sam kurwa nie wiem tyle ludzi posrpaszałem na imprezę. Z tego podziemia. Jak ktoś umie w internety to może kropki połaczyć. My się znamy i każdy robi swoje. Wielu osbom byłoby to nie do uwierzenia jak osoby z sceny HH są blisko metalu. Hie hie Ważne są emcoje, najczęściej negatywne, muzyka idize wespół z jaks tam twórczością.
I nigdy nie było przynajmniej na tej scenie poznańskiej jakieś chujowej ściemy. Sam mieszkam na ślaśku ale jestem poznaniakiem z krwi i kości, Nawet nasz klub boskerski............ja wiem kto od nas to promuje, jacy też ludzie z środowsika HH. NIe ważne, my się przyjażnimy.
Kto mi dupę ostatnio ratował na gali bokserskiej. Człowiek legenda. Zadzwoniłem- musisz mi kurwa pomóc, będę za 20 minut,akurat wróciłem z trasy koncertowej. Haha to było czyste szaleńśtwo. Do czego zmierzam, nie ma takiego drugiego miejsca na świecie jak Poznań,
Montujemy tam 17 stycznia taką imprezę ,że nie będę o tym pisać bo tak mało kto uwierzy. Przekroczymy każdy rubikon jaki powstał. Nigdy czegoś takiego w kraju nie było.
I nigdy nie było przynajmniej na tej scenie poznańskiej jakieś chujowej ściemy. Sam mieszkam na ślaśku ale jestem poznaniakiem z krwi i kości, Nawet nasz klub boskerski............ja wiem kto od nas to promuje, jacy też ludzie z środowsika HH. NIe ważne, my się przyjażnimy.
Kto mi dupę ostatnio ratował na gali bokserskiej. Człowiek legenda. Zadzwoniłem- musisz mi kurwa pomóc, będę za 20 minut,akurat wróciłem z trasy koncertowej. Haha to było czyste szaleńśtwo. Do czego zmierzam, nie ma takiego drugiego miejsca na świecie jak Poznań,
Montujemy tam 17 stycznia taką imprezę ,że nie będę o tym pisać bo tak mało kto uwierzy. Przekroczymy każdy rubikon jaki powstał. Nigdy czegoś takiego w kraju nie było.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
-
Kurde nie że z Paluchem się znamy ale dobre ma te kawałki. Słoń ma koszulkę Blod Incatation.
Ostatnio zmieniony 15-12-2024, 13:24 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
-
No co Ty.. Podziemie podziemia. To co jest na FB to pikuś. Nie informujemy i nie będziemy informować co się zadzieje. Na miejscu. Nie mogę o tym pisać, nie wolno mi o tym mówić. Coś totlanie pojebanego. Totalna estrema .
Walka wieczoru nam się zmianiła. Kojot walczy jako głowna gwiazda ale byliśmy zmuszeni sprowadzić zasępstwo- rywal w walce nagołe pięsci połamał sobie ręke w 3 miejscach. i nie jest w stanie zawalczyć. Trudno.Ale zastępstwo znależiliśmy godne.
Miejmy nadzieję że nikt już nam się na ipmrezie nie wysypie. Oby- wiecie jak to jest mogę się spodziwać niespodziwanego. chłopaki co leją się na gołe piści po ryjach są ciężcy do spodziania się:D
NIe mam pretensji, takie to klimaty, miałem zakontraktowaną walkę wieczoru po czym posypało mi się wszystko jak domek z kart. I absolutnie nie mam pretensji do Chłopaka który z Kojotem miał walczyć. Mocno tam poszło w te FB, i te inne głupotki internetowe. Po tylu doświdczaniach nazwijmy to życiowych mam zajebisty dystans.
Mega też merch robimy pod imprezę. Nie ządne tam gówno ale mega matriał i mega jakosc.
Wkleję zdjęcia Kojota w bluzie. W końcu wlczy jako gwiazda. Walczył też w Gromdzie.
Walka wieczoru nam się zmianiła. Kojot walczy jako głowna gwiazda ale byliśmy zmuszeni sprowadzić zasępstwo- rywal w walce nagołe pięsci połamał sobie ręke w 3 miejscach. i nie jest w stanie zawalczyć. Trudno.Ale zastępstwo znależiliśmy godne.
Miejmy nadzieję że nikt już nam się na ipmrezie nie wysypie. Oby- wiecie jak to jest mogę się spodziwać niespodziwanego. chłopaki co leją się na gołe piści po ryjach są ciężcy do spodziania się:D
NIe mam pretensji, takie to klimaty, miałem zakontraktowaną walkę wieczoru po czym posypało mi się wszystko jak domek z kart. I absolutnie nie mam pretensji do Chłopaka który z Kojotem miał walczyć. Mocno tam poszło w te FB, i te inne głupotki internetowe. Po tylu doświdczaniach nazwijmy to życiowych mam zajebisty dystans.
Mega też merch robimy pod imprezę. Nie ządne tam gówno ale mega matriał i mega jakosc.
Wkleję zdjęcia Kojota w bluzie. W końcu wlczy jako gwiazda. Walczył też w Gromdzie.
Ostatnio zmieniony 15-12-2024, 14:12 przez tomaszm, łącznie zmieniany 7 razy.
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
Everyone loves you when you are dead
- Kilgore
- weteran forumowych bitew