O, jeszcze ci przyszli na koniec roku i wywrócili mi stolik. Nie pamiętam kiedy ostatnio nabyłem nowości w takich ilościach. Ten rok to jest jakiś obłęd.
Petarda, ale bardziej lubie nastepna, to ultra-petarda
ja tymczasem dzis w ten deszczowo-wiejny ponury dzien
To mial byc ostatni album Talk Talk, Flowers Of The Moon z tego co pamietam mial byc tytul, ale go ktos tam przekonal, bo juz Lee Harrisa i Paula Webba nie bylo w skladzie..... to muza wlasnie na takie dni
Grisedla. co Ci kolesie wciągają ,że robią taki HH.
Z Bennym fajnie jakby tak dla Nosie Magazine zrobić wywiad.Griselda to stan umysłu. Kiedyś pokuszę się o wklejenie kolekcj Z Grisedly. Hehe NIgdy nie poszli w skomercjalizowanie a ten HH to wyssali z mleka matki pewnie .
Ja sobie mega forum cenie. Właściwie jedyne miejsce gdzie siedzę w internecie. Masę wartościowych kapel poznałem i ludzi prywatnie. Masterful musi być na zawsze. I ta róznorodnośc muzyczna. Jest zajebista. Masterful uważam nie jest forum metalowym tylko muzycznym.
ja nie cenie w ogóle, ale jest tu około 5 koleżków dzięki którym poznaje raz na jakiś czas fenomenalne kapele i później mam spokój, aż do momentu, że znowu trzeba coś się dowiedzieć i tak to się kręci ogólnie
Ja jestem zdania ,żena Mastefukla warto wchodzić bo są tu pasjonaci. Myzyki,nie tylko metalu ale pasjonaci:) Najstarszego użyszkodnika którego znam ma 68 lat. NIezle co? Haha muzyka łączy. Ta pasja wyjdzie z człowieka kiedy samego go ułożą do grobu. TO moje zdanie. Jak ktoś jest pasjonatem ciężko wyleczyć. .....
Ostatnio zmieniony 16-12-2024, 18:02 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tu zaglądam od lat kilkunastu, jak nie dłużej. Nie wiem, jak długo to forum istnieje i nie chcę strzelić gafy . Ale mnostwo rzeczy poznałem. Portal, Sunn o))), Current 93 (była swego czasu masowa podjarka nim), Swans, Deathspell Omaga i pochodnych, Autopsy, Abscess... pewnie wiele by się jeszcze znalazło.
Tymczasem w temacie:
Całkiem mi wchodzi ich kosmiczny śmierć metal, aczkolwiek poprzedni pełniak chyba bardziej. Ten mi pierwej nie podpasował w ogóle, ale teraz gra i buczy.