Nasze małe herezje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Re: Nasze małe herezje
E tam, całą brudną historyczną robotę za Venom, odwalił wcześniej Motorhead.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Jest troche chwiejny emocjonalnie i z lekka niezrównoważony, ale z drugiej strony przez tyle lat jechał na najwyższych obrotach wciągając śnieg hurtowymi ilosciami, do tego wóda, autobusy pełne dziwek i wieczny kompleks Metalliki. Troche mu to zryło beret i jego postawa i niektore wypowiedzi mogą budzić niesmak, ale i tak sie jakoś trzyma, warto zwrócic uwage, ze Hetfield i Araya przeszli podobne zyciowe perturbacje, no ale moze nie irytują az tak bardzo jak rudzielec. Cokolwiek jednak bym tam sobie o nim nie myslal to nalezy mu sie szacunek za te kilka wyjebistych płyt które swego czasu wstrząsneły metalowym światem.Conflagrator pisze:Za całokształt wyłączając muzykę :)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?![V] pisze:
Nic dziwnego, że świat jankeski trzęsie się w posadach, jak piwo kieliszkami piją
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Aron
- postuje jak opętany!
wracając do tematu
Scream Bloody Gore>>>>>>>>Seven Churches
Morrisound>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sunlight Studio*
*ale z tym to chyba większość się zgodzi...
Scream Bloody Gore>>>>>>>>Seven Churches
Morrisound>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sunlight Studio*
*ale z tym to chyba większość się zgodzi...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
-
- mistrz forumowej ceremonii
Jak byłem nastolatkiem i czytałem wywiady gdzie Hetfield mówił jak po koncercie łoi 20 piw to zachodziłem jak to możliwe, skoro ja po 9, byłem nieprzytomny. :) Dopiero później podczas wycieczki po Stanach zobaczyłem, że te chujki łapały sie za małe puszki, nie 0,5, ale 0,3 l czy coś koło tego. Niby mała róznica, a jednak. ;DDDDantek_cryst pisze:Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?![V] pisze:
Nic dziwnego, że świat jankeski trzęsie się w posadach, jak piwo kieliszkami piją
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Rudzielec miszcz, szkoda tylko że na swoich płytach gębę otwiera. Nawet z tym panem ze zdjęcia brzmiałyby duuużo lepiej.
- antek_cryst
- postuje jak opętany!
Przy czym te ichnie piwka, jak mają 4,5 volta to już jest ekstrema. Chlapnąłby jeden z drugim cztery, pięć porterów - to porozmawialibyśmy - a tak... więcej nadymania się, niż pijaństwa. ;)[V] pisze:Jak byłem nastolatkiem i czytałem wywiady gdzie Hetfield mówił jak po koncercie łoi 20 piw to zachodziłem jak to możliwe, skoro ja po 9, byłem nieprzytomny. :) Dopiero później podczas wycieczki po Stanach zobaczyłem, że te chujki łapały sie za małe puszki, nie 0,5, ale 0,3 l czy coś koło tego. Niby mała róznica, a jednak. ;DDDDantek_cryst pisze:Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?!
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
- Aron
- postuje jak opętany!
Rudy udzielał fajnych wywiadów:) Podobno po jakimś koncercie podeszła do niego jakaś grupi ze sztucznymi zębami, wiadomo po co. A on jej wypalił - spierdalaj, moja żona ma prawdziwe zęby i większe cycki!
To się nazywa wierność małżeńska!
To się nazywa wierność małżeńska!
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale ten pan ze zdjęcia go wyjebał ze swojego zespołu :-). I dobrze, bo dla mnie MEGADETH to najlepszy zespół wszechczasów, a Rudy najlepszy kompozytor w metalu! I chuj mnie obchodzi, że MEGADETH to pierwszy zespół metalowy jaki usłyszałem w życiu, tak obiektywnie JEST! :-)Herezjarcha pisze:Rudzielec miszcz, szkoda tylko że na swoich płytach gębę otwiera. Nawet z tym panem ze zdjęcia brzmiałyby duuużo lepiej.
I bardzo dobrze, że taki jest! To jest przywilej i przekleństwo BOGÓW! :-D[V] pisze:jest troche chwiejny emocjonalnie i z lekka niezrównoważony,ale z drugiej strony przez tyle lat jechał na najwyższych obrotach wciągając śnieg hurtowymi ilosciami,do tego wóda,autobusy pełne dziwek
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
Amerykanie to straszne cipy jesli chodzi o alkohol, pija te swoje 0.3 gowienka i szaleja. Wyjatkiem jest jeden moj znajomy ktory sie tu przeprowadzil niedawno z St. Louis, ale on jest Polakiem z krwi i kosci (ale cale zycie spedzil w USA), wiec napierdala alkohol bezkompromisowo. W sumie nawet chyba przydalby mu sie jakis kompromis, he he.[V] pisze:Jak byłem nastolatkiem i czytałem wywiady gdzie Hetfield mówił jak po koncercie łoi 20 piw to zachodziłem jak to możliwe, skoro ja po 9, byłem nieprzytomny. :) Dopiero później podczas wycieczki po Stanach zobaczyłem, że te chujki łapały sie za małe puszki, nie 0,5, ale 0,3 l czy coś koło tego. Niby mała róznica, a jednak. ;DDDDantek_cryst pisze:Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?!
this is a land of wolves now
- Riven
- Kontakt:
- nicram
W lutym byłem w Budapeszcie u kumpla Francuza, obrona doktoratu itd., impreza, napatoczyło się międzynarodowe towarzystwo, w tym gość z Kentucky. Ja oczywiście wziąłem ze sobą odpowiedni prowiant procentowy (głównie Żołądkowe: de Lux i Rudą) z Polszy. Wszyscy chleją równo, ale amerykaniec po dwóch pięćdziesiątkach prawie wpadł po stół i poprosił o taxi. Żenua mojego życia! :-)Riven pisze:Amerykanie to straszne cipy jesli chodzi o alkohol, pija te swoje 0.3 gowienka i szaleja.
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
- Adrian696
- zahartowany metalizator
zestarzałem sie ;) wydaje mi sie ze to był sarkazm :)Heretyk pisze:dokładnie, przede wszystkim dziwię się, że Adrian jeszcze nie interweniował w sprawie Slayer, bo kurwa aż żal czytać niektóre opinie. :))
poza tym - JAK KTOS NIE SLUCHA SLAYERA, TO NIE MOZE O SOBIE POWIEDZIEC ZE SLUCHA METALU
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Aron
- postuje jak opętany!
Uszaty rzecznik to Jerzy Urban, ale kontekstu też nie załapałem?Riven pisze:??
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Riven
- Kontakt:
- evildead
- weteran forumowych bitew
ej, to nie temat o dogmatach tylko o herezjachAdrian696 pisze:zestarzałem sie ;) wydaje mi sie ze to był sarkazm :)Heretyk pisze:dokładnie, przede wszystkim dziwię się, że Adrian jeszcze nie interweniował w sprawie Slayer, bo kurwa aż żal czytać niektóre opinie. :))
poza tym - JAK KTOS NIE SLUCHA SLAYERA, TO NIE MOZE O SOBIE POWIEDZIEC ZE SLUCHA METALU
nie offtopuj :))))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
Najlepszy festiwal na jakim byłem, nie wróć, to był blackowy spęd . To był UNHOLY BLACK METAL FESTIVAL w Ostravie
Bawiłem się świetnie. Tu , dla odświeżenia pamięci link , do tego nieświętego misterium
http://independent.pl/w/28978
Oczywiście koszulkę z numerem 535 miałem, ale oddałem na charytatywną licytację.
Bawiłem się świetnie. Tu , dla odświeżenia pamięci link , do tego nieświętego misterium
http://independent.pl/w/28978
Oczywiście koszulkę z numerem 535 miałem, ale oddałem na charytatywną licytację.
Gonitwa myśli. Skup myśli na tym co napisał Vulture, a nie na zdjęciu, wtedy wszystko będzie jasne, a nawet pełne.Riven pisze:ze urban to wiem ale nie łapie co tam robi
- Edinazzu
- weteran forumowych bitew
W Rosji inny alkohol pija w takich szklankach! I to jest dowód na wyższość rosyjskiego narodu nad hamerykańskim!antek_cryst pisze:Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?![V] pisze:
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda