Nasze małe herezje

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

Re: Nasze małe herezje

28-10-2011, 21:53

E tam, całą brudną historyczną robotę za Venom, odwalił wcześniej Motorhead.
[V]
mistrz forumowej ceremonii

28-10-2011, 21:56

Conflagrator pisze:Za całokształt wyłączając muzykę :)
Jest troche chwiejny emocjonalnie i z lekka niezrównoważony, ale z drugiej strony przez tyle lat jechał na najwyższych obrotach wciągając śnieg hurtowymi ilosciami, do tego wóda, autobusy pełne dziwek i wieczny kompleks Metalliki. Troche mu to zryło beret i jego postawa i niektore wypowiedzi mogą budzić niesmak, ale i tak sie jakoś trzyma, warto zwrócic uwage, ze Hetfield i Araya przeszli podobne zyciowe perturbacje, no ale moze nie irytują az tak bardzo jak rudzielec. Cokolwiek jednak bym tam sobie o nim nie myslal to nalezy mu sie szacunek za te kilka wyjebistych płyt które swego czasu wstrząsneły metalowym światem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

28-10-2011, 21:57

[V] pisze:Obrazek
Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?!
Nic dziwnego, że świat jankeski trzęsie się w posadach, jak piwo kieliszkami piją
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

28-10-2011, 22:00

wracając do tematu

Scream Bloody Gore>>>>>>>>Seven Churches

Morrisound>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Sunlight Studio*

*ale z tym to chyba większość się zgodzi...
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
[V]
mistrz forumowej ceremonii

28-10-2011, 22:01

antek_cryst pisze:
Nic dziwnego, że świat jankeski trzęsie się w posadach, jak piwo kieliszkami piją
Jak byłem nastolatkiem i czytałem wywiady gdzie Hetfield mówił jak po koncercie łoi 20 piw to zachodziłem jak to możliwe, skoro ja po 9, byłem nieprzytomny. :) Dopiero później podczas wycieczki po Stanach zobaczyłem, że te chujki łapały sie za małe puszki, nie 0,5, ale 0,3 l czy coś koło tego. Niby mała róznica, a jednak. ;DDDD
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Herezjarcha
w mackach Zła

28-10-2011, 22:02

Rudzielec miszcz, szkoda tylko że na swoich płytach gębę otwiera. Nawet z tym panem ze zdjęcia brzmiałyby duuużo lepiej.
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

28-10-2011, 22:08

[V] pisze:
antek_cryst pisze:Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?!
Jak byłem nastolatkiem i czytałem wywiady gdzie Hetfield mówił jak po koncercie łoi 20 piw to zachodziłem jak to możliwe, skoro ja po 9, byłem nieprzytomny. :) Dopiero później podczas wycieczki po Stanach zobaczyłem, że te chujki łapały sie za małe puszki, nie 0,5, ale 0,3 l czy coś koło tego. Niby mała róznica, a jednak. ;DDDD
Przy czym te ichnie piwka, jak mają 4,5 volta to już jest ekstrema. Chlapnąłby jeden z drugim cztery, pięć porterów - to porozmawialibyśmy - a tak... więcej nadymania się, niż pijaństwa. ;)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

28-10-2011, 22:10

Rudy udzielał fajnych wywiadów:) Podobno po jakimś koncercie podeszła do niego jakaś grupi ze sztucznymi zębami, wiadomo po co. A on jej wypalił - spierdalaj, moja żona ma prawdziwe zęby i większe cycki!
To się nazywa wierność małżeńska!
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

28-10-2011, 22:12

Herezjarcha pisze:Rudzielec miszcz, szkoda tylko że na swoich płytach gębę otwiera. Nawet z tym panem ze zdjęcia brzmiałyby duuużo lepiej.
ale ten pan ze zdjęcia go wyjebał ze swojego zespołu :-). I dobrze, bo dla mnie MEGADETH to najlepszy zespół wszechczasów, a Rudy najlepszy kompozytor w metalu! I chuj mnie obchodzi, że MEGADETH to pierwszy zespół metalowy jaki usłyszałem w życiu, tak obiektywnie JEST! :-)
[V] pisze:jest troche chwiejny emocjonalnie i z lekka niezrównoważony,ale z drugiej strony przez tyle lat jechał na najwyższych obrotach wciągając śnieg hurtowymi ilosciami,do tego wóda,autobusy pełne dziwek
I bardzo dobrze, że taki jest! To jest przywilej i przekleństwo BOGÓW! :-D
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-10-2011, 22:14

[V] pisze:
antek_cryst pisze:Wszystko wszystkim, ale jak kurwa można pić piwo z tak małego naczynia!?!
Amerykanie to straszne cipy jesli chodzi o alkohol, pija te swoje 0.3 gowienka i szaleja. Wyjatkiem jest jeden moj znajomy ktory sie tu przeprowadzil niedawno z St. Louis, ale on jest Polakiem z krwi i kosci (ale cale zycie spedzil w USA), wiec napierdala alkohol bezkompromisowo. W sumie nawet chyba przydalby mu sie jakis kompromis, he he.
this is a land of wolves now
535

28-10-2011, 22:18

bez komentarza - jak za uszatego rzecznika
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-10-2011, 22:19

??
Awatar użytkownika
nicram

28-10-2011, 22:20

Riven pisze:Amerykanie to straszne cipy jesli chodzi o alkohol, pija te swoje 0.3 gowienka i szaleja.
W lutym byłem w Budapeszcie u kumpla Francuza, obrona doktoratu itd., impreza, napatoczyło się międzynarodowe towarzystwo, w tym gość z Kentucky. Ja oczywiście wziąłem ze sobą odpowiedni prowiant procentowy (głównie Żołądkowe: de Lux i Rudą) z Polszy. Wszyscy chleją równo, ale amerykaniec po dwóch pięćdziesiątkach prawie wpadł po stół i poprosił o taxi. Żenua mojego życia! :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-10-2011, 22:24

Hehe, no. nie ma to jak słowianska krew.
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

28-10-2011, 22:25

Heretyk pisze:dokładnie, przede wszystkim dziwię się, że Adrian jeszcze nie interweniował w sprawie Slayer, bo kurwa aż żal czytać niektóre opinie. :))
zestarzałem sie ;) wydaje mi sie ze to był sarkazm :)
poza tym - JAK KTOS NIE SLUCHA SLAYERA, TO NIE MOZE O SOBIE POWIEDZIEC ZE SLUCHA METALU
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
Awatar użytkownika
Aron
postuje jak opętany!

28-10-2011, 22:28

Riven pisze:??
Uszaty rzecznik to Jerzy Urban, ale kontekstu też nie załapałem?

z forum fanów Metalliki
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

28-10-2011, 22:30

ze urban to wiem ale nie łapie co tam robi
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

28-10-2011, 23:38

Adrian696 pisze:
Heretyk pisze:dokładnie, przede wszystkim dziwię się, że Adrian jeszcze nie interweniował w sprawie Slayer, bo kurwa aż żal czytać niektóre opinie. :))
zestarzałem sie ;) wydaje mi sie ze to był sarkazm :)
poza tym - JAK KTOS NIE SLUCHA SLAYERA, TO NIE MOZE O SOBIE POWIEDZIEC ZE SLUCHA METALU
ej, to nie temat o dogmatach tylko o herezjach
nie offtopuj :))))
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
535

29-10-2011, 02:03

Najlepszy festiwal na jakim byłem, nie wróć, to był blackowy spęd . To był UNHOLY BLACK METAL FESTIVAL w Ostravie
Bawiłem się świetnie. Tu , dla odświeżenia pamięci link , do tego nieświętego misterium

http://independent.pl/w/28978

Oczywiście koszulkę z numerem 535 miałem, ale oddałem na charytatywną licytację.
Riven pisze:ze urban to wiem ale nie łapie co tam robi
Gonitwa myśli. Skup myśli na tym co napisał Vulture, a nie na zdjęciu, wtedy wszystko będzie jasne, a nawet pełne.
Awatar użytkownika
Edinazzu
weteran forumowych bitew

29-10-2011, 03:34

antek_cryst pisze:
W Rosji inny alkohol pija w takich szklankach! I to jest dowód na wyższość rosyjskiego narodu nad hamerykańskim!
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
ODPOWIEDZ