['] Place me into the book of death... [']

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

Re: ['] Place me into the book of death... [']

23-04-2026, 18:45

Napisz coś sensownego w temacie proszę cię chociaż tyle. Więcej nie wymagam. Jak ja się na czymś nie znam albo o czymś nie wiem stule ryja. Matka cie nie nauczyła kultury?
Ostatnio zmieniony 23-04-2026, 18:49 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Dajcie znać co można zmienić odnośnie nowej stony internetowej

https://kancelaria.semidea.pl/
NoGodsNoMasters
rozkręca się

23-04-2026, 18:48

tomaszm pisze:
23-04-2026, 18:40
Wątpie, Chłopak.

Natomiast sprawa jest stosunkowa prosta- twój Kolega klubowy nie żyje który tak darł ryja na temat tego jak to myśliwi są źli i jak mu często wtórowałeś, walczył z decyzjami środowiskowymi dziś jest z aniołkami.Śpij słodko aniołku:D
O! Za to natomiast, choć od lewactwa bardziej nienawidzę jedynie prawactwa to nikt uczciwy nie powinien podawać ci ręki. Przynajmniej na tym forum.
tomaszm

23-04-2026, 18:50

Przejrzałeś temat na internecie czy tak sobie piszesz bez sensu? Chociaż powiedz ze wiesz o czym pisze.

Zidentyfikowales mnie za jaką Spółka stoję i o co się rozchodzi? Tak szczerze?

Coś kminisz czy dalej echo?

Pośmialiśmy się fajnie ale wydaje mi się ze sprawa która dotyczy części mieszkańców jest dla nich niesmiechowa.

Wiesz ze ja jestem typem gościa który nigdy się nie ugina i zawsze dostaje to o co występuje?

Z tych też względów jestem angażowany?

Nie ważne, zrobię swoje.

Kolega hafteire za slaby na prawnika, dobry na urzędnika umie w internety to przyleci z odsieczą - chociaż w chaty AI to pewnie pomoże:D

Będziecie sobie mogli spektakularnie razem obciągnąć. Smacznego dziewczyny.:)

W sumie to słabe co napisałem, takie na wskroś internetowe. Żenujące.

Jescze raz ja temat z Litewką znam, znam lepiej jak się może Wam wydawać, uzyskanie decyzji rekultywacyjnej przez Jego Kolegów i na skutek Ich działań przedłużyło mi w urzędzie marszałkowskim proces o jakieś 2 lata. Francuzi sąsiadujący ze mna mowa o firmie Colas to jest mafia. Ja mam tego świadomosć. Coś sobie upiedolą i tak niekonwencjonalnie podchodzą do tematu że potrtafia przekonać wszystkich wokół że ma być tak jak oni chca.

To nie jest typ gości że chcą coś zrobić zgodnie literą prawa. Wręcz na odwrót. Dziś chcą i kurwa nie ma inaczej. Ja nie mogę napisać że Litewkę usunęli. Ostrzegali Go , to na pewno wielokrotnie padało.

Zrestą zobacz jak się Colas w Polsce reklamuje

https://colas.pl/pl

Lider do bardziej zrównoważonego świata- meh spróbuj stanąć im na drodze. życzę powodzenia każdemu prawnikowi który się znajdzie w tym całym zamieszaniu miedzy decyzjami środowiskowymi,urzędami które najchętniej by się się gdzieś ewakuowały bo ich wszystko przerasta w tych tematach.

Jasne zajmuje się wypadki komunikacyjnymi i wypadek z Litewką jest tak rzeczywisty ,jak moje pósjcie do Kościoła jutro. Gdzie dochodzi do kilkunastu potraceń ze skutkiem śmiertelnym rocznie rowerzystów w skali CAŁEGO KRAJU.

Przeczytaj to i powiedz że w to wierzysz. TO był zasze mój przeciwnik który wkurwiał mnie bez końca ale bez jaj. Kurwa litości. Facet który dopiął tego że na prawie strony w postępowaniu administracyjnym właczym się w postępowanie o wydanie decyzji w korporację Colas.

Teraz możesz spokojnie napisać że zwariowałem.

Gdziekolwiek nie prowadziliby swoich interesów wszędzie w magiczny sposób giną ludzie. Którzy im przeszkadzają. Czysta magia.
Ostatnio zmieniony 23-04-2026, 19:43 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.

NoGodsNoMasters
rozkręca się

23-04-2026, 19:42

tomaszm pisze:
23-04-2026, 18:50
Przejrzałeś temat na internecie czy tak sobie piszesz bez sensu? Chociaż powiedz ze wiesz o czym pisze.

Zidentyfikowales mnie za jaką Spółka stoję i o co się rozchodzi? Tak szczerze?

Coś kminisz czy dalej echo?

Pośmialiśmy się fajnie ale wydaje mi się ze sprawa która dotyczy części mieszkańców jest dla nich niesmiechowa.

Wiesz ze ja jestem typem gościa który nigdy się nie ugina i zawsze dostaje to o co występuje?

Z tych też względów jestem angażowany?

Nie ważne, zrobię swoje.

Kolega hafteire za slaby na prawnika, dobry na urzędnika umie w internety to przyleci z odsieczą - chociaż w chaty AI to pewnie pomoże:D

Będziecie sobie mogli spektakularnie razem obciągnąć. Smacznego dziewczyny.:)

W sumie to słabe co napisałem, takie na wskroś internetowe. Żenujące.

Szczerze? Nie pasjonują mnie przygody degeneratów. Natomiast niepokojące jest to jak szybko i z byle powodu lecisz z łapami, grozisz pobiciem, jedziesz po rodzinie, sugerujesz figle z osobą obcą puci męskiej o debilach i innych drobiazgach nie wspominając. Dużo tego jak na kogoś kto reprezentuje poważny zawód. Przyznaję, że jesteś wdzięcznym celem do szydery i nawet mi teraz trochę głupio, że to wykorzystuję. Cóż, miał być jeden dzień resetu , a potem konstruktywna praca. Zrobiły się dwa dni przy wiadrze i niepotrzebne zamieszanie. Łatwo cię wyprowadzić z równowagi. Nie chcemy tego przedłużać do tygodnia resetu i wylewania żali po nocach. Wiem, że tak nie powinno się mówić do osób chorych, ale weź się w garść.
tomaszm

23-04-2026, 19:44

Super. Możesz wypierdalać. Może taka bezpośrednia konfrontacja face to face będziesz mógł ocenić człowieka czy majtki pękają? Bo nie chce mi sie szczerze na twój troll content odpowiadać.

NoGodsNoMasters
rozkręca się

23-04-2026, 19:48

tomaszm pisze:
Super. Możesz wypierdalać. Może taka bezpośrednia konfrontacja face to face będziesz mógł ocenić człowieka czy majtki pękają?
Bingo! Mamy wszystkie elementy układanki. Szybko poszło.
tomaszm

23-04-2026, 19:48

Zajebiście ja przyjeżdząm do Ciebie czy ty do mnie i rozwiązamy sprawę?

NoGodsNoMasters
rozkręca się

23-04-2026, 19:49

Tak jak wspomniałem wyżej. Potrzebujesz pomocy.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
w mackach Zła

23-04-2026, 19:50

tomaszm pisze:
Może taka bezpośrednia konfrontacja face to face będziesz mógł ocenić człowieka czy majtki pękają?
Obrazek
Przygody Batona na czarnym lądzie
tomaszm

23-04-2026, 19:52

Zapraszam Cie do Kancelaria Pionier w Lublińcu na ulicy Piłsudskiego 5. To mój numer 697829524. Liczę na to że nie okażesz się nędznym trollem tylko polemikę podejmiesz w bezpośredniej konfrontacji. Dajesz namiar na siebie. Pogadamy.

A ja Ci na miejscu udowodnie fakty posiadania nieruchomości gdzie Litewaka się z nami konfrontował. Jesli coś z tego co napisałem okaże się kłamstwem będziesz miał pełne prawo żeby to upublicznić.
Ostatnio zmieniony 23-04-2026, 19:57 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.

tomaszm

23-04-2026, 19:53

Żwirek i Muchomorek pisze:
23-04-2026, 19:50
tomaszm pisze:
Może taka bezpośrednia konfrontacja face to face będziesz mógł ocenić człowieka czy majtki pękają?
Obrazek
Grzeczna rozmowa jak Ty sobie to wyobrażasz :)

NoGodsNoMasters
rozkręca się

23-04-2026, 19:55

tomaszm pisze:
Zapraszam Cie do Kancelaria Pionier w Lublińcu na ulicy Piłsudskiego 5. To mój numer 697829524. Liczę na to że nie okażesz się nędznym trollem tylko polemikę podejmiesz w bezpośredniej konfrontacji. Dajesz namiar na siebie.
Oczywiście, że się przeliczysz i okażę się nędznym trollem, chyba nie myślisz, że przyłączę się do twojej choroby.
tomaszm

23-04-2026, 19:58

NoGodsNoMasters pisze:
tomaszm pisze:
Zapraszam Cie do Kancelaria Pionier w Lublińcu na ulicy Piłsudskiego 5. To mój numer 697829524. Liczę na to że nie okażesz się nędznym trollem tylko polemikę podejmiesz w bezpośredniej konfrontacji. Dajesz namiar na siebie.
Oczywiście, że się przeliczysz i okażę się nędznym trollem, chyba nie myślisz, że przyłączę się do twojej choroby.
Dajesz ,Czekamy na to. Chyba nie chcesz wyjść na tchórzliwego szczura. Ja się nie wycofie.

NoGodsNoMasters
rozkręca się

23-04-2026, 20:00

tomaszm pisze:
23-04-2026, 19:58
NoGodsNoMasters pisze:
tomaszm pisze:
Dajesz ,Czekamy na to. Chyba nie chcesz wyjść na tchórzliwego szczura. Ja się nie wycofie.
Koło pióra mi lata opinia degenerata.
tomaszm

23-04-2026, 20:01

Koło piura lata mi opinia jakiegoś trolla internetowego. Dałeś popis. Słabe to na tyle słabe że nie che mi się z Tobą gadać. Wybacz ale jednak w życiu jestem nauczony bezpośredniej konfrontacji. Wiesz co by nie mówić odróżniam rzeczywistość od surrealizmu. Będziesz chciał znaleźć trochę informacji to wpiszesz moje imię i nazwisko w wyszukiwarkę te Cię pewni poprowadzą gdzie na terenie UNESCO prowadzę kopalnie . TO może Ci sporo pomóc. To jest sprawa gruba-społczenie, prawnczo to też element gdzie trafiliśmy na głeboką wodę. A Colas jak to Colas się pojawił.

Generalnie współczuje tam każdemu urzędującemu burmistrzowi. Twardy orzech do zgryzienia. Mi też tam nie zależało żeby takie piekiełko rozpętać.
Ostatnio zmieniony 23-04-2026, 20:18 przez tomaszm, łącznie zmieniany 4 razy.

NoGodsNoMasters
rozkręca się

23-04-2026, 20:07

tomaszm pisze:
23-04-2026, 20:01
Koło piura lata mi opinia jakiegoś trolla internetowego. Dałeś popis.
Kto dał popis niech oceni widownia. Natomiast wcale nie jest wykluczone, że wpadniemy kiedyś na siebie. Z tym, że nie bardzo wiem o co miałbyś mieć do mnie pretensje? Liczę jednak, że przemyślisz sobie sens tego o czym próbowaliśmy rozmawiać.
tomaszm

23-04-2026, 20:09

NIe widzę sensu. I jak wpadniemy na siebie chciałbym być w dobrym humorze. Z tym bywa u mnie róznie. :) Podbijaj co Ci mogę rzec,

Awatar użytkownika
Major Zagłoba
postuje jak opętany!
Kontakt:

23-04-2026, 20:36

Przeczytałem wątek i w ramach offtopu odpowiem na zadane pytanie co można zmienić na stronie - otóż menu które pojawia się po tapnięciu w menu jest całe białe i nie ma żadnej pozycji.
tomaszm

23-04-2026, 20:38

Tak sobie czytam okoliczności zdarzenia,bez względu jak byliśmy rózni i ile się nakurwiałem przez Jego osobę jest Mi GO Żal i też Rodziny.

NIe w ten sposób,

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nie-zy ... 21908.html

Wkurwia mnie najbardziej ,że to ujdzie na sucho pewnym ludziom. Zawsze powtarzam że możemy sie skrajnie róznić, ja się pewnie nigdy nie dogadam z lewicującym środowiskiem ale zezwolenie żeby pewne grupy bandyteryzm w tej postaci kolportowały nie tak KURWA być nie może.

O ile zakład że kierowca będzie miał za obrońcę jednego z prawników pracujących dla korporacji Colas?

Mogę przyjąć zakłady -stawiam swoją firmę na szali.

ODPOWIEDZ