Scaarph pisze:bardzo fajne to the black keys! bierę to. ale szukałem czegoś smutniejszego jednak, tak jakby smutku z takich skoczniejszych rytmów zbudowanego. smutnego i niesmutnego zarazem, ale jednak smutnego :D
no to "Kid A" bierz ;]
Btw, wrzuciłem do "muzyka+obraz" teledysk z poprzedniej płyty The Black Keys.
no wyjebiste, wiedziałem, że jest od tego jeden człowiek. ale ale, mnie chodziło o takie jakieś te bitelsowe chujstwo też bardziej, próbujta ludzie bo nie zdzierżę
bilelsowe?? o kurwa ciężko ....piosenki pop gitarowe po prostu?? Radiowe numery po 3 i pół minety?? takie do nucenia ,w tło sie nadające ,czy do słuchania namiętnego?
Scaarph pisze:nie takie (ale fajne swoją drogą, wiesz gdzie linę nadać), a z low to mnie tu nie wyjeżdżaj
daj kurwa skarpetelke jakis namiar bo bitlesi to kurwa kilka roznych twarzy i to kurwa w pare lat no. ma byc pozornie nie smutno ale smutno? czy o same beatlesowskie harmonie ci chodzi jak np na soft bulletin?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Scaarph pisze:nie takie (ale fajne swoją drogą, wiesz gdzie linę nadać), a z low to mnie tu nie wyjeżdżaj
daj kurwa skarpetelke jakis namiar bo bitlesi to kurwa kilka roznych twarzy i to kurwa w pare lat no. ma byc pozornie nie smutno ale smutno? czy o same beatlesowskie harmonie ci chodzi jak np na soft bulletin?
dałbym ci namiar ale ten samochód jakoś szybko spierdolił i nie zanotowałem numerów. no pozornie nie smutno, ale smutno, takie niby weselsze bitelsowe bity, kumasz, ale jak się wsłuchać to smutek w chuj. dajta mi kurwa coś w podobie bitels ale nie bitels i żeby smutne było, no. żeby wesołe nie było, bo wiadomo że jebać wesołą muzykę.
dałbym ci namiar ale ten samochód jakoś szybko spierdolił i nie zanotowałem numerów. no pozornie nie smutno, ale smutno, takie niby weselsze bitelsowe bity, kumasz, ale jak się wsłuchać to smutek w chuj. dajta mi kurwa coś w podobie bitels ale nie bitels i żeby smutne było, no. żeby wesołe nie było, bo wiadomo że jebać wesołą muzykę.
to tu chodzi o zgadywanie co to bylo czy ki chuj??
dam ci kurwa cos takiego bitelsowego ze chuj , moj bardzo prywatny typ
Triceratops pisze:
to tu chodzi o zgadywanie co to bylo czy ki chuj??
dam ci kurwa cos takiego bitelsowego ze chuj , moj bardzo prywatny typ
smutna muzyka rulz 4evah!
nie o zgadywanie ale mam całkiem jasny obraz (he he he) tego, czego szukam. dzie mi dałeś ten swój prywatny typ? pytam sie
smutna muzyka is the only way