ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Re: ZINES
eeee - Scaarphic napisał, że moze sie wydawać pedalski - ale nie zapodał tego ad persona - ogólnie broni tego tematu... i słusznie - przewija tam sie sporo wciąz nie odkrytych perełek...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
- mistrz forumowej ceremonii
dokladnie.Adrian696 pisze:obcowanie z kilkoma miłośnikami zupełnie innych gatunków muzycznych niż moje ulubione bardzo poszerza horyzonty - nie mówię tu o słuchaniu wszystkiego jak leci - ale poznawanie płyt wybitnych, czy choćby wspaniałych, daje fajnego kopa... bardzo sobie ten topic uwazam
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Scaarph
to nie tak - ja tobie nie wytykam, że nazwałeś temat pedalskim, tylko stwierdziłem, że na pierwszy rzut oka może wydawać się w najlepszym razie próżny, dziecinny, podczas gdy wbrew pozorom temat jest bardzo wartościowy i przydatny dla ludzi drążących muzykę.ROBIN pisze:To Twój punkt widzenia, który szanuję ... i proszę o wskazanie fragmentu mojej wypowiedzi, która nazywa omawiany temat pedalskim albo chociaż coś takiego sugeruje.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Maleficio- dzięki za linka, jest co czytać
- Set
- postuje jak opętany!
Się też muszę zgodzić. A posty, które nieraz się tam wywiązywały spokojnie mogłyby zastąpić niektóre tematy:-)Scaarph pisze:akurat "czego teraz słuchacie" to jeden z najbardziej wartościowych tematów tutaj (a kto wie, czy nie najbardziej wartościowy). może ci się wydawać, że to pedalskie przerzucanie się okładkami, ale to właśnie dzięki temu tematowi poznałem tyle wspaniałej muzy, że o ja pierdolę.
NECRO SKINS SOCIETY
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
stary, piąty numer Voices From The Darkside, z czasów gdy jeszcze mieli papierową wersję - jak by kogoś interesował:

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- ultravox
A to już cudzego nie można reklamować?Tymothy pisze: A co się chłopak obraził na nas czy jak, że za niego piszesz?

-
- zaczyna szaleć
Czołem!Tymothy pisze:A co się chłopak obraził na nas czy jak, że za niego piszesz?ultravox pisze:Jest już dostępna trójeczka Apocalyptic Rites, po info piszcie do Robina.
Się nie obraziłem tylko ultravox się troszkę pośpieszył z ogłoszeniem. Prace nad trójką już rzeczywiście zakończone i egzemplarz matka wydrukowany, ale nie jest jeszcze dostępny. Teraz "wystarczy" zanieść do punktu ksero i dopiero wtedy będę mógł ogłosić dostępność. Powinno to nastąpić w przyszłym tygodniu.
- Najprzewielebniejszy
To poprosimy o wiadomosc z pierwszej rteki jak tylko stuff bedzie dostepny!
-
- zaczyna szaleć
Nie ma sprawy. Plusik za czujność - hehehe.ultravox pisze:A to przepraszam w takim razie - założyłem, że skoro prace zakończone, to zine jest dostępny. Może troszkę się pospieszyłem, ale ponoć gdy się człowiek spieszy, to się Diabeł cieszy, wiec to chyba nawet dobrze
Myślę, że dostępność to kwestia ok. tygodnia. Taki zapierdol, że nie ma czasu taczki załadować. Dam znać.
- aginsiak
- w mackach Zła
Nicola zapgrejdował swoja elegancką książkę i od dzisiaj do nabycia nówka sztuka

272 strony A4 ,czcionka 8 ,więc "pinglarze" będą mieli niełatwo
Piszta i zamawiajta
nicola.costantini@gmail.com

272 strony A4 ,czcionka 8 ,więc "pinglarze" będą mieli niełatwo

Piszta i zamawiajta
nicola.costantini@gmail.com