Wodecki gdyby żył, z zachwytu dalej by pił. Dylan, też. Bob.
- Żona zachwycona, będzie obok corocznych kolent Elvis'a lecieć nam tu -
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Od wiadomokogo, czy z misrakorobimywhuja, czy skąd?Harlequin pisze: ↑22-12-2024, 22:41
Zachorowałem na ten album. Najpierw troche po macoszenu, bo one man band, a z tymi częsciej gorzej niz lepiej, ale przy blizszym poznaniu kłania się tu nie kłamana radośc grania, prostota, mieso. Najlepsze jest to, że kawałki nie zlewają sie w całość, bujają, jest tu cała masa chwytliwych, skurecznych riffów, cudowny, goregrindowy wręcz bas, swietnie brzmiace gary. Słychac, że Adrian nie wpierdalal burito w miedzyczasie i fasola nie kapała bu na koszul, ani nie jest to nasz prezydęt Ardian co to mu mówią co ma grać. Zajebistość. Miałem już w tym roku nic nie kupować, ale złamałem się. Cirkawe czy dotrze przed Nowym Rokiem.
Ze sprzedażowej z Metal Kolektors, Skuza wystawiał dostawe z Extremely Rotten po 46 za cdki.Ascetic pisze: ↑22-12-2024, 22:49Od wiadomokogo, czy z misrakorobimywhuja, czy skąd?Harlequin pisze: ↑22-12-2024, 22:41
Zachorowałem na ten album. Najpierw troche po macoszenu, bo one man band, a z tymi częsciej gorzej niz lepiej, ale przy blizszym poznaniu kłania się tu nie kłamana radośc grania, prostota, mieso. Najlepsze jest to, że kawałki nie zlewają sie w całość, bujają, jest tu cała masa chwytliwych, skurecznych riffów, cudowny, goregrindowy wręcz bas, swietnie brzmiace gary. Słychac, że Adrian nie wpierdalal burito w miedzyczasie i fasola nie kapała bu na koszul, ani nie jest to nasz prezydęt Ardian co to mu mówią co ma grać. Zajebistość. Miałem już w tym roku nic nie kupować, ale złamałem się. Cirkawe czy dotrze przed Nowym Rokiem.
Swoją drogą prze demówce mówiłem, że będzie jak jest, tyle, że nikt mnie nie słuchał. Uje.
D&R niezmiennie nabija te swoje ciemne dnbassy.
Od 30 lat?
Początek rzeczywiście lekki Pestilence ale potem to już Death. 3. kawałek to jakby z Symbolic wzięty
np to XDwonsz pisze: ↑23-12-2024, 14:13słucham sobie rzeczy z corocznych podsumowań Cvltnation. jak zwykle sporo szrotu i dziwnych wyborów, ale pewnie parę rzeczy do dokładniejszego sprawdzenia wpadnie - https://cvltnation.com/category/music/top-6-music/