KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Albo Ty masz "chody" :-)
- nicram
Ja też nie miałem nigdy problemów z WHP.
Kolega morbid jak zwykle zajebiście dlatego dedykuję mu tę piosenkę: " onclick="window.open(this.href);return false;
Kolega morbid jak zwykle zajebiście dlatego dedykuję mu tę piosenkę: " onclick="window.open(this.href);return false;
all the monsters will break your heart
- morbid
- rasowy masterfulowicz
no zaraz się rozpłaczę :):)nicram pisze:Ja też nie miałem nigdy problemów z WHP.
- nicram
- morbid
- rasowy masterfulowicz
ale mężczyźni od czasu do czasu tak :)nicram pisze:Chłopaki nie płaczą!!!!! :-)
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
morbid pisze:ale mężczyźni od czasu do czasu tak :)nicram pisze:Chłopaki nie płaczą!!!!! :-)
Np. na finalnej scenie w Leonie Zawodowcu.
- nicram
Lub w finalnej scenie w Terminatorze 2...:-)
- Jaronymous
- rozkręca się
Chciałbym zakupić pare rzeczy z Mad Lion Rec. Zamawialiście u nich coś, gdzieś, kiedyś? Powiem szczerze, że jak na 21 wiek to sprzedaż tego labelu jest old school'owa.
- nicram
Można brać w ciemno. Mad Lion zawsze na propsie.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Przemysław nigdy nie zawodzi i fakt... kupując tam cofasz się w czasie. Do każdego zamówienia odręcznie napisany list z podziękowaniem za order i tego typu myki :) Szkoda tylko, że coraz rzadziej aktualizuje listę. Dobre kilkanaście lat temu głównie dzięki Przemkowi dostałem lekcję pierwszoligowego grindu, majndfaków, noise'ów, a przede wszystkim zawdzięczam mu to, że dzięki niemu poznałem "Torture Garden" Naked City. Płyta ta ma u mnie taki sam status jak "DMDS" Mayhem - kompletnie przewróciła mi w głowie i wyznaczyła nowe cele w poszukiwaniach :)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- manieczki
w Oldtemple wysyp płyt z NWN po 25zł, w tym jak ktoś się nie załapał w Garazelu Revenge (Canada) Attack.Blood.Revenge
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rozkręca się
dziwne, ja od kiedy pamietam to mam bardzo dobre wspomnienia co do ich dzialalnosci, co wiecej, ostatnio kliknalem na alegro kilka plyt, dzien pozniej otrzymalem telefon, ze jednej z pozycji w tej chwili nie ma i w zwiazku z tym, w ramach rekompensaty, moge sobe gratisowo wybrac cos z ich katalogu a chwilowo niedostepny tytul oczywiscie zostanie doslany w najblizszym czasie, z racji zblizajacego sie OEF sam zaproponowalem by nie narazac sprzedawcy na dodatkowe koszty gdyz plyte moge odebrac sobie ze stoiska i tak tez sie stalo, a Przemek to mi jeszcze dwa browary postawil w ramach "rekompensaty" jak by bylo za co, bo ja tam wcale takowej nie oczekiwalem, ale ze pacieza i alko nie odmawiam to poszlo w gardlo, takie zakupy to czysta przyjemnosc :)aniola pisze:No tak jesli chodzi o kontakt to Przemek jest ciezkim czlowiekiem/jedyne co ma teraz na obrone ze praktycznie co tydzien jest festiwal w czechach a on tam jezdzi praktycznie wszedzie / a plyt mial duuuuuuuuuuuuuzo wiecej niz 5:)))))))))))))Żułek pisze:na fest widocznie rzucili 5szt. na krzyż i sie wyprzedało :P
bo dogadać to się z nimi nie da
odpisują "daj nam troche czasu" - kurwa jakby ponad 2 lata im nie wystarczyły :P albo nie odpisuja wcale :P
dzisiaj im napisałem aby sie pierdolili z takim nastawieniem :P
-
- rozkręca się
standardowoNasum pisze:SMG - błyskawica.
- Lykantrop
W dniu dzisiejszym mija już dokładnie 1,5 miecha od kiedy czekam na pakę z Instant Classic...
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Bloodcult
materiały z Instant Classics lepiej brać w wsm.serpent.pl
-
- postuje jak opętany!
Spoko, jeszcze kilka miesięcy nawet można poczekać,Lykantrop pisze:W dniu dzisiejszym mija już dokładnie 1,5 miecha od kiedy czekam na pakę z Instant Classic...
- Lykantrop
I za każdym razem będą mi wciskać bajkę o chujowej jakości usług poczty polskiej?
- Deviant
- w mackach Zła
Karol wprowadza cenzurę: http://selfmadegod.com/pl/shop/item/9131" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
Albo, że zgłosili już to do "magazynu".Lykantrop pisze:I za każdym razem będą mi wciskać bajkę o chujowej jakości usług poczty polskiej?
Jak tak sobie ten magazyn wyobrażałem to miałem obraz jakiegoś kolosa wielkości pół Prokocimia ciągnącego się do samej Wieliczki.
- krz63
- weteran forumowych bitew
Tam rzeczywiscie jest tak, ze kto inny fizycznie prowadzi label i przyjmuje zamowienia, a kto inny je wysyla, bo ma kase fiskakna :-) Wysylka zajmuje sie ten sam "podmiot", co w omnio.pl, wiec nie ma co sie dziwic :-)
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD