KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Mystic jak zwykle w porządku i żwawo, tyle że płyty dojdą po weekendzie - cóż, poczekam.
-
- rozkręca się
LSS, Agonia, Hell is Here, Old Temple, Black Death Production - Gites malina.
- Foxhound
- postuje jak opętany!
Sova, Garazel - bdb.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Takt24 ssie. Kilkanaście dni od zamówienia dwóch płyt dostępnych rzekomo w ciągu trzech, po zignorowaniu wszystkich (trzech) maili, które do nich w międzyczasie wysłałem i dwukrotnym udzieleniu mi dodających otuchy, acz wzajemnie sprzecznych i ostatecznie nie mających pokrycia w faktach odpowiedzi telefonicznych, wysyłałem im wczoraj maila z rezygnacją i numerem konta, na który zażyczyłem sobie zwrotu pieniędzy. Zamiast tego dziś poinformowali mnie, że płyty wreszcie zostały wysłane. No, zobaczymy.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
WHP bardzo szybko i sprawnie. Wielki plus dla Barta !!
Zamówiłem sobie również EP Rogi od Bartosza R. z Nyia i czekam 2 tygodnie - 0 odzewu, 0 plyty, 0 wszystkiego.
Zamówiłem sobie również EP Rogi od Bartosza R. z Nyia i czekam 2 tygodnie - 0 odzewu, 0 plyty, 0 wszystkiego.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Glene
- weteran forumowych bitew
EPka Rogów już dawno została wyprzedana, na bandcampie i fejsie powinieneś znaleźć taką informację
- maciek z klanu
na allegro ciagle Bartek wrzuca nowe aukcje do tego kuilem jak jeszcze na bandcampie byly w sprzedazy.Glene pisze:EPka Rogów już dawno została wyprzedana, na bandcampie i fejsie powinieneś znaleźć taką informację
- Phantom
- zaczyna szaleć
Psycho i Mystic bez uwag
-
- w mackach Zła
Kilka sztuk jest jeszcze dostępnych. Dzisiaj otrzymałem swoją sztukę. Też trochę czekałem, ale koniec końców dotarła.maciek z klanu pisze:na allegro ciagle Bartek wrzuca nowe aukcje do tego kuilem jak jeszcze na bandcampie byly w sprzedazy.Glene pisze:EPka Rogów już dawno została wyprzedana, na bandcampie i fejsie powinieneś znaleźć taką informację
- pogodancer
sova - wszystko elegancko i na bogatości!
- maciek z klanu
Peebuls pisze:Kilka sztuk jest jeszcze dostępnych. Dzisiaj otrzymałem swoją sztukę. Też trochę czekałem, ale koniec końców dotarła.maciek z klanu pisze:na allegro ciagle Bartek wrzuca nowe aukcje do tego kuilem jak jeszcze na bandcampie byly w sprzedazy.Glene pisze:EPka Rogów już dawno została wyprzedana, na bandcampie i fejsie powinieneś znaleźć taką informację
cd czy cdr?
-
- zaczyna szaleć
Z MYSTIC w lutym brałem - bez zastrzeżeń, choć obsuwa BOXA BEHEMOTH deko podniosła ciśnienie, ale dawno już wróciło do normy. Póki co u mnie rządzą CD, koszulki i winyl MORT DOUCE z wymienionego ROBKA PSYCHO.Phantom pisze:Psycho i Mystic bez uwag
Jeżeli Twoja płyta CD wydana przed rockiem 1994 posiada matrixy z IFPI...to wiedz, że coś się dzieje... Jeżeli na płytach wydanych przez NUCLEAR BLAST przed 1993 rockiem jest adres o pięciocyfrowym kodzie pocztowym...to wiedz, że bardzo źle się dzieje...
- Duvelor
Czy macie może problemy z zamawianiem i logowaniem do strony Agonia Rec.? Wypieprza mnie co chwilę. Klikam "zapomniałem hasło", na maila dostaję nowe, loguję się, wrzucam LP, CD do koszyka, przechodzę "dalej" i... otrzymuję informację, że jestem "niezalogowany".
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Bohdan
Przeglądarka?
- Duvelor
Możliwe, jeśli u innych Wydawców wszystko gra? Np. Selfmadegod, Pagan Rec., Nine Rec., Under Sign of Garazel, itd?
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- uglak
jak najbardziej mozliwe. wyczysc cookies albo sprobuj na innej
Guilty of being right
- Oki
Helltraś i UTSOG wzór konspekt.
-
fan.pl doskonale
- morbid
- rasowy masterfulowicz
jaki czas realizacji ???Heretyk pisze:fan.pl doskonale
- Godplayer
- w mackach Zła
^
W Fanie przy każdej płycie masz podany orientacyjny czas realizacji , od 24 godzin do nawet 75 dni . Zamawiasz i czekasz :D
W Fanie przy każdej płycie masz podany orientacyjny czas realizacji , od 24 godzin do nawet 75 dni . Zamawiasz i czekasz :D