ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: ZINES
Czołem!
Dzisiaj zrobiłem pierwszą partię ksero trójeczki swojego szmatławca. Myślę, że 8 złociszy z wysyłką nie powinno być wygórowaną ceną. Oczywiście jestem otwarty na propozycje wymiany.
Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt na maila zinowego żebym się nie pogubił.
Dzisiaj zrobiłem pierwszą partię ksero trójeczki swojego szmatławca. Myślę, że 8 złociszy z wysyłką nie powinno być wygórowaną ceną. Oczywiście jestem otwarty na propozycje wymiany.
Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt na maila zinowego żebym się nie pogubił.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Robin-kiedy można się spodziewać ziniacza?
-
- zaczyna szaleć
A już jest dostępny. Pierwsza partia poszła. Mam jeszcze trochę kopii z drugiego kserowania. A jak zabraknie to się zrobi kolejne kserowanie. Pisz do mnie na maila zinowego w tej sprawie.Paysage d'Hiver pisze:Robin-kiedy można się spodziewać ziniacza?
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
pytam bo kasa poszla dawno a gazety jak nie ma tak nie ma
- Adrian696
- zahartowany metalizator
wojna w Korei, PIS znów ujebał wybory, wieczorem ma spaść śnieg - a TY kurwa o zinie, nie spodziewałem sie tego po TobiePaysage d'Hiver pisze:pytam bo kasa poszla dawno a gazety jak nie ma tak nie ma

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Andy Blakk
- rozkręca się
- Kontakt:
A co, miałem udzielać odpowiedzi krótszych niż pytania, hehe?ROBIN pisze:No się chłopak wziął i trochę rozgadał - hehehe.Buła pisze:w # 3 Apocalyptic Rites zine zabija wywiad rzeka z Conquest Icon
Na ten przykład...
Witaj Andy! Na początek przedstaw aktualny skład Conquest Icon.
>>Witam. Skład to ja i on.
Conquest Icon : http://www.myspace.com/conquesticon
Suicide Circle : http://www.myspace.com/suicidecircleproject
- Andy Blakk
- rozkręca się
- Kontakt:
Wiesz Andy gdyby odpowiedzi były tego typu to bym się mocno zastanowił czy taki wywiad wrzucić do zina - hehehe.[/quote]ROBIN pisze:Witaj Andy! Na początek przedstaw aktualny skład Conquest Icon.
>>Witam. Skład to ja i on.
No ba...
Choć czasami można przeczytać takie perełki. Nie mam pojęcia czemu redaktorzy to publikują... - żeby pokazać, że ten a ten to wyjątkowy buc, czy po prostu nie mają nic innego?
Conquest Icon : http://www.myspace.com/conquesticon
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Adrian- niech się wali i pali-zin najważniejszy
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dalibyście jakieś linki do starych zinow typu Garazel albo nawet nowych typu Terror Propaganda, a nie siedzicie i pierdolicie farmazony o niczym.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
-
- rozkręca się
K****wa! Dzis dostałem nowy R'LYEH zine, zeszyt 9.... miazga, nie mogę się od tego szmatławca oderwać! miazga! czytam i czytam, całe piwo się już w domu skończyło, czas chyba otworzyć wiśniówkę! Niech tylko małzonka spać już pójdzie : -) Pismo śmierdzi farbą prosto z drukarni, ale kilmat podziemnego zina trzyma jak jasna cholera, tak wizualnie jak i treściowo, świetne wywiady, styl i recenzje, do tego baaardzo dużo publicystyki na temat metalu i metali w wieku XXI.... polecam lekture. Ide po tą wiśniówkę.
j
-
- zaczyna szaleć
A ja dzisiaj dostałem #6 Total Death. Zajebioza. Fantastycznie zrobiony. Niby kserowany szmatławiec a skład przejrzysty i na wysokim poziomie. Wywiady dopiero łykam więc, co do zawartości jeszcze nie mam zdania.
R'Lyeh to już klasa wyżej. To już nie zin tylko magazyn, ale nadal Podziemie. Pełna profeska.
R'Lyeh to już klasa wyżej. To już nie zin tylko magazyn, ale nadal Podziemie. Pełna profeska.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
A mnie w R'Lyehu denerwują niektóre tłumaczenia w wywiadach z zagranicznymi kapelami, które wyglądają jakby były robione przez translator google np. w 8 Deiphago.przecież tego się czytać nie da.ROBIN pisze: R'Lyeh to już klasa wyżej. To już nie zin tylko magazyn, ale nadal Podziemie. Pełna profeska.
Hello darkness, my old friend
-
- zaczyna szaleć
No stary nie każdy szprechen in Inglisz w stopniu pozwalającym na swobodne tłumaczenie wywiadów. A bywa to trudne jak jasna cholera (przy tłumaczeniu Inferis mało mnie szlag nie trafił). Ale masz rację można popróbować zrobić z tego coś bardziej czytalnego.
- Tymothy
- postuje jak opętany!
To po co robić wywiad w języku angielskim skoro go się później nie daje rady przetłumaczyć, bo ma się braki w umiejętności posługiwania tym językiem?ROBIN pisze:No stary nie każdy szprechen in Inglisz w stopniu pozwalającym na swobodne tłumaczenie wywiadów. A bywa to trudne jak jasna cholera (przy tłumaczeniu Inferis mało mnie szlag nie trafił). Ale masz rację można popróbować zrobić z tego coś bardziej czytalnego.
Jak żmudnym i nieciekawym zajęciem jest tłumaczenie wywiadów nie musisz mi mówić, bo przerabiałem to dziesiąti razy. Faktem jest to, że jak się chce, to można logicznie i z sensem przetłumaczyć każdy wywiad, trzeba tylko nad tym posiedzieć.
Hello darkness, my old friend