KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

01-04-2015, 19:13

Agonia ok. Dobrze zapakowane płyty i bez pomyłek.
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

09-04-2015, 21:12

Bad To The Bone - idealnie!
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

14-04-2015, 07:10

Agonia tydzień po zamówieniu oznajmia, że nie ma jednej pozycji. Oni to zawsze działają szybko :)
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

17-04-2015, 10:10

Fan. pl coraz lepiej pakuje te płyty. tzn zawsze robili to dobrze, ale ostatnia paczka... cudo
Lurtz
postuje jak opętany!

17-04-2015, 11:14

Heretyk pisze:Fan. pl coraz lepiej pakuje te płyty. tzn zawsze robili to dobrze, ale ostatnia paczka... cudo
Też dostałem od nich pancerną przesyłkę, chyba z 5 min się męczyłem, żeby wyjąć zawartość :) Takiej paczce to nawet sfrustrowana pani na poczcie nie da rady :D
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

17-04-2015, 11:49

gelO pisze:Agonia tydzień po zamówieniu oznajmia, że nie ma jednej pozycji. Oni to zawsze działają szybko :)

Paczka wczoraj przyszła, jak na nich to bardzo szybko tym bardziej, że miałem jeden preorder, który dziś wychodzi. Dziś po pracy zobaczymy czy wszystko jest tak jak powinno.

Przed chwilą zamówiłem Perturbatory z Blood Music. Jasna cholera jaka droga poczta. Za 3 cd z pocztą ponad 200 zł zapłaciłem :(
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

17-04-2015, 19:39

Hellthrasher bdb.
Awatar użytkownika
Phantom
zaczyna szaleć

20-04-2015, 18:38

WHP nie psiocze a wrecz CHWALE:)))
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

21-04-2015, 15:15

Agonia to jednak mnie wkurwia. Kupiłem box Forgotten Tomb, nówka folia zajebiście. W środku juz gorzej, pudełko totalnie chujowej jakości, okładka pomięta, źle podocinana. Wkurza mnie coś takiego. Oni zawsz na odpierdol robili te swoje płyty.
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-04-2015, 17:43

A ja ponarzekam trochę po polsku a może nie po polsku... na wznowienia Vader

WITCHING HOUR - szacun za wznowienia, stringi se obsrałem jak rozpakowywałem Morbid Reich i Necrolust na czarnych plackach. Szacun za "nie grzebanie" przy dźwięku. Za gatefoldy etc. Ach... co tam jeszcze se trochę popuszczę z radochy.....

Jednakowoż WHR napisał był:
"Staraliśmy się aby pod każdym względem wydawnictwa te miały charakter kolekcjonerski i mamy nadzieję że spełnią te oczekiwania."
No właśnie pewnie inne oczekiwania miałem.
- Graficznie bardziej olschoolowo mogłoby to wyglądać. Hal (bo chyba tez on robił) lepszą robotę odwalił przy wkładce EVILMACHINE. Nie czuć tego ducha. Ale to rzecz gustu.
- Za mało zdjęć starych i niepublikowanych ale zrzucam w swej nieskończone wyrozumiałości to na karb tego iż w przygotowaniu to superspecjalne wydawnictwo się szykuje.
- jakość okładki do MORBID REICH - słabiutka. Ja wiem... skan z kasety pewnie, ale przy obecnych narzędziach pracy można było wygmerać lepsza jakość
- jakoś papieru i brak połysku na okładkach obniża odbiór organoleptyczny.
- okładka do NECROLUST - no coooo toooo jest??? Stara = oryginalna BYŁA DUŻO LEPSZA. Spokojnie by się obroniła. Po co nowa??

To tyle chyba z grubsza. Generalnie jestem niemal uszczęśliwiony.

Mam nadzieję, że poniższe pozamiata NIE TYLKO ZAWARTOŚCIĄ ale i JAKOŚCIĄ WYKONANIA!
"W przygotowaniu znajduje się także specjalna edycja winylowa trzech demówek w oprawie graficznej nad którą obecnie pracuje Zbigniew M.Bielak . Edycja ta ukaże wraz z ponad 200 stronicową książką formatu 30cmx30cm zawierającą unikatowe nigdzie nie publikowane zdjęcia ,wywiady,recenzje,oraz publikacje z okresu „demówkowego” wszystko to opatrzone szerokim komentarzem który przygotowuje znawca tematu czyli Jarek Szubrycht. Całość ekskluzywnie opakowana wraz z dodatkowym DVD .Planowana data wydawnictwa to czerwiec 2015.Okładkę do książki przygotował Chris Moyen !!!"
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

23-04-2015, 20:35

brał ktoś cus z hellfire records,ewentualnie od kolesia blitz88 ????
aniola
weteran forumowych bitew

24-04-2015, 16:49

Bomba:))))))))Chwała Mysticowi:))))))) Reedki GEHENNAH cd 65 zł!!!!!!!W Osmose marne 9,90 euro:))))))))I kto umi robić byznesy:)))))))))))))))))
Awatar użytkownika
Sova
rasowy masterfulowicz

24-04-2015, 17:14

^ heheh, ja będę miał w przyszłym tygodniu za 37,9 zł/szt , obie reedki Gehennah
winyle też będą.

no i reedka CD DISASTROUS MURMUR Rhapsodies In Red też będzie.
aniola
weteran forumowych bitew

24-04-2015, 17:20

Sova pisze:^ heheh, ja będę miał w przyszłym tygodniu za 37,9 zł/szt , obie reedki Gehennah
winyle też będą.

No na szczescie na ptactwo w tym kraju mozna liczyc:))))))))))
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

24-04-2015, 21:05

Sova pisze:^ heheh, ja będę miał w przyszłym tygodniu za 37,9 zł/szt , obie reedki Gehennah
winyle też będą.

lp gehennah po ile ??
aniola
weteran forumowych bitew

24-04-2015, 21:24

morbid pisze:
winyle też będą.

lp gehennah po ile ??
Przypominam koledze o kontroli :)))))))))))
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

24-04-2015, 21:47

moze byc cięzko...tyle wychodzi ciekawych rzeczy i do tego reedeki LOUDBLAST....czekam na MIASMA I REVENANT :)
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

24-04-2015, 21:50

morbid pisze:brał ktoś cus z hellfire records,ewentualnie od kolesia blitz88 ????
Hellfire spoko!
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

24-04-2015, 22:17

morbid pisze:moze byc cięzko...tyle wychodzi ciekawych rzeczy i do tego reedeki LOUDBLAST....czekam na MIASMA I REVENANT :)
Tak!
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

27-04-2015, 20:39

"Żółty" zbiera na stodołę, żeby gdzieś swój pierdolnik zmagazynować.... Pomożecie???

http://www.nwnprod.com/shop/index.php?m ... 024fff8536
Please note that this item can only be ordered as part of an order. If you wish to donate directly without placing an order, please email me at nwnprod@gmail.com for more information.

This is part of the ONWARD // ASCENDANT campaign to raise funds to put a down payment on a warehouse. In the next few weeks and months, I will be selling off some of my personal collection, NWN test presses (often with nicely printed covers and different vinyl color), demos, CDs and other rarities. By purchasing this item, you are enabling me to fulfill my mission to promote real underground metal and inspire musicians, artists and creative people for generations to come.

Please read more about the campaign below.

To NWN customers and supporters:

Over the course of the past 15 years NWN has gone from a one man operation working out of a corner of the garage in an apartment in South San Francisco, to taking over nearly 1/3 of my current home plus two storage spaces in Oakland. Needless to say, the growth has come at the expense of personal space and efficiency. Storage for the label consumes the garage level and lower level of my home. I spend a great deal of time running up and down the stairs to pull records for orders, and records are often lost or misplaced resulting in them being listed as out of stock, when, in fact, they are still available. At this time, there is literally no more room to expand in my current home, and I need to look elsewhere. Also, storage in the garage level is concerning because, although it has never happened, weather conditions may arise that could lead to damage of the inventory.

The answer, of course, is to get more space. Geographic limitations make it impossible to add on to the house, especially given the amount of space that is required to make the operation more manageable. The only workable solution is to buy or rent a warehouse in Oakland. As anyone living in the Bay Area knows, rent prices are unreasonably high right now while mortgage interest rates remain very low, therefore making this a great time to invest in a warehouse. To this end, I’ve teamed up with two other Oakland-based businesses to buy a 10,000 sq. ft. warehouse in Oakland. The plan is to combine our resources and buy a bigger space to get “economy of scale” on our side. We will subdivide the space into three sections and run our businesses independently.

In the next coming weeks and months, I will be listing a lot of personal records, NWN test presses, and other rarities in order to raise the necessary funding for the project. After assessing the needs of each of our businesses, the other investors and I arrived at the conclusion that we need a 10,000 sq. ft. space in order to accommodate the storage and equipment needs of each business. The cost for such a space is about $800K. This means, each of the three investors must raise $60,000 for the down payment, and we set the deadline for spring 2016.

I would like to extend my gratitude to everyone who has supported NWN over the past 15 years. I hope to continue this label for years to come, but need your help once again to obtain more space so I can start a new chapter of NWN.

Never Surrender,
YK
NWN Productions LLC
Oakland California

P.S. This is how the current NWN workspace works
Obrazek
Obrazek
Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
ODPOWIEDZ