KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
nie wiemczy bylo 

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Maćku, czemu wklejasz info o nowym materiale Mordy w "krytycznie o wytwórniach", a nie w temacie o zespole? Pamiętaj, nie możesz ciągle zasłaniać się swoją trisomią. :-)
all the monsters will break your heart
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Bo może jest to zawoalowana krytyka Pagan Records.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- weteran forumowych bitew
- maciek z klanu
czujek spisek
- WaszJudasz
No to można skrytykować, że czemu na jesień dopiero.Plasfodeur pisze:ale grafa bardzo fajna, więc należałoby raczej pochwalić
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Deviant
- w mackach Zła
Dzisiaj zamówienie zrobiłem.Płatność kartą.Zobaczymy jak będzie...Wysyłka z terenu Niemiec,20 pln,dlatego lepiej więcej plastiku brać od razu.SCREAMBLOODYGORE pisze:Ja wyczaiłem dla siebie parę fajnych pozycji. Na razie informują na bieżąco o przebiegu realizacji zamówienia. Zobaczymy co dalej. No i dostałem 10% rabat na kolejne zakupy:)
-
- w mackach Zła
brytyjskie EMP, nawet jak na warunki brytolskie, też jest dosyć drogawe. ciekawy myk w sumie, firma brytoli zarejestrowana w dojczlandzie. z reguły jest na odwrót :) plus taki, że merch ich jest dobrej jakości (nic nie jest produkowane w krajach trzeciego świata czy na szmatach GILDAN/ FRUIT OF THE LOOM) i dostępny tylko u nich.manieczki pisze:Przeglądnąłem pobieżnie ofertę i wnioski mam takie:SCREAMBLOODYGORE pisze:Kupowaliście coś w EMP http://www.emp-shop.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ? Jakieś opinie?
a) ceny płyt CD - niektóre z dupki, parę fajnych ofert - głównie Moonsorrow i inne Vikingi
b) ceny merchu - Totalnie z dupy...
- maciek z klanu
Necropunk pisze:brytyjskie EMP, nawet jak na warunki brytolskie, też jest dosyć drogawe. ciekawy myk w sumie, firma brytoli zarejestrowana w dojczlandzie. z reguły jest na odwrót :) plus taki, że merch ich jest dobrej jakości (nic nie jest produkowane w krajach trzeciego świata czy na szmatach GILDAN/ FRUIT OF THE LOOM) i dostępny tylko u nich.manieczki pisze:Przeglądnąłem pobieżnie ofertę i wnioski mam takie:SCREAMBLOODYGORE pisze:Kupowaliście coś w EMP http://www.emp-shop.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; ? Jakieś opinie?
a) ceny płyt CD - niektóre z dupki, parę fajnych ofert - głównie Moonsorrow i inne Vikingi
b) ceny merchu - Totalnie z dupy...
jakie ceny to glowa mala co za gowno.
- manieczki
Sezon urlopowy niechybnie rozpoczęty.
Wielka Płyta:
SKLEP NIECZYNNY DO 3 WRZEŚNIA 2015.
SHOP CLOSED UNTIL SEPTEMBER 3rd 2015.
Wielka Płyta:
SKLEP NIECZYNNY DO 3 WRZEŚNIA 2015.
SHOP CLOSED UNTIL SEPTEMBER 3rd 2015.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Kurwa za takie akcje to powinni w dyby zakuwać...
Versions of the vinyl edition (Burzum - Umskiptar) on Back on Black have been misprinted and side II features four tracks from Orange Goblin.
Versions of the vinyl edition (Burzum - Umskiptar) on Back on Black have been misprinted and side II features four tracks from Orange Goblin.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- w mackach Zła
SMG - zamówione wczoraj (24.06) o godzinie 9.00, płyty otrzymałem dziś (25.06) o 11.00, zatem płyty z Białej Podlaskiej dotarły do Olsztyna w 26 godzin! Wiadomo, że Karol to sprawdzona firma, ale chwalić trzeba :)
- Deviant
- w mackach Zła
EMP bardzo dobrze.22.06 wysłali ,dzisiaj dostarczone.SCREAMBLOODYGORE jak u Ciebie?
-
Zamawiał ktoś ostatnio u Deformeathing? Kiedyś tam zamówiłem i czekałem jakiś miesiąc na dostarczenie przesyłki, teraz już może nieco przyśpieszyli czy nadal jest taka prędkość wysyłki?
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Nie od dziś wiadomo że winyle z BoB to gówno.manieczki pisze:Kurwa za takie akcje to powinni w dyby zakuwać...
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Deviant
- w mackach Zła
Ostatnio zamawiałem to coś ok. 5-ciu dni czekałem.Nasum pisze:Zamawiał ktoś ostatnio u Deformeathing? Kiedyś tam zamówiłem i czekałem jakiś miesiąc na dostarczenie przesyłki, teraz już może nieco przyśpieszyli czy nadal jest taka prędkość wysyłki?
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Ostatnio zamawiałem - super, 3dni i paka w domu. PolecamDeviant pisze:Ostatnio zamawiałem to coś ok. 5-ciu dni czekałem.Nasum pisze:Zamawiał ktoś ostatnio u Deformeathing? Kiedyś tam zamówiłem i czekałem jakiś miesiąc na dostarczenie przesyłki, teraz już może nieco przyśpieszyli czy nadal jest taka prędkość wysyłki?
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Candlelight wydało reedycję cd DECOMPOSED - Hope Finally Died.

- maciek z klanu
Nasum pisze:Zamawiał ktoś ostatnio u Deformeathing? Kiedyś tam zamówiłem i czekałem jakiś miesiąc na dostarczenie przesyłki, teraz już może nieco przyśpieszyli czy nadal jest taka prędkość wysyłki?
wczoraj zamawiałem, dam znac jak dojdzie.
- moonfire
Narobiłem w gacie. Uwielbiam ten album! Ktoś w Polsce ma?knaar pisze:Candlelight wydało reedycję cd DECOMPOSED - Hope Finally Died.