kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

[V]
mistrz forumowej ceremonii

Re: kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka

23-11-2023, 18:16

Na chuj komu płyty. Lepiej słuchać Aion z kasety i wsadzać pustą butelkę miłosława w zarośnięte piździsko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
AdrianSmith
w mackach Zła

23-11-2023, 18:18

ozob pisze:
23-11-2023, 16:28
A jak z czasem na słuchanie muzyki? Zakładam, że obróciłes każdą sztukę tak z 5 razy, nie? Bo jeżeli nie, to jest to pozerstwo level hard.
nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci :-)
nowe rzeczy przede wszystkim ( nowe u mnie ;-) )
Kurwa jak na spowiedzi , ja pierdole :-)
zawsze kochałem Heavy metal , od oseska , mając 10 lat już nagrywałem z radia całe ( wtedy leciały ) płyty na szpulę
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym :-)
a na nich płyty z MINI MAX ( Kaczkowskiego ) audycje Gaszyńskiegop które potem stały się Muzyka Młodych i Metalowymi Torturami
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMI :-) co sie udało to nagrywałem ( murzym nagrywacz ) Jebać to .
Awatar użytkownika
bartwa

23-11-2023, 18:32

AdrianSmith pisze:
ozob pisze:
A jak z czasem na słuchanie muzyki? Zakładam, że obróciłes każdą sztukę tak z 5 razy, nie? Bo jeżeli nie, to jest to pozerstwo level hard.
nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci :-)
zawsze kochałem Heavy metal , od oseska , mając 10 lat już nagrywałem z radia całe ( wtedy leciały ) płyty na szpulę
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym :-)
a na nich płyty z MINI MAX ( Kaczkowskiego ) audycje Gaszyńskiegop które potem stały się Muzyka Młodych i Metalowymi Torturami
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMI :-) co sie udało to nagrywałem ( murzym nagrywacz ) Jebać to .
No tak, czyli klasyczny pozer. I to nawet starszy ode mnie.

A poważnie, na te audycje człowiek czekał cały tydzień, to były czasy!
PLASTIK NIE JEST METALEM
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

23-11-2023, 18:40

AdrianSmith pisze:
ozob pisze:
nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
Wszyscy jesteśmy dorośli, mamy pracę, obowiązki, więc ten tego. XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
vicotnick
rasowy masterfulowicz

23-11-2023, 18:44

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
23-11-2023, 17:08
uglak pisze:
23-11-2023, 15:38
Ja to widzę tak, że jak devastator77 puszcza sobie jakąś płytę, żeby pocieszyć się muzyką to zza szafy wyskakuje miniaturowy AdrianSmith w czerwonej, szpiczastej czapeczce, rekwiruje płytę mrucząc pod nosem "nie no kurwa, tego wydania to jeszcze nie mam, wiem gdzie je postawię!" i znika za szafą. Co prawda wszystko dzieje się w głowie devastatora77, ale radość ze słuchania muzyki znika ;-)
Devastator nie ma żadnej płyty, bo Adrian wszystkie wykupił jak wuj Sknerus.
Żebyś widział, mnie zdarzyło się kilka razy stanąć w szranki z A....h podczas łowów na allegro na początku lat 2000, nigdy nie wygrałem, nie brano jeńców.
Awatar użytkownika
bartwa

23-11-2023, 18:47

vicotnick pisze:
23-11-2023, 18:44
nie brano jeńców.
I to jest godna pochwały postawa!
PLASTIK NIE JEST METALEM
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

24-11-2023, 06:31

Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.
Natomiast kiedy sprzedającemu wpadało na skrzynię potwierdzenie ze AS bierze udział w licytacji, powodowało radość i rozpoczęcie przeglądania katalogów Orbisu.
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

24-11-2023, 07:49

[V] pisze:
23-11-2023, 18:16
Na chuj komu płyty. Lepiej słuchać Aion z kasety i wsadzać pustą butelkę miłosława w zarośnięte piździsko.
Dziękuję za ten wpis. podejrzewam, że dziś nic mnie już tak je rozśmieszy
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

24-11-2023, 11:59

Dziękuję za te wszystkie miłe i sympatyczne słowa do mnie i wasze ogromne wsparcie w mojej walce z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,wiedźminami i kociarzami.
Nie poddam się,będę walczył do końca,do krwi ostatniej,a dzięki waszej pomocy i wsparciu wygram,święcie wierzę w to,tym bardziej,że ma potężne wsparcie w postaci naszego ukochanego jana pawła II.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

24-11-2023, 12:36

Nie poddawaj się, walcz, aż cię stąd wypierdolą!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
est

24-11-2023, 13:41

Ja proponuję osobną tablicę na tematy kol. Devastraktora. Można ją nazwać Skansen osobliwości.
AdrianSmith
w mackach Zła

24-11-2023, 14:03

no i dogadana sprawa .
kolekcje uzupełnia 45 vinyli - hard & heavy Europa starsze rzeczy . konkretne wydania - kupa kasy :-)
21 105 na liczniku
zdrowia
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-11-2023, 16:44

Najprzewielebniejszy pisze:
Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.
Natomiast kiedy sprzedającemu wpadało na skrzynię potwierdzenie ze AS bierze udział w licytacji, powodowało radość i rozpoczęcie przeglądania katalogów Orbisu.
Zlote czasy, mialem z takim ziomeczkiem z Rybnika co na koncerty jezdzilismy take zabawe, ze w piateczek czy sobote wbijalismy na allegro i patrzylismy komu wjechal AdrianSmith w aukcje. No i piwerko sie otwieralo, na gg wtedy kontakt tylko byl, i podbijalismy ceny. Beka byla jak ktos przebil Adriana i wygral aukcje, ziomeczek pojechal wtedy na pare stowek hehe
woodpecker from space
piotraz
weteran forumowych bitew

24-11-2023, 17:07

Triceratops pisze:
24-11-2023, 16:44
Najprzewielebniejszy pisze:
Zlote czasy, mialem z takim ziomeczkiem z Rybnika co na koncerty jezdzilismy take zabawe, ze w piateczek czy sobote wbijalismy na allegro i patrzylismy komu wjechal AdrianSmith w aukcje. No i piwerko sie otwieralo, na gg wtedy kontakt tylko byl, i podbijalismy ceny. Beka byla jak ktos przebil Adriana i wygral aukcje, ziomeczek pojechal wtedy na pare stowek hehe
:) :)
Awatar użytkownika
devastator77
zahartowany metalizator

25-11-2023, 12:33

est pisze:
Ja proponuję osobną tablicę na tematy kol. Devastraktora. Można ją nazwać Skansen osobliwości.
Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.
Murzyństwo może jutro otwierać różne trunki z tej okazji.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
est

25-11-2023, 13:13

Ojejku, a ja to z sympatii napisałem. W każdym razie - żegnaj!

[*] Maciowakrze
Awatar użytkownika
Sybir

25-11-2023, 13:18

devastator77 pisze:
jutro żegnam się z tym forum
OK, w takim razie w akcie miłosierdzia Twoje posty zacznę wywalać od jutra.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
fugazi
w mackach Zła

25-11-2023, 13:19

devastator77 pisze:
est pisze:
Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.
Panie Kolego, przestań Pan pierdolić! To, że kilku wrażliwców się oburzyło nie znaczy, że nie ma w tym co opisywałeś przynajmniej części prawdy. Sam jestem wielokrotnym murzynem, i stwierdzam, że postanowiłem owo murzyństwo w jakiś sposób zweryfikować. Skoro chociaż jeden murzyn złapał co pisałeś, to chyba jednak nie przegrałeś. Poza tym, brakowałoby tutaj zdjęć w wiadomym temacie. Lepsze to niż trzepanie kapucyna do zdjęć plastikowych lal. Ale co kto lubi. Zatem, jebaj to i zweryfikuj postanowienie o wylogowaniu. Powodzenia
est

25-11-2023, 13:23

Oczywiście, że ma rację, że zbieractwo to problem natury psychologicznej. Tak samo jak oglądanie każdego chujowego filmu i śledzenie programu tv. To wszystko zaburzenia ze spekteum OCD. Ale nie śmiećmy już w tym temacie.
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

25-11-2023, 13:28

devastator77 pisze:
est pisze:
Nie pierdol, jesteś chociaż wyrazisty i lubię czytać Twoje wpisy :D
ODPOWIEDZ