kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: kolekcjonerska emerytura czyli wesołe jest życie staruszka
Na chuj komu płyty. Lepiej słuchać Aion z kasety i wsadzać pustą butelkę miłosława w zarośnięte piździsko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- w mackach Zła
nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci

nowe rzeczy przede wszystkim ( nowe u mnie

Kurwa jak na spowiedzi , ja pierdole

zawsze kochałem Heavy metal , od oseska , mając 10 lat już nagrywałem z radia całe ( wtedy leciały ) płyty na szpulę
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym

a na nich płyty z MINI MAX ( Kaczkowskiego ) audycje Gaszyńskiegop które potem stały się Muzyka Młodych i Metalowymi Torturami
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMI

- bartwa
No tak, czyli klasyczny pozer. I to nawet starszy ode mnie.AdrianSmith pisze: ↑23-11-2023, 18:18nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci![]()
nowe rzeczy przede wszystkim ( nowe u mnie)
Kurwa jak na spowiedzi , ja pierdole![]()
zawsze kochałem Heavy metal , od oseska , mając 10 lat już nagrywałem z radia całe ( wtedy leciały ) płyty na szpulę
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym![]()
a na nich płyty z MINI MAX ( Kaczkowskiego ) audycje Gaszyńskiegop które potem stały się Muzyka Młodych i Metalowymi Torturami
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMIco sie udało to nagrywałem ( murzym nagrywacz ) Jebać to .
A poważnie, na te audycje człowiek czekał cały tydzień, to były czasy!
PLASTIK NIE JEST METALEM
- ozob
- zahartowany metalizator
Wszyscy jesteśmy dorośli, mamy pracę, obowiązki, więc ten tego. XDAdrianSmith pisze: ↑23-11-2023, 18:18nie ma z tym problemów
w domu vinyl
do spania cd
samochód cd w firmie cd - n szceście nie mam zadnego szefa nad soba i słucham co chcę - dziennie przeleci nawet 10 - 12 sztuka . prawda - nie jest to słuchane z zapartym tchem , ale leci![]()
nowe rzeczy przede wszystkim ( nowe u mnie)
Kurwa jak na spowiedzi , ja pierdole![]()
zk 140t mam jeszcze w " kolekcji 42 szpule nagrane tylko metalem na czterościeżkowym![]()
Audycje z Rozłośni harcerskiej , W tonacji Trójki czy płyty puszcana w Zapraszamy do Trójki ( po jednej stronie co godzina ) Po Stanie wojennym ( JAK TO KÓRWA DZIS BRZMIco sie udało to nagrywałem ( murzym nagrywacz ) Jebać to .
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
Żebyś widział, mnie zdarzyło się kilka razy stanąć w szranki z A....h podczas łowów na allegro na początku lat 2000, nigdy nie wygrałem, nie brano jeńców.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑23-11-2023, 17:08Devastator nie ma żadnej płyty, bo Adrian wszystkie wykupił jak wuj Sknerus.uglak pisze: ↑23-11-2023, 15:38Ja to widzę tak, że jak devastator77 puszcza sobie jakąś płytę, żeby pocieszyć się muzyką to zza szafy wyskakuje miniaturowy AdrianSmith w czerwonej, szpiczastej czapeczce, rekwiruje płytę mrucząc pod nosem "nie no kurwa, tego wydania to jeszcze nie mam, wiem gdzie je postawię!" i znika za szafą. Co prawda wszystko dzieje się w głowie devastatora77, ale radość ze słuchania muzyki znika![]()
- bartwa
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Najprzewielebniejszy
Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.
Natomiast kiedy sprzedającemu wpadało na skrzynię potwierdzenie ze AS bierze udział w licytacji, powodowało radość i rozpoczęcie przeglądania katalogów Orbisu.
Natomiast kiedy sprzedającemu wpadało na skrzynię potwierdzenie ze AS bierze udział w licytacji, powodowało radość i rozpoczęcie przeglądania katalogów Orbisu.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Believer
- weteran forumowych bitew
- devastator77
Dziękuję za te wszystkie miłe i sympatyczne słowa do mnie i wasze ogromne wsparcie w mojej walce z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,wiedźminami i kociarzami.
Nie poddam się,będę walczył do końca,do krwi ostatniej,a dzięki waszej pomocy i wsparciu wygram,święcie wierzę w to,tym bardziej,że ma potężne wsparcie w postaci naszego ukochanego jana pawła II.
Nie poddam się,będę walczył do końca,do krwi ostatniej,a dzięki waszej pomocy i wsparciu wygram,święcie wierzę w to,tym bardziej,że ma potężne wsparcie w postaci naszego ukochanego jana pawła II.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie poddawaj się, walcz, aż cię stąd wypierdolą!
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
Ja proponuję osobną tablicę na tematy kol. Devastraktora. Można ją nazwać Skansen osobliwości.
-
- w mackach Zła
no i dogadana sprawa .
kolekcje uzupełnia 45 vinyli - hard & heavy Europa starsze rzeczy . konkretne wydania - kupa kasy
21 105 na liczniku
zdrowia
kolekcje uzupełnia 45 vinyli - hard & heavy Europa starsze rzeczy . konkretne wydania - kupa kasy

21 105 na liczniku
zdrowia
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zlote czasy, mialem z takim ziomeczkiem z Rybnika co na koncerty jezdzilismy take zabawe, ze w piateczek czy sobote wbijalismy na allegro i patrzylismy komu wjechal AdrianSmith w aukcje. No i piwerko sie otwieralo, na gg wtedy kontakt tylko byl, i podbijalismy ceny. Beka byla jak ktos przebil Adriana i wygral aukcje, ziomeczek pojechal wtedy na pare stowek heheNajprzewielebniejszy pisze: ↑24-11-2023, 06:31Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.
woodpecker from space
-
Triceratops pisze: ↑24-11-2023, 16:44Zlote czasy, mialem z takim ziomeczkiem z Rybnika co na koncerty jezdzilismy take zabawe, ze w piateczek czy sobote wbijalismy na allegro i patrzylismy komu wjechal AdrianSmith w aukcje. No i piwerko sie otwieralo, na gg wtedy kontakt tylko byl, i podbijalismy ceny. Beka byla jak ktos przebil Adriana i wygral aukcje, ziomeczek pojechal wtedy na pare stowek heheNajprzewielebniejszy pisze: ↑24-11-2023, 06:31Nie brano. Potwierdzam. Zanim jeszcze allegro zaczelo zaslepiac loginy uzytkownikow podczas licytacji, pojawienie sie AS powodowalo u innych licytantow solidną palpitacje serca i ilość zapytan o kredyty w bankach.

- devastator77
Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.
Murzyństwo może jutro otwierać różne trunki z tej okazji.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
Ojejku, a ja to z sympatii napisałem. W każdym razie - żegnaj!
[*] Maciowakrze
[*] Maciowakrze
- Sybir
OK, w takim razie w akcie miłosierdzia Twoje posty zacznę wywalać od jutra.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- w mackach Zła
Panie Kolego, przestań Pan pierdolić! To, że kilku wrażliwców się oburzyło nie znaczy, że nie ma w tym co opisywałeś przynajmniej części prawdy. Sam jestem wielokrotnym murzynem, i stwierdzam, że postanowiłem owo murzyństwo w jakiś sposób zweryfikować. Skoro chociaż jeden murzyn złapał co pisałeś, to chyba jednak nie przegrałeś. Poza tym, brakowałoby tutaj zdjęć w wiadomym temacie. Lepsze to niż trzepanie kapucyna do zdjęć plastikowych lal. Ale co kto lubi. Zatem, jebaj to i zweryfikuj postanowienie o wylogowaniu. Powodzeniadevastator77 pisze: ↑25-11-2023, 12:33Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.
-
Oczywiście, że ma rację, że zbieractwo to problem natury psychologicznej. Tak samo jak oglądanie każdego chujowego filmu i śledzenie programu tv. To wszystko zaburzenia ze spekteum OCD. Ale nie śmiećmy już w tym temacie.
- Believer
Nie pierdol, jesteś chociaż wyrazisty i lubię czytać Twoje wpisydevastator77 pisze: ↑25-11-2023, 12:33Nie ma takiej potrzeby,jutro żegnam się z tym forum,nie ma co zaklinać rzeczywistości,walkę z murzynami płytowymi,raro-pedofilami,kociarzami i wiedźminami przegrałem,więc pożegnam się.