KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

09-12-2015, 13:14

Gunman pisze:Od jakiegoś czasu w fan.pl nie dotrzymują zadeklarowanego czasu realizacji zamówień. Zawsze było tak, że jak czas mijał to informowali o tym mailowo. Ostatnio odezwałem się do nich w sprawie zamówienia z lipca tego roku - żeby wyjaśnili co się dzieje. Jako odpowiedź dostałem info, że wywalili moje zamówienie bo przekroczony został termin :/
Teraz patrze a mam jeszcze dwie czy trzy pozycje "przedawnione" i brak informacji z ich strony.
mnie to nie dziwi, od dawna prezentowali masowe podejście do klienta czyli jak na 100 będzie 90 zadowolonych to jest si
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

09-12-2015, 14:26

A mają jakaś konkurencje na krajowym rynku z tak szeroką gatunkowo ofertą?
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

09-12-2015, 14:46

ja nigdy nie miałem z nimi problemu
jak cos nawet było nie halo to wszystko dało sie wyjaśnić, zamienić, usunąć itp ;)
jedyne co mnie u nich wkurzyło jest to ze raz (po dłuższej przerwie w zakupach) chcieli kase z góry za płyty tyle że zapomnieli mnie o tym poinformować :P dopiero po interwencji czemu zamówienie zostało skasowane sie wszystko wyjaśniło :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

09-12-2015, 15:01

Gunman pisze:A mają jakaś konkurencje na krajowym rynku z tak szeroką gatunkowo ofertą?
chyba nie, chociaż jak widać ta szeroka oferta jest często tylko teoretycznie bo później nie są w stanie się wywiązać i sprowadzić danego tytułu
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

09-12-2015, 17:11

Oki pisze:
Gunman pisze:A mają jakaś konkurencje na krajowym rynku z tak szeroką gatunkowo ofertą?
chyba nie, chociaż jak widać ta szeroka oferta jest często tylko teoretycznie bo później nie są w stanie się wywiązać i sprowadzić danego tytułu
niedawno zlozylem tam pierwsze zamowienie. wg planu ma byc za max 40 dni roboczych. jak to jest? czesto wam sie zdarzalo zeby nie sprowadzili tego co zamawiaiscie?
niech to miejsce niebawem zniknie
Nasum

09-12-2015, 17:20

Oki pisze:

I tak nic nie przebije Omnio - pamięta ktoś to jeszcze? W dziale nowości pięćset nowych płyt z czego jedna lub dwie były w chwili składania zamówienia, na resztę trzeba było czekać czasem i miesiąc aż coś sprowadził, a często bywało i tak, że nie był w stanie i zamówienie szło się sypać. Wkurwia mnie takie podejście, albo mam coś na magazynie albo nie, zabawa w pośrednika pośredników kończy się przeważnie w ten własnie sposób.
Awatar użytkownika
SATYROS
w mackach Zła

09-12-2015, 19:07

AGONIA - muszę ponarzekać.
Ciągle przesuwają terminy dostaw - irytujące, ale mogę to zrozumieć, pewnie tłocznie nie wyrabiają.
Winyle VI De Praestigiis Angelorum wydane najniższym kosztem. Zero insertów. Wiem, że to niby normalne teraz, ale fajnie gdyby coś tam dołożyli. W tej cenie na pewno bez problemu by się dało.
Folie na MLP Aosoth pogięte.
Jednak szczytem jest opakowanie digi pack-a. Folia dużo za duża, pogięta, pomarszczona. Ewidentnie pakowane w garażu na kolanie.
Niechlujnie to wygląda.
Pakowanie paczki jak zwykle bdb.
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

10-12-2015, 07:24

pr0metheus pisze: niedawno zlozylem tam pierwsze zamowienie. wg planu ma byc za max 40 dni roboczych. jak to jest? czesto wam sie zdarzalo zeby nie sprowadzili tego co zamawiaiscie?
Ostatnio częściej, może nie tyle, że nie sprowadzają, tylko trzeba czekać dłużej. Kiedyś to się zdarzało sporadycznie. A jeżeli napiszesz do nich jako lekko wkurwiony, to odpiszą, że nie mogli, przykro im i wywalą zamówienie.
Wkurwia mnie też kompletny brak kontaktu, telefonicznego nie ma, mailowy jest ale czasem na odpowiedź trzeba czekać do 2 dni, a do tego nie wiesz kto Ci odpisuje i z kim wchodzisz w kontakt, bo się podpisują "Pozdrowienia, FAN".
Byłem osobiście kilka razy w tym sklepie i mają sporo płyt na miejscu. Co ciekawe sklep jest czynny codziennie do innej godziny, często zamykają np. o 15:30, dziwne... Dlatego mieszkając blisko, wole zamawiać przez net.
Oczywiście zdarza się, że coś sprowadzą o wiele szybciej niż podawany czas max. Być może, akurat miałem pecha z ostatnimi zamówieniami.
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

10-12-2015, 07:35

Nasum pisze:
Oki pisze:

I tak nic nie przebije Omnio - pamięta ktoś to jeszcze? W dziale nowości pięćset nowych płyt z czego jedna lub dwie były w chwili składania zamówienia, na resztę trzeba było czekać czasem i miesiąc aż coś sprowadził, a często bywało i tak, że nie był w stanie i zamówienie szło się sypać. Wkurwia mnie takie podejście, albo mam coś na magazynie albo nie, zabawa w pośrednika pośredników kończy się przeważnie w ten własnie sposób.
i dlatego skończyli jak skończyli:) fanowi raczej to nie grozi ale na pewno jakością obsługi tracą wieeeeeelu klientów
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

10-12-2015, 12:12

pr0metheus pisze:
Oki pisze:
niedawno zlozylem tam pierwsze zamowienie. wg planu ma byc za max 40 dni roboczych. jak to jest? czesto wam sie zdarzalo zeby nie sprowadzili tego co zamawiaiscie?
powinieneś to dostać w jakiś miesiąc, może trochę wcześniej, ale nie ma reguły. co do drugiej części pytania, na ok. 500 zamówionych tam płyt nie sprowadzili mi JEDNEJ :) a że czasem trzeba poczekać na paczkę, to inna kwestia. przynajmniej stawiają sprawę jasno. zasadniczo nigdy nie miałem najmniejszych problemów i na chwilę obecną tylko tam kupuję
Awatar użytkownika
trup

10-12-2015, 12:33

Czarownicowa Godzina Prodakszyn - Christ Agony zapłacone LP i CD. A towaru jak nie było tak nima. Batushką się zajmują, drewniane pudełka lepią a człowiek czeka, nie je, nie śpi....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Nasum

10-12-2015, 12:50

Gunman pisze:
Byłem osobiście kilka razy w tym sklepie i mają sporo płyt na miejscu. Co ciekawe sklep jest czynny codziennie do innej godziny, często zamykają np. o 15:30, dziwne... Dlatego mieszkając blisko, wole zamawiać przez net.

:-) Zależy od tego, jak bardzo blisko, ale powiedzmy do20 kilometrów od miejsca zamieszkania wolałbym się pofatygować. Nawet gdybym miał pocałować klamkę, ale w przypadku gdybym trafił na otwarte drzwi miałbym pewność że płyta jest na miejscu i za pół godziny będę mógł jej słuchać.
Nasum

10-12-2015, 12:56

Heretyk pisze:
powinieneś to dostać w jakiś miesiąc, może trochę wcześniej, ale nie ma reguły. co do drugiej części pytania, na ok. 500 zamówionych tam płyt nie sprowadzili mi JEDNEJ :) a że czasem trzeba poczekać na paczkę, to inna kwestia. przynajmniej stawiają sprawę jasno. zasadniczo nigdy nie miałem najmniejszych problemów i na chwilę obecną tylko tam kupuję

To właśnie tak samo jak z samochodami. Kumpel kupił sobie wymarzone autko, które własciwie miało wszystko, od klimy dwustrefowej, skóry, automatyczna skrzynię, nawigację i pewnie z tysiąc innych bajerów i zaczęło mu się odbijać czkawką, bo po pół roku co chwila musi jechać na warsztat bo coś się tam pierdoli. Natomiast jego znajomy ma dokładnie takie samo auto, też z tymi samymi bajerami i jedyne gdzie musi jechać to na stację benzynową bo świeci się kontrolka. No i co jakiś czas takie drobnostki jak hamulce trzeba zrobić. Wracając do Fan - Ty zamówiłeś 500 płyt i jedyny zgrzyt to brak jednej zamówionej, bo coś im tam poszło nie tak, ktoś inny zamówi tam po raz pierwszy i paczka może wcale nie dotrzeć. Nie ma reguły...
Awatar użytkownika
Żułek

10-12-2015, 14:13

trup pisze:Czarownicowa Godzina Prodakszyn - Christ Agony zapłacone LP i CD. A towaru jak nie było tak nima. Batushką się zajmują, drewniane pudełka lepią a człowiek czeka, nie je, nie śpi....
nowa epka ?
jesli tak to z tego co mi pisali już mają bo chcieli mi wysyłać (kaseta) ale zrobiłem im na złość, zrezygnowałem i wymieniłem na Vadera :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Nasum

10-12-2015, 18:06

SMG wręcz przyspieszyło ---> wysyłka ekspresowa, dostawa również, widać że przed świętami poczta jeszcze w miarę działa sprawnie. Potem może być róznie.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

10-12-2015, 21:51

Nasum pisze:
Heretyk pisze:

To właśnie tak samo jak z samochodami. Kumpel kupił sobie wymarzone autko, które własciwie miało wszystko, od klimy dwustrefowej, skóry, automatyczna skrzynię, nawigację i pewnie z tysiąc innych bajerów i zaczęło mu się odbijać czkawką, bo po pół roku co chwila musi jechać na warsztat bo coś się tam pierdoli. Natomiast jego znajomy ma dokładnie takie samo auto, też z tymi samymi bajerami i jedyne gdzie musi jechać to na stację benzynową bo świeci się kontrolka. No i co jakiś czas takie drobnostki jak hamulce trzeba zrobić. Wracając do Fan - Ty zamówiłeś 500 płyt i jedyny zgrzyt to brak jednej zamówionej, bo coś im tam poszło nie tak, ktoś inny zamówi tam po raz pierwszy i paczka może wcale nie dotrzeć. Nie ma reguły...
no jak nie ma reguly? jak na 500 plyt jedna wpadka to chyba nie jest tak zle? mozna jeszcze doliczyc nawet te 3 nieudane gunmana to i tak daje dobry wynik. nie spieszy mi sie w sumie wiec sie moga spoznic wazne zeby sciagneli
niech to miejsce niebawem zniknie
majeku
postuje jak opętany!

10-12-2015, 22:11

...
Ostatnio zmieniony 19-12-2015, 08:20 przez majeku, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
morbid
rasowy masterfulowicz

11-12-2015, 19:42

Panicz SOVA

ZNAKOMICIE ! szybko,tanio,fachowo.....wpakuje miliardy .....
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

11-12-2015, 21:42

SMG i Hellthrasher wzorowo.
535

12-12-2015, 09:37

Polski biznes w natarciu. Dobrze, że jeszcze nie zapłaciłem.

Witamy ze sklepu internetowego http://www.rockserwis.pl" onclick="window.open(this.href);return false; !

Uprzejmie informujemy, że nie otrzymaliśmy jeszcze od niektórych dostawców potwierdzenia dostępności artykułów wyszczególnionych w Twojej ofercie zakupu nr xxxxx z dn. 2015-11-02

Czynimy intensywne starania, aby jak najszybciej skompletować przesyłkę i zatwierdzić Twoją ofertę zakupu. Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości.
ODPOWIEDZ