http://consumedbyvultures.bandcamp.com/releases" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
wspaniała wiadomość :))Pacjent pisze:Styczniowa premiera megaoczekiwanego drugiego albumu BRUTUSa zapowiada sie wspaniale:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pacjent pisze:Styczniowa premiera megaoczekiwanego drugiego albumu BRUTUSa zapowiada sie wspaniale:
Przyznasz, że rypią w tym kawałku aż wióry lecą? Na płycie jest 16 takich kawałków!Nasum pisze:Pacjent pisze:Styczniowa premiera megaoczekiwanego drugiego albumu BRUTUSa zapowiada sie wspaniale:
Rany, już prawie zapomniałem że oni kiedykolwiek istnieli ;-)
Świetnie. Debiut jest w pytę a i tu słychac, że przebacz nie będzie...Pacjent pisze:Styczniowa premiera megaoczekiwanego drugiego albumu BRUTUSa zapowiada sie wspaniale:
Zasrałeś mój ulubiony temat na tym forum, wrzucasz każdą losową kapele. Weź se lepiej nowego Abhorrent posłuchaj.IMP-|-OUS pisze:^
-|- IGNOR TOTAL -|-
daj ignora i po sprawie! wrzucam co mi się podoba! tobie nie musi. nowy Abhorrent dla mnie słabe w ch....lepiej posłuchaj sobie REVULSED który też tu zapodałem!!!dr Kill pisze:Zasrałeś mój ulubiony temat na tym forum, wrzucasz każdą losową kapele. Weź se lepiej nowego Abhorrent posłuchaj.IMP-|-OUS pisze:^
-|- IGNOR TOTAL -|-
dziecko nudzisz, wypierdalajIMP-|-OUS pisze:daj ignora i po sprawie! wrzucam co mi się podoba! tobie nie musi. nowy Abhorrent dla mnie słabe w ch....lepiej posłuchaj sobie REVULSED który też tu zapodałem!!!dr Kill pisze:Zasrałeś mój ulubiony temat na tym forum, wrzucasz każdą losową kapele. Weź se lepiej nowego Abhorrent posłuchaj.IMP-|-OUS pisze:^
-|- IGNOR TOTAL -|-
tomaszm pisze:
Czy chłopczyny z Gorgasm coś planują? Topicu o nich nie potrafię znaleźć.