i jaŻułek pisze:hehe to samo dzisiaj dostałem :Pnicram pisze: Lecą sobie w bambuko, ale w moim przypadku trochę mniej. W zeszły piątek napisali, że płyta ma być od 6 lutego...
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
support music, not rumors
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rattlehead pisze:i jaŻułek pisze:hehe to samo dzisiaj dostałem :Pnicram pisze: Lecą sobie w bambuko, ale w moim przypadku trochę mniej. W zeszły piątek napisali, że płyta ma być od 6 lutego...
3 muszkieterów ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
-
- w mackach Zła
Polecacie EMP?
- Gunman
No jak trzej muszkieterowie? Polecacie? :P
- Kilgore
Polecam, przynajmniej wiadomo co i jak a pośpiech to przy łapaniu pcheł...
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Wczoraj złożyłem dwa wielkie zamówienia w Pagan i WHP. Zobaczymy kto będzie szybszy :)
-
- zaczyna szaleć
Bardzo solidnie, premiery przychodzą bezpośrednio z Germany DHL-em.Necropunk pisze:Polecacie EMP?
Potwierdzam. To bardzo solidny kolega.Oki pisze:Kolega ultravox jak zwykle znakomicie.
- Rattlehead
Nic tylko brać. Megadeth nowy doszedł po 20 minutach od zamówienia i jeszcze gratisowo, za zwłokę dorzucili następny album z 2018r.Gunman pisze:No jak trzej muszkieterowie? Polecacie? :P
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Agonia to jednak ma w dupie jakość swoich płyt. Kolejny raz płyta nowa w folii, a książeczka i tylna wkładka pomięte. Pudełko z slipcase ledwie wylazło. Wkurwia mnie to, że dużo fajnej muzy wydają.
- Kilgore
-
- mistrz forumowej ceremonii
nic nowegogelO pisze:Agonia to jednak ma w dupie jakość swoich płyt. Kolejny raz płyta nowa w folii, a książeczka i tylna wkładka pomięte. Pudełko z slipcase ledwie wylazło. Wkurwia mnie to, że dużo fajnej muzy wydają.
-
- mistrz forumowej ceremonii
To prawda. Dodam jeszcze wyłamane "ząbki" przy opakowaniu- chyba ,że ja mam tylko takiego pecha.Heretyk pisze:nic nowegogelO pisze:Agonia to jednak ma w dupie jakość swoich płyt. Kolejny raz płyta nowa w folii, a książeczka i tylna wkładka pomięte. Pudełko z slipcase ledwie wylazło. Wkurwia mnie to, że dużo fajnej muzy wydają.
- Najprzewielebniejszy
ruchasz listonoszowi obiekt westchnień, to Cię chociaż po ząbkach w trayu tłucze :)tomaszm pisze:wyłamane "ząbki" przy opakowaniu- chyba ,że ja mam tylko takiego pecha.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
Jaki ma tytuł i jak brzmienie basu?Rattlehead pisze: i jeszcze gratisowo, za zwłokę dorzucili następny album z 2018r.
- manieczki
basu nie ma, tytul rudys riwendz i traktuje o zemscie na wrogach jezusa. jest za to saksofon i trabki udn przekroczony rubikon. gratis zamiast okularkow dokladaja szutczna wagine z rudymi lokowanymi wloskami.Lurtz pisze:Jaki ma tytuł i jak brzmienie basu?Rattlehead pisze: i jeszcze gratisowo, za zwłokę dorzucili następny album z 2018r.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
biedny Ellefson, zaś bez roboty i bez kasy :/manieczki pisze:basu nie maLurtz pisze:Jaki ma tytuł i jak brzmienie basu?Rattlehead pisze: i jeszcze gratisowo, za zwłokę dorzucili następny album z 2018r.
- Rattlehead
Widzę, że też Ci to dorzucili.manieczki pisze:basu nie ma, tytul rudys riwendz i traktuje o zemscie na wrogach jezusa. jest za to saksofon i trabki udn przekroczony rubikon. gratis zamiast okularkow dokladaja szutczna wagine z rudymi lokowanymi wloskami.Lurtz pisze:Jaki ma tytuł i jak brzmienie basu?Rattlehead pisze: i jeszcze gratisowo, za zwłokę dorzucili następny album z 2018r.
- Żułek
napisałem tym debilom od Megadeth aby ogarneli sie z tymi mailami bo ile dni można codziennie dostawać maila że "dostawa może jutro" i co mi odpisali
Rozumiemy, że tak duża liczba wiadomości może denerwować. Ale problem w tym, że w przypadku nowego albumu Megadeth codziennie otrzymujemy nową informację o kolejnym terminie dostawy, który za każdym razem przesuwany jest o dzień lub dwa.
Wysyłamy więc informacje, by klienci mieli pełną wiedzę co do tego, co dzieje się z zamówieniami.
Jeżeli takie jest Pana życzenie, możemy nie wysyłać Panu informacji o przedłużonym czasie oczekiwania. Ale wtedy sytuacja może wyglądać tak, że gdyby dostępność się miała opóźniać w ten sam sposób (czyli o każdy kolejny dzień) – nie mamy na to wpływu – to nie otrzyma Pan takiej informacji.
Choć oczywiście mamy nadzieję, że do tego nie dojdzie, że w dniu jutrzejszym otrzymamy płyty od dostawcy i je wyślemy.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.