KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
No, nadal uważam, ze zebranie do kupy kilku 'artystów', jako recenzentów z kilkoma gównianymi płytami na koncie w życiorysie, może ewentualnie robić wrażenie na fejsie, wśród różnej maści fachowców.
'Come the Blessed Madness'
- Oki
- weteran forumowych bitew
sklep wysyłkowy Musick Magazine bardzo oki
-
- postuje jak opętany!
VWasyl pisze:Kojarzę i pamiętam jak pan Słyż się obraził i rozstał z forum. Traktowanie tej wypowiedzi jako jakąś formę odegrania się, naigrawania się czy nieprzetrawionego wkurwu, jest chyba jednak przesadne.
Edit: Chyba, że sprawa dotyczy jeszcze czegoś o czym nie wiem :)
Trzeba to jakoś strasznie wyszukiwać tego focha? Gdzie dokładnie ( w jakim poście, temacie) rzeczony wydawca wykonał owego <focha>? Dzięki z góry.
COFFIN pisze:Malo mnie interesują powody, ale to jest raczej jednoznaczne nawiązanie do sytuacji z tematu o Odrazie. No chyba, że jeszcze na innym forum, gdzie siedział ktoś się nieprzychylnie wypowiedział, i co najlepsze - nie bezpośrednio nawet o samej muzyce przytoczonego projektu, ale o formie i sposobach promocji. Chuj z tym w zasadzie.
Z tego co ja pamiętam to poszło na noże w dyskusji z Kraftem, kłócili się jak "słupki" księgować, a potem była jakaś bitka o kolegę komornika. Z Odrazą nie miało to wiele wspólnego, tym bardziej, że płyta miała raczej ciepłe przyjęcie. No chyba, że mi coś umknęło w tym wirze. Nawiasem mówiąc Esperalem Tkane to płyta podobnie wtórna, ale o klasę lepsza, niż każda Mgła. No ale wiadomo. Publiczność decyduje...
Koledzy SCREAMBLOODYGORE i knaar - znakomicie. To bardzo solidni użytkownicy.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Ten konkretny cytat z wywiadu odnosi sie właśnie do sytuacji z tematu o kapeli, a powody 'opuszczenia' forum to chyba właśnie te, o których Ty piszesz. To dwie różne sprawy.
'Come the Blessed Madness'
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
Demaskowanie komornika to była wyjątkowo słaba akcja. Tajemnica handlowa powinna być tak samo respektowana jak tajemnica spowiedzi. No i przez to maesto Lykan też się zwiną i teraz nie wiem czy pisze z Manieczki pod jednym pseudo i czy w ogóle jeszcze tu pisze.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
taa, pamietam jeszcze jak sie slyz tlumaczyl, ze to zrobil bo brzydzi sie klamstwem :D rycerz prawdomownosci.SOWIX666 pisze:Demaskowanie komornika to była wyjątkowo słaba akcja.
szkoda bo lykan duzo pisal o muzyce a ten tylko klepal czerstwe reklamki o chuja wartych plytach z arachny
niech to miejsce niebawem zniknie
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
SOWIX666 pisze:i teraz nie wiem czy pisze z Manieczki pod jednym pseudo i czy w ogóle jeszcze tu pisze.
hihi
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Oki
Nine Records wzorcowo
-
Mystic - aż jeden dzień spóźnienia, poza tym paczka spakowana w taki sposób, bym spędził pół godziny na rozpakowaniu, co najmniej jakby nitroglicerynę przewozili, nękają mailami gdzie paczka akurat się znajduje i o której może się u mnie pojawić, generalnie 1/10 w porywach dobrego humoru na 2.
-
- w mackach Zła
Totalna porażka i podwójna jej kumulacja. EMP wiecznie przedłuża termin wysłania preordera od 2 tygodni, a robocopy z WHP chyba zaczęły korodować, bo już 3ci tydzień nie wysyłają zamówienia i nawet na maile nie raczą odpowiadać. Już pal licho, gdybym zamawiał preordery Vader u nich, ale - kurwa mać - wszystko wg stanu było dostępne od ręki.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Pagan jak zawsze ekspres i wszystko tak jak powinno być.
WHP zobaczymy, bo dostałem Smsa, że paczka wysłana. Jak będzie wszystko to co zamaiałem to 100% zadowolenia. Czekałem co prawda ponad 3 tyg, ale był preorder Babuszki - 22.02.
WHP zobaczymy, bo dostałem Smsa, że paczka wysłana. Jak będzie wszystko to co zamaiałem to 100% zadowolenia. Czekałem co prawda ponad 3 tyg, ale był preorder Babuszki - 22.02.
- pogodancer
https://www.discogs.com/Param%C3%A6cium ... se/4803917
to całe Defiled Crypt to faktycznie polskie byznesmeny czy się komuś Polska z Meksykiem albo Kremlem pojebała?
WHP - zamówienie złożone 29.09.2015, wczoraj (22.02.2016) otrzymało status wysłane... rewelacja:)) ale do stereo.pl (ciekawe czy to jeszcze istnieje?) dużo brakuje; po ponad 1,5 roku od złożenia zamówienia dostałem maila czy poczekam jeszcze ze 3 eony czy rezygnuję :)
to całe Defiled Crypt to faktycznie polskie byznesmeny czy się komuś Polska z Meksykiem albo Kremlem pojebała?
WHP - zamówienie złożone 29.09.2015, wczoraj (22.02.2016) otrzymało status wysłane... rewelacja:)) ale do stereo.pl (ciekawe czy to jeszcze istnieje?) dużo brakuje; po ponad 1,5 roku od złożenia zamówienia dostałem maila czy poczekam jeszcze ze 3 eony czy rezygnuję :)
-
pogodancer pisze:
Ja bym czekał ;-) A WHP wysłała bo dopiero teraz jakaś płyta dotarła im na sklep, czy po prostu zapomnieli?
- pogodancer
no, czekam nadal, to już ponad 10 lat pewnie będzie:))
a WHP to ten mityczny box VADERa (przynajmniej tak mi się wydaje)... w sumie nie dla mnie, ale czuję się odpowiedzialny za pomyślne sfinalizowanie tego zamówienia:)
a WHP to ten mityczny box VADERa (przynajmniej tak mi się wydaje)... w sumie nie dla mnie, ale czuję się odpowiedzialny za pomyślne sfinalizowanie tego zamówienia:)
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No i za wcześnie pochwaliłem WHP. Ponad dwa tygodnie czekania na paczkę i dwóch płyt brakuje. Zobaczymy kiedy odpiszą na @.
-
- w mackach Zła
Ta firma to jakaś żenada porównywalna do gimnazjalnych wieczorków kabaretowych. NIGDY więcej, Batiuszka no pasaran. Sprzedawanie wirtualnych płyt to, jak widzę, norma. A szkoda, bo z początku wydawało się, że można to wszystko brać na poważnie i robić tam zamówienia bez obaw, że ktoś będzie Cię robił w balona.gelO pisze:No i za wcześnie pochwaliłem WHP. Ponad dwa tygodnie czekania na paczkę i dwóch płyt brakuje. Zobaczymy kiedy odpiszą na @.
- Gall
A nie było czasem tak, że po akcji z ostatnim Morowe na winylu, WHP ogłosili, że koniec z pre-orderami i handel tylko tym co fizycznie na stanie?
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- pogodancer
Można gdzieś w Polsce dostać NILE-What Should Not Be Unearthed CD w wersji jewel case?
- Kilgore
http://www.emp-shop.pl/art_316587/" onclick="window.open(this.href);return false;pogodancer pisze:Można gdzieś w Polsce dostać NILE-What Should Not Be Unearthed CD w wersji jewel case?
tylko nie wiem czy to się kwalifikuje na " w Polsce"
Wyobraź sobie że zawsze masz czas