KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Hellpiss
zaczyna szaleć

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

23-02-2016, 22:16

gelO pisze:No i za wcześnie pochwaliłem WHP. Ponad dwa tygodnie czekania na paczkę i dwóch płyt brakuje. Zobaczymy kiedy odpiszą na @.
Żenada. U mnie sytuacja niemal identyczna, bo jednej płyty nie było, a drugą dostałem na innym kolorze niż zamawiałem. Na maila odpisali łaskawie dopiero po kilku moich wcześniejszych, tłumacząc się brakiem czasu. O tłumaczeniach na temat brakujących płyt nawet nie wspominam, bo gdybym się ich intensywnie nie domagał, to nic by mi nie wyjaśniono. W sumie po co!? Już sam fakt, że cokolwiek dostałem, powinien być wystarczający. No cóż, żal to napisać, ale najwyraźniej jakie ceny, taka jakość usług. W obu przypadkach tak samo niska. Mam w perspektywie dwa kolejne zamówienia, na które czekam. Chciałbym się mylić, ale jestem pewien, że w każdym z nich również zostanie coś spierdolone. Jeśli chodzi o te brakujące płyty, to mam obiecany przelew zwrotny. Taka jest przynajmniej wersja z soboty. Niestety przelewu wciąż brak i sądzę, że jeśli się o niego ZNOWU nie upomnę mailem, to wcale tych pieniędzy nie zobaczę... Ceny i ofertę WHP ma bezkonkurencyjne, ale jeśli to ma tak wyglądać, to chyba trzeba będzie jednak kupować drożej, ale za to tam, gdzie znaczenie słowa profesjonalizm nie jest tylko znaczeniem czysto teoretycznym.
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

23-02-2016, 22:19

WHP bardzo dobrze wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas. OOO
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Awatar użytkownika
Hellpiss
zaczyna szaleć

23-02-2016, 22:40

Kilgore pisze:WHP bardzo dobrze wszystko zgodnie z zamówieniem i na czas. OOO
Farciarz!
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

24-02-2016, 08:49

Kilgore pisze:
pogodancer pisze:Można gdzieś w Polsce dostać NILE-What Should Not Be Unearthed CD w wersji jewel case?
http://www.emp-shop.pl/art_316587/" onclick="window.open(this.href);return false;
tylko nie wiem czy to się kwalifikuje na " w Polsce"
Kolego Żułek, napisz proszę co myślisz o tym sklepie. ;)
support music, not rumors
Necropunk
w mackach Zła

24-02-2016, 08:53

Rattlehead pisze:
Kilgore pisze:
pogodancer pisze:Można gdzieś w Polsce dostać NILE-What Should Not Be Unearthed CD w wersji jewel case?
http://www.emp-shop.pl/art_316587/" onclick="window.open(this.href);return false;
To ja za kolegę Żułka powiem, żeby uciekać z dala od tej chujni i na wszelki wypadek szczuć psem, teściową, pogrzebaczem czy bakteriami SARS.
Awatar użytkownika
Rattlehead
zahartowany metalizator

24-02-2016, 09:03

Necropunk pisze:
Rattlehead pisze:
Kilgore pisze: http://www.emp-shop.pl/art_316587/" onclick="window.open(this.href);return false;
To ja za kolegę Żułka powiem, żeby uciekać z dala od tej chujni i na wszelki wypadek szczuć psem, teściową, pogrzebaczem czy bakteriami SARS.
I ja koledze przyklasnę, jednocześnie potwierdzając.
support music, not rumors
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

24-02-2016, 09:26

^ więc odpada :)

Taka sytuacja: 17.02. kupiłem sobie płytę PINK FLOYD; niby "next day shipping", ale do poniedziałku nic się nie działo, więc grzecznie zapytałem o co chodzi.

Odpowiedź z wczoraj rano:
We are very sorry indeed to hear that "Pink Floyd Meddle" from your order has not arrived. Whilst we can only assure you that the item was dispatched in good time, it would appear that the courier has unfortunately lost the delivery.

In lieu of this, it is only fair we refund you immediately. This will be done within the next 24 hours and will be clearly seen on your account.

Once again, please accept our apologies for the non-arrival of your delivery and thank you for your custom and your patience.
Kilka godzin później:
Your order has been dispatched. Arriving: Friday, February 26 - Tuesday, March 8
Wieczorem:
Refund on order...

We are writing to confirm that we are processing your refund in the amount of PLN49.36 for your Order
This amount has been credited to your payment method and will appear when your bank has processed it.
Reason for refund: Item out of stock
Dzisiaj rano:
Shipping update for tour order

Shipping Carrier: Royal Mail
Ship Date: February 24, 2016
Shipping Speed: Standard
Ja się kurwa zgubiłem, czy ktoś mądry może mi powiedzieć czy ta płyta w końcu została wysłana czy nie??? Pytać drugi raz nie będę, bo to chyba nie ma sensu:)) Knaar ty jesteś fachura od tych amazonów

E: co do WHP, to już z kumplem mieliśmy hucznie obchodzić półrocznicę złożenia zamówienia, a tu niespodzianka, bo box przyszedł zgodnie z terminem (przynajmniej ostatnim podanym), ładnie spakowany, a w ramach zadośćuczynienia dorzucony jakiś gratisowy vinylec (Nomad zdaje się) i CeDek.
SCREAMBLOODYGORE
weteran forumowych bitew

24-02-2016, 11:35

Rattlehead pisze:
Necropunk pisze:
Rattlehead pisze: Kolego Żułek, napisz proszę co myślisz o tym sklepie. ;)
I ja koledze przyklasnę, jednocześnie potwierdzając.
Zamawiałem, zamawiam i póki co będę zamiawiał. W razie komplikacji odpowiadają na maile i przelewy zwrotne puszczają w ciągu 48h.
Nie jest jeszcze najgorzej hehe
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

25-02-2016, 08:43

Hellpiss pisze:
gelO pisze:No i za wcześnie pochwaliłem WHP. Ponad dwa tygodnie czekania na paczkę i dwóch płyt brakuje. Zobaczymy kiedy odpiszą na @.
Żenada. U mnie sytuacja niemal identyczna, bo jednej płyty nie było, a drugą dostałem na innym kolorze niż zamawiałem. Na maila odpisali łaskawie dopiero po kilku moich wcześniejszych, tłumacząc się brakiem czasu. O tłumaczeniach na temat brakujących płyt nawet nie wspominam, bo gdybym się ich intensywnie nie domagał, to nic by mi nie wyjaśniono. W sumie po co!? Już sam fakt, że cokolwiek dostałem, powinien być wystarczający. No cóż, żal to napisać, ale najwyraźniej jakie ceny, taka jakość usług. W obu przypadkach tak samo niska. Mam w perspektywie dwa kolejne zamówienia, na które czekam. Chciałbym się mylić, ale jestem pewien, że w każdym z nich również zostanie coś spierdolone. Jeśli chodzi o te brakujące płyty, to mam obiecany przelew zwrotny. Taka jest przynajmniej wersja z soboty. Niestety przelewu wciąż brak i sądzę, że jeśli się o niego ZNOWU nie upomnę mailem, to wcale tych pieniędzy nie zobaczę... Ceny i ofertę WHP ma bezkonkurencyjne, ale jeśli to ma tak wyglądać, to chyba trzeba będzie jednak kupować drożej, ale za to tam, gdzie znaczenie słowa profesjonalizm nie jest tylko znaczeniem czysto teoretycznym.
Po dwóch godzinach otrzymałem odpowiedź: Przepraszamy za pomyłkę płyty jutro wychodzą.
Czyli wczoraj powinny być wysłane. Zobaczymy.
batushka
świeżak

25-02-2016, 12:47

To co się odjaniepawla ostatnio w WHP to ja nawet nie.
Zmieniają status paczki na wysłany (kurierem), po 1.5tyg się okazuje, że wogóle nie była wysłana. Po wysłaniu okazuję się paczka gdzieś "utkneła" no kurwa paczka kurierska utkneła ... ale nr przesyłki to nie podadzą.

A nie można by tak profejsonalnie podejść do klienta jak w Wszechpotężnym sklepiku ?

HAILS
Necropunk
w mackach Zła

25-02-2016, 12:54

Ciesz się, że w ogóle wysłana. Mi nie mogą zaksięgować płatności od miesiąca :)
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

25-02-2016, 12:55

Obscureband daj znać czy w boxie miałeś ten obiecany Future Of The Past, bo ani ja ani kumpel nie możemy go kurwa znaleźć w tej pace
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

25-02-2016, 18:40

Emp - bardzo dobrze i z ładnym upustem.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Necropunk
w mackach Zła

25-02-2016, 18:53

Kilgore pisze:Emp - bardzo dobrze i z ładnym upustem.
Napisałem im zjebę z góry na dół, że są niepoważni, robią mnie w wała z niemożliwością uzyskania towaru od producenta, który wszystkie detaliczne zamówienia znajomych na ten sam produkt wysyłał w trymiga. Pokajali się, obiecali, że 28ego powinni już to mieć, a tu nagle dzisiaj informacje, że paczka jednak nadana. Szkoda, że ta sama sztuka negocjacji nie sprawdza się w przypadku WHP, których profil działalności z usługowo - wydawniczej zmienił się na podmiot zaciągający krótkoterminowe pożyczki.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

25-02-2016, 19:36

SCREAMBLOODYGORE pisze:
Rattlehead pisze: Kolego Żułek, napisz proszę co myślisz o tym sklepie. ;)
Zamawiałem, zamawiam i póki co będę zamiawiał. W razie komplikacji odpowiadają na maile i przelewy zwrotne puszczają w ciągu 48h.
Nie jest jeszcze najgorzej hehe
no na maile odpowiadają rzeczywiście i to dosyć szybko ale z wysyłką boxa Megadeth już tak szybko nie było ;)
więcej nic nie zamawiałem wiec ciężko coś napisać po jednorazowym zakupie ale specjalnie mnie nie zachęcili ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Wasyl
weteran forumowych bitew

25-02-2016, 20:31

batushka pisze:To co się odjaniepawla ostatnio w WHP to ja nawet nie.
Zmieniają status paczki na wysłany (kurierem), po 1.5tyg się okazuje, że wogóle nie była wysłana. Po wysłaniu okazuję się paczka gdzieś "utkneła" no kurwa paczka kurierska utkneła ... ale nr przesyłki to nie podadzą.

A nie można by tak profejsonalnie podejść do klienta jak w Wszechpotężnym sklepiku ?

HAILS
Dzień dobry Panie Krzysztofie :)
Awatar użytkownika
Gunman
weteran forumowych bitew

26-02-2016, 16:57

Nowy Anthrax wydany przez Nuclear Blast, zafoliowany fabrycznie po otwarciu: urwane 3 ząbki w trayu, pudełko porysowane i pęknięte, poodbijane palce na cd.
Edit. A do tego, na deser, zgieta w pół książeczka:(
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

26-02-2016, 22:33

Niemiecka jakość ;)
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Pacjent
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

26-02-2016, 22:44

Nerwowy pisze:Niemiecka jakość ;)
Nie pierwszy raz...
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

27-02-2016, 14:39

fan.pl doskonale

nigdy nie pojmę narzekań na tę firmę :)
ODPOWIEDZ