KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- babayaga
- rozkręca się
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Sova to ma chyba jakieś układy na poczcie, bo jedyne przesyłki jakie do mnie dochodzą dzień po wysłaniu to właśnie od niego.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pagan coś sie popsuł
we wtorek dostałem maila że wysłali mi pake i do dzisiaj dupa :(
we wtorek dostałem maila że wysłali mi pake i do dzisiaj dupa :(
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- gelO
- rasowy masterfulowicz
To nie Pagan tylko poczta.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Si. Ja wysyłałem Sybirowi pake w poprzednią sobote i do dzis nie doszła ;/
- Żułek
no to nieciekawie :/
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Bad To The Bone i LSS - idealnie.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Żułek
z Pagana doszły po tygodniu, na maila odpisali (wysyłałem 2) dzien po doręczeniu :/
natomiast paka z allegro szła 1 dzien, można ? można :P
natomiast paka z allegro szła 1 dzien, można ? można :P
- Deathhammer66
- w mackach Zła
- COFFIN
Tak bywało w sumie zwykle, ale wczoraj dopiero po południu gadaliśmy, a dzisiaj płyta w skrzynce. No miszcz:]babayaga pisze:Sova to ma chyba jakieś układy na poczcie, bo jedyne przesyłki jakie do mnie dochodzą dzień po wysłaniu to właśnie od niego.
'Come the Blessed Madness'
-
- zaczyna szaleć
SOVA -bdb
No Solace -bdb
vaderempire.pl -bdb
No Solace -bdb
vaderempire.pl -bdb
-
- zaczyna szaleć
Hellshop - BDB!!!
- Godplayer
- w mackach Zła
sova
melissa 69
fan
gusstaff records
wszyscy luksio!
melissa 69
fan
gusstaff records
wszyscy luksio!
-
- rozkręca się
Czołem.Dragazes pisze:Odradzam robienie interesów z użyszkodnikiem Hell-ion (Adrian Dudek) z allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=628" onclick="window.open(this.href);return false; ... _recvd_all . Koleś obiecywał, że płyty które licytowałem są nowe a w rzeczywistości były porysowane i pobrudzone paluchami. Napisałem do niego, że chcę odesłać mu te płyty i dostać zwrot pieniądzy. Odpisał mi tak: "prosze odeslac plyty jak do mnie wruca odsle kase".
Płyty odesłałem, ale paczka do mnie wróciła, gdyż rzekomo pan Hell-ion się wyprowadził.
Wątek trochę stary, ale mam pytanie odnośnie tego kolesia. Czy Hell-ion z Allegro i metal-front-8 z eBay to ta sama osoba?? Sądząc po stylu opisywania wystawianych płyt, to ten sam gostek. Na Allegro ma 48 negatywów i 50 neutrali...
Nie chciałbym się naciąć.
Pozdro!
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Ktoś wie o co chodzi z cenami na czerwono niektórych płyt na fanie? Widoczne po zalogowaniu.
- Godplayer
- w mackach Zła
Czerwonym kolorem oznaczone zostały ceny produktów sprowadzanych na specjalne zamówienie.
Po wyeksportowaniu zamówienia do dostawcy nie będziemy mieć już możliwości anulowania zamówienia.
Należy liczyć się z wydłużonym terminem realizacji (14 - 120 dni), jak również z możliwością niezrealizowania zamówienia.
Zamówienia na produkty o czerwonych cenach nie mogą być łączone z innymi zamówieniami.
Możliwość składania zamówień na produkty o czerwonych cenach została aktywowana wyłącznie dla stałych klientów.
Po wyeksportowaniu zamówienia do dostawcy nie będziemy mieć już możliwości anulowania zamówienia.
Należy liczyć się z wydłużonym terminem realizacji (14 - 120 dni), jak również z możliwością niezrealizowania zamówienia.
Zamówienia na produkty o czerwonych cenach nie mogą być łączone z innymi zamówieniami.
Możliwość składania zamówień na produkty o czerwonych cenach została aktywowana wyłącznie dla stałych klientów.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Jesteś rzecznikiem prasowym fana? Skąd to wiesz? Mam te czerwone ceny, czyli jestem stałym klientem, a nie zostałem o tym poinformowany.
-
no ja tak samo, stąd się o tym dowiaduję. dziwne jakieś
- Godplayer
- w mackach Zła
Leże :D
Siedemnaście i pół sekund po przeczytaniu postu Gunmana już wiedziałem o co chodzi, a ci dalej błądzą.
Logujesz się, szukasz płyty z czerwoną ceną, klikasz ją i wyskakuje info, które wkleiłem wyżej.
Siedemnaście i pół sekund po przeczytaniu postu Gunmana już wiedziałem o co chodzi, a ci dalej błądzą.
Logujesz się, szukasz płyty z czerwoną ceną, klikasz ją i wyskakuje info, które wkleiłem wyżej.
- manieczki
nie wiem czy to moje halucynacje z niedozywienia, ale tak sobie mysle, ze SoM ladnie w ciula ostatnio leci jesli chodzi o jakosc wydawanych materialow. Masowka normalnie... pisze to z pewna doza obawy o nowy Baptism...
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jakoś Craft i Baptism nie pasują mi do tej wytwórni.