KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Mystic jest bdb, nigdy się na nich nie zawiodłem.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- mistrz forumowej ceremonii
wiadomoNerwowy pisze:Mystic jest bdb, nigdy się na nich nie zawiodłem.
- COFFIN
To raczej nie oni:DPureHate pisze:
i korzystnymi cenami.
'Come the Blessed Madness'
-
- postuje jak opętany!
a to akurat zalezy od pozycji/wytworni. czasem przeginaja z cenami, a czasem maja asortyment tanszy niz chociazby na fan.plCOFFIN pisze:To raczej nie oni:DPureHate pisze:
i korzystnymi cenami.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Rzuciłem ostatnio okiem do chlewa naszego kolegi Harlequina - szybko, solidnie, bez zbędnej zwłoki. Jak ktoś zainteresowany jest jakimś płyciwem z drugiej reki to odsyłam do odpowiedniego tematu.
- Sybir
SZACUNEK dla kol. manieczki - blitz realizacja, poletzam!
Na drugim biegunie EMP - zawód, niestety, czas kompletowania zamówienia to jakiś ponury żart. Okazuje się, że już chyba miesiąc czekam na "Soulless", podczas gdy gotowe do wysyłki są pozostałe płyty (Demolition Hammer, Brutality).
Na drugim biegunie EMP - zawód, niestety, czas kompletowania zamówienia to jakiś ponury żart. Okazuje się, że już chyba miesiąc czekam na "Soulless", podczas gdy gotowe do wysyłki są pozostałe płyty (Demolition Hammer, Brutality).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ozzy
- postuje jak opętany!
Co do EMP to standard, też czekam już blisko miesiąc :) mam wrażenie że to dobry sklep aby zakupić trampki a nie muzykę. Raczej w przyszłości już nie skorzystam z ich usług
SODOM i chuj
- COFFIN
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
- knaar
- rasowy masterfulowicz
U Hellthrashera trochę nowych płyt z FDA Rekotz (m.in. najnowszy Master, Chapel of Disease, Skeletal Remains)
-
Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
w bd. cenach, jak za darmoknaar pisze:U Hellthrashera trochę nowych płyt z FDA Rekotz (m.in. najnowszy Master, Chapel of Disease, Skeletal Remains)
lys på slutten av lys
-
U mnie wszytko przebiegło w porządku.PureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
-
Dzięki,a długo czekałeś ?.Fan.pl robił tak,że płyty które były dostępne wysyłali od razu a te które oczekiwały na dostawę wysyłali potem przez co płaciłem dwa razy za wysyłkę.Mam nadzieję,że tutaj tak nie będzie.tomaszm pisze:U mnie wszytko przebiegło w porządku.PureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
-
Błyskawica za dwa dni paka przyszła. Robiłem wielokrotnie zakupy.PureHate pisze:Dzięki,a długo czekałeś ?.Fan.pl robił tak,że płyty które były dostępne wysyłali od razu a te które oczekiwały na dostawę wysyłali potem przez co płaciłem dwa razy za wysyłkę.Mam nadzieję,że tutaj tak nie będzie.tomaszm pisze:U mnie wszytko przebiegło w porządku.PureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
-
Pewnie że tak. Nigdy nie negocjowałem z nimi cen ale np jak składałem zamówienie na kilkanaście płyt to pytałem czy następną dorzucą w gratisie stałemu klientowi i zawsze dorzucali.Heretyk pisze:wiadomoNerwowy pisze:Mystic jest bdb, nigdy się na nich nie zawiodłem.
- COFFIN
Radzę przed zamówieniem zapytać, czy w ogóle mają na stanie. Przez lata słynęli z tego, że zawalali Allegro setkami płyt, których fizyczne nie mieli i nawet później nie potrafili ściągnąć. Doszło nawet do tego, że ludzie specjalnie kupowali wystawione pozycje, żeby im później nastrzelać negatywów:DPureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
-
Tak, kilkakrotnie i póki co bez zastrzeżeń. Info o wysyłce i w miarę szybka wysyłka.PureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
- Wasyl
A co wy tam u niego kupujecie? Większość płyta ma ceny wzięte chyba z księżyca.SCREAMBLOODYGORE pisze:Tak, kilkakrotnie i póki co bez zastrzeżeń. Info o wysyłce i w miarę szybka wysyłka.PureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
-
Ja głównie masę stuffu z przedziału 50/60/70.