KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
No sporo fajnych rzeczy idzie wyrwać za 20 zł jak np pierwsze Annihilator
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Brał ktoś z EMP płytę Hate Eternal - Phoenix amongst the ashes? To rzeczywiście jewel case jak w opisie?
-
Hej !Ja mam fatalne kontakty z nimi!Niestety kupowałem 3 razy książki i takiego w chuja cięcie nie widziałem!Przykład z brzegu:21 września wpłata za album roślin który wymarzyła sobie moja mama na choinkowy prezent: 22 potwierdzenie wplaty 29 przesyłka wysłana/24 pażdziernik wreszcie odebrany telefon "prosimy o cierpliwość" sprawdzimy status przesyłki.......13 listopad "książka będzie dostępna 27 grudnia.wtedy realizujemy Pana zamówienie"......... !14 listopad" rezygnuję z zamówienia proszę o zwrot wpłaconych pieniędzy"! 29 grudzień! komentarz negatywny kupujący nie wpłacił zaliczki!7 styczeń przelew zwrotny zrealizowano.23 marzec "Pańskie zamówienie gotowe do wysłania,Pozdrawiamy i liczymy na dalszą wspołpracę.Prosimy o wpłatę za zamówioną książkę"Wasyl pisze:A co wy tam u niego kupujecie? Większość płyta ma ceny wzięte chyba z księżyca.SCREAMBLOODYGORE pisze:Tak, kilkakrotnie i póki co bez zastrzeżeń. Info o wysyłce i w miarę szybka wysyłka.PureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
- Godplayer
- w mackach Zła
Tego nie wiem, ale kiedyś zapytałem się ich o to samo ( chodziło o płytę CONVERGE ) i dostałem odpowiedź, że sprawdzali w centrali i że to jest jewel case. A ja jestem pewny że ten CONVERGE nie wyszedł w jewel case. Także ten...knaar pisze:Brał ktoś z EMP płytę Hate Eternal - Phoenix amongst the ashes? To rzeczywiście jewel case jak w opisie?
-
Wielki plus dla Sovy i Malignant Voices,ale to żadna nowość :).
-
Pytanie o Hammer Of Hell Productions - czy ktoś coś od nich brał, jak kontakt/czas dostawy i sam szrot?
-
Brałem i szybko dostałem zamówione rzeczy,ale z tego co wiem to tam już mało co jest.
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
Bless this tongue pisze:Pytanie o Hammer Of Hell Productions - czy ktoś coś od nich brał, jak kontakt/czas dostawy i sam szrot?
viewtopic.php?f=19&t=12580&start=40" onclick="window.open(this.href);return false;
brak dostawy i kontaktu całkowity. Rip off!
-
No tak, tak mi się wydawało że kompilacja demówek Doombringer to coś zbyt pieknego aby było prawdziwe..
Dzięki za alert!
Dzięki za alert!
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
w Garazelu dostawa z WTC i kilku pomniejszych labeli.
wieczorem ma być jeszcze uzupełniane (min o nowe Cd GRA)
wieczorem ma być jeszcze uzupełniane (min o nowe Cd GRA)
- Oki
czy tylko ja mam problem z wbiciem się do sklepu Karola?
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sprawdzilem (nie, nie zlamalem swojego postanowienia co do niezanabywania plytuw) i smiga ladnie.Oki pisze:czy tylko ja mam problem z wbiciem się do sklepu Karola?
Na przyszlosc:
http://www.isitdownrightnow.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Oki
dziękuje, sprawa załatwiona - Karol już śmiga
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Przy okazji - polecam towarzysza Sybira, bardzo sprawny sprzedawca:)
'Come the Blessed Madness'
- ozzy
- postuje jak opętany!
-
U nich to chyba tylko koszulke dostanie się na czas ....Tymczasem wielki plus dla Mystic błyskawiczna wysyłka.ozzy pisze:Paczka od EMP po okrągłych 40 dniach dotarła do celu :)
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Moje zamówienie jest kompletowane od 22 bądź 23 marca (bieżącego roku) - i na razie końca nie widać. Chyba napiszę do nich list z jakimś ciepłym słowem.ozzy pisze:Paczka od EMP po okrągłych 40 dniach dotarła do celu :)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
tak samo wygląda sprawa na fan.pl kiedyś kupowałem tylko tam obecnie od dłuższego czasu nie kupiłem u nich nic choć wybór mają świetny.
- harvestman
Sybir pisze:Moje zamówienie jest kompletowane od 22 bądź 23 marca (bieżącego roku) - i na razie końca nie widać. Chyba napiszę do nich list z jakimś ciepłym słowem.ozzy pisze:Paczka od EMP po okrągłych 40 dniach dotarła do celu :)
Mają czasami fajne loty. Ostatnią paczkę dostałem od nich zrealizowaną w połowie, pomimo tego że płaciłem z góry za całość. Co ciekawe, dzwoniąc do nich dowiedziałem się że sprawa jest wręcz kryminalna, ponieważ zamawiane towary znajdują się magazynie :)
- harvestman
Tak, tylko czasy realizacji coraz dłuższe. szczęśliwie człowiek z wiekiem staje się cierpliwszy, przestaje mu się spieszyć. Tak więc korzystam sobie z ich oferty stosunkowo często. Ostatnio zaczęły mi się nawet wyświetlać czerwone ceny, czyli towar dostępny dla stałych klientów. Po złożeniu zamówienia nie ma opcji rezygnacji i czas realizacji sięga do 104 dni. Tak na marginesie to całkiem ciekawe. Czasami kupuję płyty z ze Stanów i czekam na nie maksymalnie 2 tygodnie, skąd u nich te prawie 4 miesiące, nie mam pojęcia. No chyba że im te płyty na zamówienie tłoczą :)PureHate pisze:tak samo wygląda sprawa na fan.pl kiedyś kupowałem tylko tam obecnie od dłuższego czasu nie kupiłem u nich nic choć wybór mają świetny.