obiadSybir pisze:Moje zamówienie jest kompletowane od 22 bądź 23 marca (bieżącego roku) - i na razie końca nie widać. Chyba napiszę do nich list z jakimś ciepłym słowem.ozzy pisze:Paczka od EMP po okrągłych 40 dniach dotarła do celu :)
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Składałeś je jako jedno zamówienie czy dokładałeś stopniowo? W pierwszej opcji, nigdy nie wysłali płyt przed skompletowaniem całego zamówienia, chyba że sam zleciłem wysyłkę. Opcja z dokładaniem do już realizowanych wygląda tak że w okienku " uwagi odnośnie zamówienia" wystarczy wpisać żeby dołączyli je do złożonych wcześniej i po problemie :)PureHate pisze:Dzięki,a długo czekałeś ?.Fan.pl robił tak,że płyty które były dostępne wysyłali od razu a te które oczekiwały na dostawę wysyłali potem przez co płaciłem dwa razy za wysyłkę.Mam nadzieję,że tutaj tak nie będzie.tomaszm pisze:U mnie wszytko przebiegło w porządku.PureHate pisze:Zamawiał ktoś z dvdmax.pl ? jak wrażenia ?
- IMP-|-OUS
Sybir napisz im że manieczki zacznie do nich pisać xDmanieczki pisze:obiadSybir pisze:Moje zamówienie jest kompletowane od 22 bądź 23 marca (bieżącego roku) - i na razie końca nie widać. Chyba napiszę do nich list z jakimś ciepłym słowem.ozzy pisze:Paczka od EMP po okrągłych 40 dniach dotarła do celu :)
-
Dokładałem tak więc wyglądało to tak jak piszesz.Ogólnie mam dobrą opinie o fan.pl,ale ceny mają tragiczne no i kilka razy wkurwiłem się z wysyłką poza tym wszystko zawsze było ok łącznie z pancerną paczką.Raz chyba tylko jak zamawiałem winyle to pomylili się z wytwórnią,ale po zwrocie od razu wymienili.
- Kilgore
EMP cztery dni od zamówienia, paczka już w Polsce, jutro dostawa. Elegancko jak zwykle.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Gall
Agonia spoko. W ciągu tygodnia od złożenia zamówienia, paka u mnie.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
- mistrz forumowej ceremonii
PureHate pisze:Dokładałem tak więc wyglądało to tak jak piszesz.Ogólnie mam dobrą opinie o fan.pl,ale ceny mają tragiczne no i kilka razy wkurwiłem się z wysyłką poza tym wszystko zawsze było ok łącznie z pancerną paczką.Raz chyba tylko jak zamawiałem winyle to pomylili się z wytwórnią,ale po zwrocie od razu wymienili.
kurcze, takich opinii chyba nigdy nie pojmę. zdanie mam wręcz odwrotne. ale to może po prostu zależy od tego, co kto kupuje (gatunek, nowości/starocie)... ostatnio nakupowałem sporo płyt z bluesem, jazzem i czymś tam jeszcze, wszystko po 15-20 zeta. powiedzieć, że jestem zadowolony, to mało :)
-
Oczywiście,że sporo mają promocji kiedyś kupiłem kilka świetnych płyt Miles"a Davis"a u nich chyba po 9 zł było to gówniane wydania,ale doskonała muzyka za grosze.Jeżeli jednak sprzedają już coś dostępnego w małych ilościach i z małych wytwórni kosztuje to bardzo dużo i takie rzeczy na hellthrasher idzie dorwać za pare groszy no,ale wiadomo nie każdy zna małe sklepy i większość kupi właśnie na takim fan.pl.Heretyk pisze:PureHate pisze:Dokładałem tak więc wyglądało to tak jak piszesz.Ogólnie mam dobrą opinie o fan.pl,ale ceny mają tragiczne no i kilka razy wkurwiłem się z wysyłką poza tym wszystko zawsze było ok łącznie z pancerną paczką.Raz chyba tylko jak zamawiałem winyle to pomylili się z wytwórnią,ale po zwrocie od razu wymienili.
kurcze, takich opinii chyba nigdy nie pojmę. zdanie mam wręcz odwrotne. ale to może po prostu zależy od tego, co kto kupuje (gatunek, nowości/starocie)... ostatnio nakupowałem sporo płyt z bluesem, jazzem i czymś tam jeszcze, wszystko po 15-20 zeta. powiedzieć, że jestem zadowolony, to mało :)
Metal Mind...Jeżeli płyty CD mają być wydawane tak jak ostatnia Armia, to może lepiej faktycznie przejść na download. Szkoda dupę zawracać.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Pagan doskonale, kooperacja 106% :)
-
Kolejny plus dla Sovy za pancernie zapakowaną paczkę i dla Hellthrasher Rec.
Jakieś opinie o deformeathing.com bo chciałbym tam zgarnąć kilka rzeczy ?
- Phantom
- zaczyna szaleć
Nie zawiedli wiec osobiscie polecam.
-
A jak opakowana przesyłka dużo rzeczy brałeś ?
- Phantom
- zaczyna szaleć
Kilka zamówień było i zadowolenie z czasu realizacji oraz z opakowania(karton twardy) jak najbardziej.Mowa o cd.
-
Dzięki za info
- Gall
Potwierdzam. Pakowanie eleganckie również jeśli idzie o winyle. Wysyłka ekspres, kontakt z Wojtkiem zajebisty. Nic, tylko brać.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
Potwierdzam przedmówców wszystko w porządkuPureHate pisze:Kolejny plus dla Sovy za pancernie zapakowaną paczkę i dla Hellthrasher Rec.
-
Deformeathing nie zawodzi, brać śmiało.
- Żułek
fan.pl narozrabiał tym razem
po raz drugi (w czwartek) pojawił się dostepny Sceptic - Internal Complexity
oczywiście od razu zamówiłem
już raz był dostepny a potem się okazało że to jakaś pomyłka
tym razem zapowiadało się niezle ale do czasu
w sobote postanowiłem sprawdzić czy płyta nadal jest dostepna, okazało sie że nie, wiec się zalogowałem sprawdzić co z zamówieniem i co ? ANULOWANE
oczywiście do dzisiaj nie dostałem maila o anulowaniu wiec gdybym się nie zalogował to bym nawet o tym nie wiedział
napisałem maila o co kaman
odpisali że to wina dostawcy i ze płyta jest niedostępna
no to po jakiego wała dają ją na stronie że jest dostępna ? no kurwa ja pierdole
po raz drugi (w czwartek) pojawił się dostepny Sceptic - Internal Complexity
oczywiście od razu zamówiłem
już raz był dostepny a potem się okazało że to jakaś pomyłka
tym razem zapowiadało się niezle ale do czasu
w sobote postanowiłem sprawdzić czy płyta nadal jest dostepna, okazało sie że nie, wiec się zalogowałem sprawdzić co z zamówieniem i co ? ANULOWANE
oczywiście do dzisiaj nie dostałem maila o anulowaniu wiec gdybym się nie zalogował to bym nawet o tym nie wiedział
napisałem maila o co kaman
odpisali że to wina dostawcy i ze płyta jest niedostępna
no to po jakiego wała dają ją na stronie że jest dostępna ? no kurwa ja pierdole
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist