KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

23-05-2016, 20:11

Żułek pisze:fan.pl narozrabiał tym razem
po raz drugi (w czwartek) pojawił się dostepny Sceptic - Internal Complexity
oczywiście od razu zamówiłem
już raz był dostepny a potem się okazało że to jakaś pomyłka
tym razem zapowiadało się niezle ale do czasu
w sobote postanowiłem sprawdzić czy płyta nadal jest dostepna, okazało sie że nie, wiec się zalogowałem sprawdzić co z zamówieniem i co ? ANULOWANE
oczywiście do dzisiaj nie dostałem maila o anulowaniu wiec gdybym się nie zalogował to bym nawet o tym nie wiedział
napisałem maila o co kaman
odpisali że to wina dostawcy i ze płyta jest niedostępna
no to po jakiego wała dają ją na stronie że jest dostępna ? no kurwa ja pierdole
cały fan
Awatar użytkownika
Godplayer
w mackach Zła

23-05-2016, 23:33

Żułek pisze: ...

napisałem maila o co kaman
odpisali że to wina dostawcy i ze płyta jest niedostępna
no to po jakiego wała dają ją na stronie że jest dostępna ? no kurwa ja pierdole
Fan to nie SMG czy Pagan, którzy sprzedają tylko to co maja fizycznie na stanie i na bieżąco mogą aktualizować katalog, bo po prostu widzą czy coś jeszcze mają czy nie. Karol jak widzi że coś sie sprzedało, to po prostu zdejmuje to ze strony, Fan natomiast ma fizycznie na stanie niewiele z tego co ma w ofercie na stronie i z tego co ja wiem, to codziennie dostają aktualizacje od dostawców z cenami i dostępnością poszczególnych tytułów. I stąd u nich np te częste zmiany cen i problemy z aktualną dostępnością danego tytułu. W poniedziałek dostają katalog w którym jest Sceptic, a we wtorek już go nie ma. Myślisz, że jak wstawili że jest dostępny ten Sceptic, to mieli tę płytę u siebie w Kielcach? Ja miałem u nich ten sam problem z Axis of Advance - był, to zamówiłem, na drugi dzień już nie było , za jakiś czas znów to samo :D Gdyby nie Lykan to do dzisiaj bym tego nie miał. Ja już się przyzwyczaiłem. Miesiąc temu zrobiłem zamówienie, pięć tytułów załatwili raz dwa, jednego do tej pory nie mają i luzik. Zrobiłem zlecenie wysyłki tego co już mają i chuj i cześć. A jak będzie już dostępny ten brakujący to sie jeszcze coś dobierze z dostępnością 24h i też dobrze. Nie ma się co wkurwiać, man :D
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

24-05-2016, 00:06

no wiem wiem

ale jednak szkoda ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

24-05-2016, 01:30

W sumie z FaN jestem zadowolony, ale dwa razy wydymali mnie na debiucie The Wounded Kings. Klepnąłem zamówienie najpierw na pierwsze bicie, które rzekomo było dostępne i po jakimś czasie mail, że jednak u wydawcy niet. Później sytuacja powtórzyła się z wydaniem Eyes Like Snow.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
PureHate
weteran forumowych bitew

26-05-2016, 10:26

Jak się ma sklep Wielka Płyta z Ursynowa jeżeli chodzi o wysyłkę,pakowanie itp?
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

26-05-2016, 13:26

A mnie Season of Mist wkurwił z deczka. Zamówiłem kilka vinyli i cedeków, no i vinyle maja pozaginane rogi i to mocno, digipaki to samo :( A wystarczyło opakować bomblami, a nie wrzucić je luzem. Tego nie czaje w ogóle.
Awatar użytkownika
IMP-|-OUS
weteran forumowych bitew

26-05-2016, 13:29

gelO pisze:A mnie Season of Mist wkurwił z deczka. Zamówiłem kilka vinyli i cedeków, no i vinyle maja pozaginane rogi i to mocno, digipaki to samo :( A wystarczyło opakować bomblami, a nie wrzucić je luzem. Tego nie czaje w ogóle.
oni chujowo pakują. przerwane gatefoldy i koperty to u nich norma...
PureHate
weteran forumowych bitew

26-05-2016, 13:35

gelO pisze:A mnie Season of Mist wkurwił z deczka. Zamówiłem kilka vinyli i cedeków, no i vinyle maja pozaginane rogi i to mocno, digipaki to samo :( A wystarczyło opakować bomblami, a nie wrzucić je luzem. Tego nie czaje w ogóle.
Będziesz odsyłał ?
Awatar użytkownika
Ascetic

26-05-2016, 13:46

PureHate pisze:Jak się ma sklep Wielka Płyta z Ursynowa jeżeli chodzi o wysyłkę,pakowanie itp?
\

niby nie na temat, ale może jednak trochę na temat

kupowałem u Bogdana kilka razy składając mu wizytę sąsiedzką
przemiły i sumienny człowiek,
zawsze wpadałem jak po ogień, później nie mogłem wyjść

biorąc to pod uwagę, zakładam, że taka samo jest z wysyłką
zero maniany

szkoda, że ma umiarkowany wybór
wpadałbym częściej
lys på slutten av lys
PureHate
weteran forumowych bitew

26-05-2016, 14:00

Ascetic pisze:
PureHate pisze:Jak się ma sklep Wielka Płyta z Ursynowa jeżeli chodzi o wysyłkę,pakowanie itp?
\

zero maniany

wpadałbym częściej
Na stronie wybór całkiem ok gorzej z cenami.
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

26-05-2016, 14:06

PureHate pisze:
Będziesz odsyłał ?
Nie wiem, drogo to wychodzi i nie wiadomo jak będzie jak wyślą ponownie. Trzeci raz zamawiałem u nich i dwa poprzednie razy były ok. Tym bardziej mnie dziwi, że zamówienie było na prawie 400 euro :( No ale dla nich to może groszowe sprawy.
Awatar użytkownika
Ascetic

26-05-2016, 14:08

PureHate pisze:
Ascetic pisze:
\

zero maniany

wpadałbym częściej
Na stronie wybór całkiem ok gorzej z cenami.
mnie mało co z jego katalogu interesuje, co czegoś szukam, to ma kto inny … taki niefart ;-0
pieniądze - nie bądź małostkowy,
żyj
lys på slutten av lys
Awatar użytkownika
Nekromantheon
postuje jak opętany!

26-05-2016, 16:13

gelO pisze:
PureHate pisze:
Będziesz odsyłał ?
Nie wiem, drogo to wychodzi i nie wiadomo jak będzie jak wyślą ponownie. Trzeci raz zamawiałem u nich i dwa poprzednie razy były ok. Tym bardziej mnie dziwi, że zamówienie było na prawie 400 euro :( No ale dla nich to może groszowe sprawy.
Pakowanie winyli to jest temat rzeka. Tak naprawdę na palcach jednej ręki mozna wyliczyć sprzedawców, którzy naprawdę wiedza jak się to robi. Jesli chodzi o Lp z SoM to proponuje zaopatrywać się w HRR shop. Tam gosc naprawdę wie jak pakować Lp.
Awatar użytkownika
Kilgore
weteran forumowych bitew

26-05-2016, 16:51

Ostatnio miałem ten problem z EMP jak do tej pory przesyłki były pancerne. Takie matrioszki , mała paczka w pudełku. Natomiast ostatnia przyszła już bez tego zewnętrznego pudełka, rogi winyli oczywiście powgniatane.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
Artur_burzum
zaczyna szaleć

26-05-2016, 18:56

Zamawiałem ostatnio i opakowanie było OK. Poczta nie dała rady zniszczyć.
Awatar użytkownika
gelO
rasowy masterfulowicz

26-05-2016, 19:31

Nekromantheon pisze:
Będziesz odsyłał ?
Pakowanie winyli to jest temat rzeka. Tak naprawdę na palcach jednej ręki mozna wyliczyć sprzedawców, którzy naprawdę wiedza jak się to robi. Jesli chodzi o Lp z SoM to proponuje zaopatrywać się w HRR shop. Tam gosc naprawdę wie jak pakować Lp.[/quote]

W SOM mają duży wybór, ceny tez nie są straszne, a jak dadzą 15% zniżki to już w ogóle fajnie jest. Dlaczego tych LP nie mogli owinąć folią bomblową i wsadzic do pudełka - wtedy nie powinno być problemu. Tym bardziej, że folii napachali ale na wierzch pudełka. Kompletnie nie rozumiem takiej praktyki. No ale już po fakcie niestety.
A ktos pisał do nich w tej sprawie? Coś sensownego odpisują?
Artur_burzum
zaczyna szaleć

26-05-2016, 20:19

gelO pisze:
Nekromantheon pisze:
Będziesz odsyłał ?
Pakowanie winyli to jest temat rzeka. Tak naprawdę na palcach jednej ręki mozna wyliczyć sprzedawców, którzy naprawdę wiedza jak się to robi. Jesli chodzi o Lp z SoM to proponuje zaopatrywać się w HRR shop. Tam gosc naprawdę wie jak pakować Lp.
W SOM mają duży wybór, ceny tez nie są straszne, a jak dadzą 15% zniżki to już w ogóle fajnie jest. Dlaczego tych LP nie mogli owinąć folią bomblową i wsadzic do pudełka - wtedy nie powinno być problemu. Tym bardziej, że folii napachali ale na wierzch pudełka. Kompletnie nie rozumiem takiej praktyki. No ale już po fakcie niestety.
A ktos pisał do nich w tej sprawie? Coś sensownego odpisują?[/quote]
Ja miałem podobną sytuację z Debemur Morti Productions, prawie cała dyskografia Blut na LP pogięte rogi. Wysłałem zdjęcia pogiętych okładek i wysłali mi nowe.
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

26-05-2016, 20:54

Powiem tak: wiele fajnych rzeczy które ciężko lub wcale do dostania u innych ale przesyłka z miesięcznym opóźnieniem i brak kontaktu z sprzedającym to norma.

Na własne ryzyko

http://tschak.pl/
Ostatnio zmieniony 26-05-2016, 21:42 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
manieczki

26-05-2016, 21:01

A ja jeszcze raz polece:
http://plays.pl/shop/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Artur_burzum
zaczyna szaleć

26-05-2016, 21:07

tomaszm pisze:Powiem tak: wiele fajnych rzeczy które ciężko lub wcale do dostania u innych ale przesyła z miesięcznym opóxnieniem i brak kontaktu z sprzedającym to norma.

Na własne ryzyko

http://tschak.pl/
Fakt część z tych pozycji w ogóle nie spotkałem, może dlatego, że nie słucham takiej muzy, Może warto coś obadać, Co polecasz Panie Tomaszu z tych "dziwadeł" dla starego czarnego metalowca?
ODPOWIEDZ