U mnie przy Godz of War pomimo pancernej paki Poczta wsadziła swoje trzy palce. W zeszłą niedziele padał zajebisty deszcz. Pancerny karton zmókł, a Postmen dokończył dzieła. w skutek czego pogięty róg 2 LP-isow. Wielka szkoda lecz na PP nie ma rady.PureHate pisze:Dvd Max plus
Mystic plus i Godz of War tak samo
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Godplayer
- w mackach Zła
Melissa 69 / DVDmax / - bdb
-
- weteran forumowych bitew
Odsyłaj na reklamacje.Poczta Polska to niestety dno ja na szczęście odpukać jeszcze większych problemów nie miałem,ale nasłuchałem się wiele.Artur_burzum pisze:U mnie przy Godz of War pomimo pancernej paki Poczta wsadziła swoje trzy palce. W zeszłą niedziele padał zajebisty deszcz. Pancerny karton zmókł, a Postmen dokończył dzieła. w skutek czego pogięty róg 2 LP-isow. Wielka szkoda lecz na PP nie ma rady.PureHate pisze:Dvd Max plus
Mystic plus i Godz of War tak samo
- booshee
- postuje jak opętany!
ponawiam;)booshee pisze:nie wiem gdzie dać, zapytam tu:
gdzie w Polsce, lub blisko naszej ojczyzny można tanio nagrać gotowy materiał na kasety ( w limicie, może być bez okładek)? Nagrywalnie np. w UK wychodzą bardzo po taniości (nawet nakleją naklejki na kasiety;) ) ale więcej kosztuje wysyłka np. 50 kaset niż samo nagrywanie.
-
http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=19251753" onclick="window.open(this.href);return false; kupował ktoś coś od nich ?
- Oki
zdarzało mi się i wszystko jak najbardziej prawidłowo byłoPureHate pisze:http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=19251753 kupował ktoś coś od nich ?
-
EMP tym razem bez zastrzeżeń.
- IMP-|-OUS
brałeś vinyle? jak są teraz pakowane? brałem wcześniej i pakowane były masakrycznie. przychodziły uszkodzone.SCREAMBLOODYGORE pisze:EMP tym razem bez zastrzeżeń.
- ozzy
- postuje jak opętany!
Ja zamówiłem ostatnio jeden winyl to przyszedł w kartonie wielkości połowy mojej ławy hehe, naprawde solidnie zapakowany... no i czas tym razem bdb - zamówienie posżło w pon w czw już był kurierIMP-|-OUS pisze:brałeś vinyle? jak są teraz pakowane? brałem wcześniej i pakowane były masakrycznie. przychodziły uszkodzone.SCREAMBLOODYGORE pisze:EMP tym razem bez zastrzeżeń.
SODOM i chuj
-
Ciekawi mnie ten długi czas oczekiwania na niektóre płyty.Oki pisze:zdarzało mi się i wszystko jak najbardziej prawidłowo byłoPureHate pisze:http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=19251753 kupował ktoś coś od nich ?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
brałem płyte tydzien temu. szybko i bez problemu.PureHate pisze:http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=19251753 kupował ktoś coś od nich ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ostatni raz zamówiłem pre-order w witching hour
tępe dzidy znowu maja opoznienie ale aby o tym poinformować to nie ma komu
trzeba straszyć zwrotem kasy i pisać 5 maili
tępe dzidy znowu maja opoznienie ale aby o tym poinformować to nie ma komu
trzeba straszyć zwrotem kasy i pisać 5 maili
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
To ktoś jeszcze kupuje u tych januszy biznesu? I to preorder?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Podobnie. Czasem to już przesadzają z pakowaniem tych winyli. Żadnych zastrzeżeń poza cenami z dupy.ozzy pisze:Ja zamówiłem ostatnio jeden winyl to przyszedł w kartonie wielkości połowy mojej ławy hehe, naprawde solidnie zapakowany... no i czas tym razem bdb - zamówienie posżło w pon w czw już był kurierIMP-|-OUS pisze:brałeś vinyle? jak są teraz pakowane? brałem wcześniej i pakowane były masakrycznie. przychodziły uszkodzone.SCREAMBLOODYGORE pisze:EMP tym razem bez zastrzeżeń.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No ja Christów na vinylu zamówiłem i Vadera i Mordory. I grzecznie sobie czekam.Nerwowy pisze:To ktoś jeszcze kupuje u tych januszy biznesu? I to preorder?
- pogodancer
:)
właśnie miałem pytać czy wyszeł już ten Mordor-Prayer To, bo już nawet nie zaglądam na stronę tej gównowytwórni... ale widzę że wszystko w normie:))
właśnie miałem pytać czy wyszeł już ten Mordor-Prayer To, bo już nawet nie zaglądam na stronę tej gównowytwórni... ale widzę że wszystko w normie:))
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Chyba już wyszedł, ale czekam do "premiery" vinyli Christów. Może się doczekam :D
- pogodancer
Poczekam aż będzie do dostania w innej instytucji :)
- Gall
Karol rozdaje, jak zawsze.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- dzikens
- zaczyna szaleć
Koledzy jak obecnie działa Agonia? Nadal zamawiać tylko za pobraniem, a płyty przychodzą upierdolone paluchami?
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!