KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

10-11-2016, 08:41

Pagan, Garazel i Agonia BDB!!!
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

10-11-2016, 08:56

Werewolf - elegancko.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Awatar użytkownika
Oki
weteran forumowych bitew

10-11-2016, 19:18

Helltraś wzór konspekt.
aniola
weteran forumowych bitew

10-11-2016, 21:09

aniola pisze:
Gall pisze:To pewnie przez te szalone promocje nie wyrabiają z wysyłką ;)
na pewno:)))
promocja dotarła git:)))
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

10-11-2016, 21:57

Hail Yggdrasill! ;)
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
aniola
weteran forumowych bitew

11-11-2016, 00:56

Gall pisze:Hail Yggdrasill! ;)
koledze też 3 dni trzymali płyty w Lisim Ogonie?
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

11-11-2016, 22:53

Szukam pewnego sklepu i distro ze słowem serpent w nazwie. Nie chodzi tu, oczywiście, o serpent.pl. Mieli na stanie głównie black metal i jakieś ambientowe rzeczy. I druga prośba, o nazwę kapeli. Mieli w dystrybucji kapelę, która łączyła w muzyce black metal i nową falę w stylu Joy Division. Na okładce było wydrukowane zdjęcie jakiegoś niemieckiego obozu.

Pomożecie?
Awatar użytkownika
knaar
rasowy masterfulowicz

11-11-2016, 23:25

moonfire pisze:Szukam pewnego sklepu i distro ze słowem serpent w nazwie. Nie chodzi tu, oczywiście, o serpent.pl. Mieli na stanie głównie black metal i jakieś ambientowe rzeczy. I druga prośba, o nazwę kapeli. Mieli w dystrybucji kapelę, która łączyła w muzyce black metal i nową falę w stylu Joy Division. Na okładce było wydrukowane zdjęcie jakiegoś niemieckiego obozu.

Pomożecie?
Może nie Serpent, a Fluttering Dragon? Ale to raczej odległe czasy.
Awatar użytkownika
Gall
weteran forumowych bitew

12-11-2016, 19:59

aniola pisze:
Gall pisze:Hail Yggdrasill! ;)
koledze też 3 dni trzymali płyty w Lisim Ogonie?
Nie. Paragon został wystawiony dopiero 7.11 i tego samego dnia wysłano pakę.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

12-11-2016, 20:16

moonfire pisze:Szukam pewnego sklepu i distro ze słowem serpent w nazwie. Nie chodzi tu, oczywiście, o serpent.pl. Mieli na stanie głównie black metal i jakieś ambientowe rzeczy. I druga prośba, o nazwę kapeli. Mieli w dystrybucji kapelę, która łączyła w muzyce black metal i nową falę w stylu Joy Division. Na okładce było wydrukowane zdjęcie jakiegoś niemieckiego obozu.

Pomożecie?
Może Ci chodzić o serpent.istore.pl. A płyta z tą okładką to jakaś francuska kapela, tylko kurde nie mogę sobie przypomnieć:/
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

12-11-2016, 20:38

COFFIN pisze:

Pomożecie?
Może Ci chodzić o serpent.istore.pl. A płyta z tą okładką to jakaś francuska kapela, tylko kurde nie mogę sobie przypomnieć:/
Tak! Stajnia jest ta, ale widzę, że już się dawno zwinęła. Co do tamtej kapeli, mam na starym kompie empexoojki, więc dramatu nie ma, poszukam sobie. Dzięki!
Awatar użytkownika
COFFIN
mistrz forumowej ceremonii

12-11-2016, 20:44

Po podanym asortymencie skojarzyłem;) Nawet nie pamiętam kiedy się zwinęli.
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

14-11-2016, 08:32

Kilka osób kupuje w fan.pl, więc takie pytanie: czy jak zamawiam płytę z czasem realizacji np,. 21 dni to muszę od razu zapłacić czy dopiero jak dostanę info, że już ją ściągnęli i mogą wysłać?
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-11-2016, 09:24

COFFIN pisze:

Pomożecie?

Nie chodzi Wam przypadkiem o Bhaobhan Sidhe? Obrazek
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
kalafjor
rozkręca się

14-11-2016, 09:27

pogodancer pisze:Kilka osób kupuje w fan.pl, więc takie pytanie: czy jak zamawiam płytę z czasem realizacji np,. 21 dni to muszę od razu zapłacić czy dopiero jak dostanę info, że już ją ściągnęli i mogą wysłać?
Dopiero wtedy, gdy będą ją mieli u siebie. Kiedyś, dawno temu, miałem sytuację, że prosili o wpłacenie 1/3 wartości zamówienia (nie było jakieś duże, chyba bardziej chodziło, o to, że miałem krótką historię zamówień), ale tylko raz się tak zdarzyło.
Awatar użytkownika
pogodancer
weteran forumowych bitew

14-11-2016, 10:28

ok, dzięki, zatem coś sobie zamówię, tak na próbę:)
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

14-11-2016, 13:10

Pomożecie?

czy aby to?: Obrazek
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
Stoigniew
zahartowany metalizator

14-11-2016, 17:38

kalafjor pisze:
pogodancer pisze:Kilka osób kupuje w fan.pl, więc takie pytanie: czy jak zamawiam płytę z czasem realizacji np,. 21 dni to muszę od razu zapłacić czy dopiero jak dostanę info, że już ją ściągnęli i mogą wysłać?
Dopiero wtedy, gdy będą ją mieli u siebie. Kiedyś, dawno temu, miałem sytuację, że prosili o wpłacenie 1/3 wartości zamówienia (nie było jakieś duże, chyba bardziej chodziło, o to, że miałem krótką historię zamówień), ale tylko raz się tak zdarzyło.
jak jest cena na żółto to jest to towar na specjalne zamówienie i wtedy się wpłąca te 30% zamówienia.
raz mi się tak zdarzyło, ale wszystko było ok.
generalnie z FAN.pl nie miałem jeszcze spięć i chętnie tam zamawiam.
Awatar użytkownika
DeadButDreaming
w mackach Zła

15-11-2016, 09:09

Stoigniew pisze:
kalafjor pisze:
jak jest cena na żółto to jest to towar na specjalne zamówienie i wtedy się wpłąca te 30% zamówienia.
raz mi się tak zdarzyło, ale wszystko było ok.
generalnie z FAN.pl nie miałem jeszcze spięć i chętnie tam zamawiam.
Zgadza się. Jakiś czas temu zrobiłem zamówienie na płyty z czasem realizacji od 14 dni w górę i musiałem wpłacić 30% zaliczki. Reszta kasy jak będą już mieli towar u siebie i wtedy wysyłka. Mam nadzieję, że nie umoczyłem.
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

15-11-2016, 13:27

na fanie jak sie ma dłuższą przerwe w zakupach to trzeba przedpłate robić, ponad pół roku jesli dobrze pamiętam
raz mi sie zdarzyło
nawet była afera bo mi o tym zapomnieli w mailu napisac i anulowali zamówienie bez ostrzeżenia :P
ale ostatecznie wszystko sie udało ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ