Malignant Voices
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- krz63
- weteran forumowych bitew
Re: Malignant Voices
Oglądam sobie na Discovery program o tokijskim metrze, w pewnym momencie zbliżenie na jakiś automat vendingowy z kasetami magnetofonowymi (w Japonii nawet jajka kurze można kupić w takich automatach), a tam jako żywo split KSM / IW na taśmie!
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Żądamy powołania komisji celem wyjaśnienia tych zaniedbań zarządu spółki Malignant Voices. Koniec rywinizmu w tym narodzie!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Duvelor
- Dragazes
- w mackach Zła
Pojebało? 45 zł? Napasł się na WHTN i jeszcze mu mało...
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Czerwona kartka !
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
no i chuj można zamykać kram przecież nikt tego nie kupi.
- COFFIN
-
Vitriol
don't fuck with sova

https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
aniola
No panie Sova sprzedawac takie uszkodzone plyty w przecenie to wstyd:)))Czekam na nastepne:))))
- Sova
- rasowy masterfulowicz
heh, pewnie myślałeś że jest w duuużo gorszym stanie. sprzedawałem jako uszkodzone bo miały lekkie nadgniecenie rogu. sam dostawałem elpisy opisane przez sprzedawców jako MINT a wyglądały słabiej niż ten Ketzer. no ale winyle to sowi konik więc inaczej być nie mogło.
skoro nie wywalili tego tematu, o co usilnie wnioskowałem, to chyba zacznę tutaj skrobać - bo wciąż nie kupiłem tego Forda Mustanga. kurwa :/
kilka newsów:
4 winyle Mgła będą u mnie dostępne - dostajemy je prosto z tłoczni więc będą szybciej niż w innych europejskich distrach. no i cena będzie przystępna.
Clandestine Blaze - "Harmony Of Struggle" LP dostane razem z winylami Mgła. CD tez zamówiłem ale może być trochę później niż LP.
CDG - Henbane DLP juz niedługo, nadal przyjmuje rezerwacje ( 65 zł + poczta )
UNBEING - III: Transcendence MC ( Terratur Possessions ) mam jeszcze kilka wolnych sztuk. KNOKKELKLANG - Avgrunnens Klangverk MC juz nie mam - nie pytać. można kupić w Terratur lub Amor Fati.
mam garść naszywek - nie chce mi się z tym bujać na allegro więc jesli ktoś chce to pisać. wszystkie są oficjalne, ściągane z wytwórni a nie podróbki. 20 zeta sztuka:

Tormentor - zostały mi jeszcze dwa komplety na LP ( to jest niestety drogi gips )
Tormentor (hung) - Anno Domini LP [die-hard]

LP, re-issue
Released in 2012
Genre: Rock
Style: Black Metal, Avantgarde
Limited to 500 numbered/hand stamped copies. Comes with high quality full colour covers.
Contains
1 x A3, full colour poster
1 x A4 – 12 page text booklet with the story about Tormentor told by the 6 members in person during 2012
1 x A4 – 12 page full colour photo booklet (with 92% ultra rare photos)
1 x silver thread woven patch
Tormentor (hung) - The Seventh Day Of Doom LP [die-hard]

LP, re-issue
Released in 2012
Limited to 500 numbered/hand stamped copies. Comes with high quality full colour covers.
Contains
1 x A4 – 12 page text booklet with the story about Tormentor told by the 6 members in person during 2012
1 x 4 colour woven patch
DODSENGEL / NIGHTBRINGER CD jest już u mnie dostępny. winyl oczywiscie też dostane jak tylko wyjdzie.
to tak na szybko. reszta poźniej.
ostatnio trochę sie urlopowałem - więc jeśli komuś nie odpisałem na mail to niech śmiało pisze ponownie, zwyczajnie mogłem przegapić twoją wiadomość.
malignantvoices@gmail.com
skoro nie wywalili tego tematu, o co usilnie wnioskowałem, to chyba zacznę tutaj skrobać - bo wciąż nie kupiłem tego Forda Mustanga. kurwa :/
kilka newsów:
4 winyle Mgła będą u mnie dostępne - dostajemy je prosto z tłoczni więc będą szybciej niż w innych europejskich distrach. no i cena będzie przystępna.
Clandestine Blaze - "Harmony Of Struggle" LP dostane razem z winylami Mgła. CD tez zamówiłem ale może być trochę później niż LP.
CDG - Henbane DLP juz niedługo, nadal przyjmuje rezerwacje ( 65 zł + poczta )
UNBEING - III: Transcendence MC ( Terratur Possessions ) mam jeszcze kilka wolnych sztuk. KNOKKELKLANG - Avgrunnens Klangverk MC juz nie mam - nie pytać. można kupić w Terratur lub Amor Fati.
mam garść naszywek - nie chce mi się z tym bujać na allegro więc jesli ktoś chce to pisać. wszystkie są oficjalne, ściągane z wytwórni a nie podróbki. 20 zeta sztuka:

Tormentor - zostały mi jeszcze dwa komplety na LP ( to jest niestety drogi gips )
Tormentor (hung) - Anno Domini LP [die-hard]

LP, re-issue
Released in 2012
Contains
1 x silver thread woven patch
Tormentor (hung) - The Seventh Day Of Doom LP [die-hard]

LP, re-issue
Released in 2012
Contains
1 x 4 colour woven patch
DODSENGEL / NIGHTBRINGER CD jest już u mnie dostępny. winyl oczywiscie też dostane jak tylko wyjdzie.
to tak na szybko. reszta poźniej.
ostatnio trochę sie urlopowałem - więc jeśli komuś nie odpisałem na mail to niech śmiało pisze ponownie, zwyczajnie mogłem przegapić twoją wiadomość.
malignantvoices@gmail.com
- Foxhound
- postuje jak opętany!
matko bosko pieniężna dopomóż.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
DCI Hunt
no ja ostatnio i przedostatnio pisałem i coś nie doszło chyba...i dil jest wciąż w dupie :) AAA Sova, ja jutro jestem w Częstochowie, może coś ten teges?
- Sova
- rasowy masterfulowicz
noo, ten dil to już nam się ciągnie od 93 roku. wal na gg. chyba dostawalem Twoje wiadomości ale wiesz, co miałem odpisać to szkło dzwoniło...
a jutro to ja wybywam w południe na Jure. będę leżał na kocyku i czytał Weltrow...tfu, Umberto Eco będę czytał ;)
a jutro to ja wybywam w południe na Jure. będę leżał na kocyku i czytał Weltrow...tfu, Umberto Eco będę czytał ;)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
nie, przeca pisalem o tym wyżej w moim referacie. Unbeing mam na MC jeszcze.nicram pisze:Sova będziesz miał KNOKKELKLANG?
- COFFIN
No ba, swój temat mieć wypada;)Sova pisze:skoro nie wywalili tego tematu, o co usilnie wnioskowałem, to chyba zacznę tutaj skrobać - bo wciąż nie kupiłem tego Forda Mustanga. kurwa :/
'Come the Blessed Madness'
- Clochard
Sova pisze: a jutro to ja wybywam w południe na Jure. będę leżał na kocyku i czytał Weltrow...tfu, Umberto Eco będę czytał ;)

- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Sova, jak tam po juwenaliach..? ;D
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.