Ukraińskie przytupańce
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Impious[/i]
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
nie muszę "pompować" swojego ego na forum internetowym, tak naprawdę z paroma osobami chciałbym się spotkać w realu ( geant odpada ), napić piwa i pogadać na pewne tematy, bo w ten sposób mógłbym wzbogacić się duchowo, reszta użytkowników forum wisi mi girlandą koło jajec. Nie będzie chyba zbyt trudną odpowiedź na pytanie w której grupie się znajdujesz ? [/quote]
Jak stawiasz piwo to jestem chętny! [/quote]
jesteś akurat w tej grupie, z którą chętnie pogadam, ale browar sam musisz sobie kupić
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
nie muszę "pompować" swojego ego na forum internetowym, tak naprawdę z paroma osobami chciałbym się spotkać w realu ( geant odpada ), napić piwa i pogadać na pewne tematy, bo w ten sposób mógłbym wzbogacić się duchowo, reszta użytkowników forum wisi mi girlandą koło jajec. Nie będzie chyba zbyt trudną odpowiedź na pytanie w której grupie się znajdujesz ? [/quote]
Jak stawiasz piwo to jestem chętny! [/quote]
jesteś akurat w tej grupie, z którą chętnie pogadam, ale browar sam musisz sobie kupić

Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
1. Najbardziej cenie Noturnal Mortum, a w szczególności Nechrist i Mirovozzrienie
2. Do dzisiaj nie moge przeboleć tego, że nie byłem na ich koncercie w Katowicach. [/quote]
Ad 1. Chyba chciales napisac Nechrist i To the Gates of Blasphemous Fire
Ad 2. Mam ten koncert na dvd. Oczywiscie to nie to samo co na zywca ale mozemy sie dogadac
1. Najbardziej cenie Noturnal Mortum, a w szczególności Nechrist i Mirovozzrienie
2. Do dzisiaj nie moge przeboleć tego, że nie byłem na ich koncercie w Katowicach. [/quote]

Ad 2. Mam ten koncert na dvd. Oczywiscie to nie to samo co na zywca ale mozemy sie dogadac

-
- postuje jak opętany!
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Impious
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Bełek[/i]
[/quote]
Mirovozzrienie robi lobotomie łopatą! Zmiana stylu na mniej Black Metalowy wyszła im doskonale! O DVD pogadamy jak będzie kiedyś okazja

Mirovozzrienie robi lobotomie łopatą! Zmiana stylu na mniej Black Metalowy wyszła im doskonale! O DVD pogadamy jak będzie kiedyś okazja

-
- postuje jak opętany!
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Dub-Buk (Дуб Бук) oraz inne ukraińskie hałasy

Czy znajdują się wśród Was wielbiciele tych chocholskich nerwusów? Co sądzicie o poziomie i klimacie dokonań omawianych ukraińskich narodowców. Czy sama muza się broni i progres zauważalny na ścieżce "Księżyc zemsty" -> "Ruś ponad wszystko" powinien zmuszać do zainteresowania się tym melodyjnym(?) blackiem?
I pytanie - czy oprócz największych marek znacie coś godnego posłuchaty ta pomajdaty hołowkoj w takty srohih gitarił ta barabanił? Najlepiej bez przekazu "ns" ale o to będzie chyba cholernie trudno.

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Dub-Buk (Дуб Бук) oraz inne ukraińskie hałasy
ja charaszo lublju ten album, ale mam zjebany gust
Kladovest - Escape in Melancholy
pierwszy mi nie leży
i pozwole sobie tutaj walnąc takie litewskie cosie
trąci wiochą co zrobić
Kladovest - Escape in Melancholy
pierwszy mi nie leży
i pozwole sobie tutaj walnąc takie litewskie cosie
trąci wiochą co zrobić

Ostatnio zmieniony 04-01-2011, 15:46 przez manieczki, łącznie zmieniany 1 raz.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- white_pony
- weteran forumowych bitew
jak ukraina to pewnie nie bede specjalnie odkrywczy jak wymienie wspaniałe drudkh i hate forest.
do not make equal what is unequal
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
jest juz jakis temat o ukrainskich przytupancach
dorzucam Blood of Kingu
dorzucam Blood of Kingu
- manieczki
przeca pytał o jakieś małoznane, a nieAnalripper pisze:jest juz jakis temat o ukrainskich przytupancach
dorzucam Blood of Kingu

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Manieczki - Diakuju. Sprawdzę, choć po załączonych usprawiedliwieniach mam cykora. 
Z litewskich metali, to najwięcej jest albo Fk (Folkucium) albo Pt (patatajum). Podane Seszele natomiast brzmią dość... pierwotnie.
White Pony - jeśli D i HF nie są największymi markami, to zapodaj jeszcze Nokturnal Mortum.

Z litewskich metali, to najwięcej jest albo Fk (Folkucium) albo Pt (patatajum). Podane Seszele natomiast brzmią dość... pierwotnie.

White Pony - jeśli D i HF nie są największymi markami, to zapodaj jeszcze Nokturnal Mortum.

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
- manieczki
o i mi się podoba jeszcze trzeci album khors, ale to takie lajtowe granie.l Teraz coś nowego wydali, ale po przesłuchanie dwóch kawałków na gayspace spasowałem i nie sprawdzam.
- white_pony
- weteran forumowych bitew
a no tak, miało byc mało znane 
blood of kingu=hate forest

blood of kingu=hate forest
do not make equal what is unequal
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ze szczególnym naciskiem na to drugie. "Purity" to przezajebisty album, chyba najlepsze co zrodziła tamtejsza scena ever. I można temat zamknąć.white_pony pisze:jak ukraina to pewnie nie bede specjalnie odkrywczy jak wymienie wspaniałe drudkh i hate forest.
Dub Buk słyszałem jedynie "Idu na wy" i traktować to można tylko w ramach dowcipu. Chociaż warsztat wyróżniający się zdecydowanie na plus z bagna tych pagan leśnych bardów.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- maciek z klanu
mowil ktos o temnozor?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Temnozor są z Rosji.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła