Jazgot to było dno kompletne...Umieszczenie tego czegoś w tym temacie jest obraźliwe dla edytorów zinówpaluch pisze: Ja bym chętnie się zapoznał z Morbid Noizz i z Jazgotem (tak to się pisało?), bo pamiętam, że miałem okazję przeglądać daaaawno temu, ale nie zdobyłem tego w końcu.
ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Brązowy Jenkin
 - w mackach Zła

Re: ZINES
- Adrian696
 - zahartowany metalizator

troche gówna zawsze było, ale... 12-14 stronicowe wkładki o np. VoiVod, Kreator, Manilla Road to juz nie byle co... nie każdemu moglo do gustu przypaść dobór kapel - głownie Thrash, Heavy, Speed troche Power i innych ale śladowo... sporo o starych perełkach muzycznych, troche kontrowersyjnychMaleficio pisze:a jaka jest prawda z tym Pure Metalem bo nigdy nie czytalem tego magazynu? Sama nazwa troszke odstrasza...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- paluch
 - rozkręca się

sama siarka smród i diabeł hehe:Maleficio pisze:a jaka jest prawda z tym Pure Metalem bo nigdy nie czytalem tego magazynu? Sama nazwa troszke odstrasza...
nr 2 (15) czerwiec 2008
W numerze na 60 stronach:
wkładka – Manilla Road
biografia, recenzje wszystkich płyt i 2 wywiady (a to wszystko na dziesięciu stronach)
Wywiady:
Testament (x2), Overkill, Paradise Lost, Heathen, Death, Ultimatum, The Thorn, Headhunter, Testor, Dragon, Saratan (x2), Jag Panzer, Catch 22, Negligence, Retribution, Esqarial, Diamond Plate, Harpia, Butelka
Biografie:
Armored Saint, Eidolon, X-Wild
Stałe pozycje:
Z Pamiętnika Kindermetala, Gawędy Druha Borucha, Odeszli przedwcześnie: Quorthon
Recenzje:
płyty nowe i z ostatnich lat, perły z lamusa
cykl: płyty wszech czasów – „City” SYL
Relacje z koncertów:
Testament (x2)
+ słaby tekstowo. spuszczam w kiblu
- Houwitser
 - rozkręca się

Jazgot to kiła i mogiła . Pisemko mocno związane z MMP , taka undergroundowa wersja Metal Hammera z tymi samymi reklamami , podobnego formatu/grubości co brodaczowy świerszczyk . Sisters Of Mercy , Artrosis , XIII Stoleti obok Samael , Immolation , czy Metal Church .Major pisze:Jazgot to było dno kompletne...Umieszczenie tego czegoś w tym temacie jest obraźliwe dla edytorów zinówpaluch pisze: Ja bym chętnie się zapoznał z Morbid Noizz i z Jazgotem (tak to się pisało?), bo pamiętam, że miałem okazję przeglądać daaaawno temu, ale nie zdobyłem tego w końcu.
- Brązowy Jenkin
 - w mackach Zła

A mi się to kojarzyło z Loud Out...Houwitser pisze: Jazgot to kiła i mogiła . Pisemko mocno związane z MMP , taka undergroundowa wersja Metal Hammera z tymi samymi reklamami , podobnego formatu/grubości co brodaczowy świerszczyk . Sisters Of Mercy , Artrosis , XIII Stoleti obok Samael , Immolation , czy Metal Church .
- Saymoon
 - zaczyna szaleć

Nie da rady, Loud Out już wtedy nie istniało. Takie rzeczy, ....przepraszam, kupy... to tylko w MMP.Major pisze:A mi się to kojarzyło z Loud Out...Houwitser pisze: Jazgot to kiła i mogiła . Pisemko mocno związane z MMP , taka undergroundowa wersja Metal Hammera z tymi samymi reklamami , podobnego formatu/grubości co brodaczowy świerszczyk . Sisters Of Mercy , Artrosis , XIII Stoleti obok Samael , Immolation , czy Metal Church .
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
						- Brązowy Jenkin
 - w mackach Zła

Ale czy wydawcą tej szmaty nie był eks właściciel Loud Out?

- Saymoon
 - zaczyna szaleć

Chyba się przejdę do piwnicy pogrzebać w pudle. Mam gdzieś "Fuckin Bitch", coś od Popiołka i inne wynalazki. Jak znajdę, to zabieram się do xerowania.
Przy okazji - wyprzedaję kolekcję Thrash'em All' ów. Lata 1996 - 2008. Jest ktoś zainteresowany?

Przy okazji - wyprzedaję kolekcję Thrash'em All' ów. Lata 1996 - 2008. Jest ktoś zainteresowany?
"Jadą chłopcy z gitarami, będą walczyć z wiatrakami"
						- Maleficio
 - zahartowany metalizator
 - Kontakt:

ja mam jeszcze z 300 zinów do zeskanowania ale jakoś czułem, że tylko mi się chce to robić.
Już niedługo wrzucę to cała serie kultowych zinów jak wszystkie numery kultowego SLAYER Magazine Metalliona oraz ISTEN Magazine bo to obowiązkowa literatura dla młodzieży. A potem resztę polskich perełek:)

Już niedługo wrzucę to cała serie kultowych zinów jak wszystkie numery kultowego SLAYER Magazine Metalliona oraz ISTEN Magazine bo to obowiązkowa literatura dla młodzieży. A potem resztę polskich perełek:)
- TORTURER
 - w mackach Zła

Za jakikolwiek numer ISTEN dałbym dużo,ale pewnie nie sprzedajesz,tez bym nie sprzedał hehe...kurwa mac nie mam skanera,ani nikogo od kogo mógłbym pożyczyć,bo tez mam około 300 ziniaczy i w tym starych kultowych..czas chyba kupic skaner.

Death Dwells in Love
						- Riven
 - Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
 - Kontakt:

nalezy Ci sie browar za to. czekam z niecierpliwoscia.Maleficio pisze:ja mam jeszcze z 300 zinów do zeskanowania ale jakoś czułem, że tylko mi się chce to robić.
w ogole fajnie, ze wrzucacie tutaj te skany
this is a land of wolves now
						- 
				mayhem
 - zaczyna szaleć

też czekam na te Slayery i Isteny.
poniżej Kill Yourself zine
http://rapidshare.com/files/146261067/_ ... s.rar.html

poniżej Kill Yourself zine
http://rapidshare.com/files/146261067/_ ... s.rar.html
- 
				mayhem
 - zaczyna szaleć

jak macie coś ciekawego to wstawiajcie. 
strength through war zine
http://rapidshare.com/files/146264304/s ... i.rar.html

strength through war zine
http://rapidshare.com/files/146264304/s ... i.rar.html
- Czesław
 - rasowy masterfulowicz

1997. W Pagan Records jeszcze tyle tego leży że spokojnie mogą rozdawać na rogu ulic jak np. Metro, Teraz Toruń czy inne darmowe gazetki z reklamami. Jak ktoś tego nie wziął za 2,5zł, a widział jaki jest skład w środku, to łajza zwyczajna jest.