POWROTY PO LATACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: POWROTY PO LATACH
sluchaliscie juz tego numeru z myspace autopsy? wiadomo bylo, ze tak bedzie, ale kurwa, mocarne to jest wchuj.
this is a land of wolves now
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
@ Adrian
niestety nie byłem, za droga impreza. a o niepochlebnych wrażeniach wiem z pierwszej ręki, od Broadricka via Embury
niestety nie byłem, za droga impreza. a o niepochlebnych wrażeniach wiem z pierwszej ręki, od Broadricka via Embury
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Swans.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- mistrz forumowej ceremonii
nie, ona jest wybitna i faktycznie, jak najbardziej pasuje do tematuLykantrop pisze: A Reinkaos to płyta bardzo dobra.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
@Adrian
znajdź se na jutubie - ogólnie to... grają i światło miga
znajdź se na jutubie - ogólnie to... grają i światło miga

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Lykantrop
Na taki układ też mogę pójść. Chociaż jak tak przeplądrowałem temat o szwedach to zauważyłem, że tendencja jebania nowego oblicza w okolicach okołopremierowych też tutaj miała miejsce.Heretyk pisze:nie, ona jest wybitna i faktycznie, jak najbardziej pasuje do tematuLykantrop pisze: A Reinkaos to płyta bardzo dobra.
Znam już takich kilku, którzy sprani przeze mnie tym albumem na piwnych posiedzeniach odszczekiwali później wszystkie pomyje wydane na "Reinkaos"

Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Oczywista oczywistość. Czasami zastanawiam się czy to aby nie jest najlepszy Dissection, szczegolnie jak przez pare dni słucham jej z dużą częstotliwością, ale potem puszczę pozostałe dwie i już sam nie wiemHeretyk pisze:nie, ona jest wybitna i faktycznie, jak najbardziej pasuje do tematuLykantrop pisze: A Reinkaos to płyta bardzo dobra.

“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Realista
- weteran forumowych bitew
a ja tam nadal uważam że to mizerny album, takie pitu pitu nijak się mające do wcześniejszego albumuLykantrop pisze: Na taki układ też mogę pójść. Chociaż jak tak przeplądrowałem temat o szwedach to zauważyłem, że tendencja jebania nowego oblicza w okolicach okołopremierowych też tutaj miała miejsce.
Znam już takich kilku, którzy sprani przeze mnie tym albumem na piwnych posiedzeniach odszczekiwali później wszystkie pomyje wydane na "Reinkaos"

-
dla mnie nie ma chyba czegoś takiego, jak "najlepszy Dissection", bo wszystkie uważam za dzieła doskonałe. ale gdybym został zmuszony do wyboru, to pewnie padłoby na Storm of the Light's Bane
- Realista
Nie wiem czy już było, ARMAGEDON uważam że świetny powrót, album na wysokim poziomie o żenadzie nie ma mowy.
- Realista
mój człowiek od DissectionHeretyk pisze:dla mnie nie ma chyba czegoś takiego, jak "najlepszy Dissection", bo wszystkie uważam za dzieła doskonałe. ale gdybym został zmuszony do wyboru, to pewnie padłoby na Storm of the Light's Bane

- Adrian696
posunę sie nawet dalej, nie moge sobie wyobrazić aby na naszym poletku była szansa na lepszy powrót... chciałbym sie mylić, bo świetnych płyt nigdy za wieleRealista pisze:Nie wiem czy już było, ARMAGEDON uważam że świetny powrót, album na wysokim poziomie o żenadzie nie ma mowy.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Maleficio
- Kontakt:
Fakt, Betrayer czy Imperator raczej sie nie reaktywuja:)Adrian696 pisze:posunę sie nawet dalej, nie moge sobie wyobrazić aby na naszym poletku była szansa na lepszy powrót... chciałbym sie mylić, bo świetnych płyt nigdy za wieleRealista pisze:Nie wiem czy już było, ARMAGEDON uważam że świetny powrót, album na wysokim poziomie o żenadzie nie ma mowy.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
osobiście mam nadzieję, że doczekam się kontynuacji geniuszu demówek Violent Dirge po ich reaktywacji (która mam nadzieję, że doszła ostatecznie do skutku)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
- Realista
Zobaczymy jak Magnus wypadnie w nowej odsłonie
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
jakoś mnie to nie ciekawi, nie wiem ... ale nigdy fanem tego zespołu nie byłem;Realista pisze:Zobaczymy jak Magnus wypadnie w nowej odsłonie
ARMAGEDON pełna zgoda, nagrali bardzo dobry album, do którego często wracam z przyjemnością, niestety nie można tego samego powiedzieć o MOON, wiele się pisało o tym powrocie tym czasem dostałem przeciętny album jakich wiele, spodziewałem się na prawdę czegoś ciekawszego.
z rok temu chyba była mowa na ten temat?! ... coś przycichło, jeśli by to robili w stylu Armagedon nie miał bym nic na przeciw;Olo pisze:osobiście mam nadzieję, że doczekam się kontynuacji geniuszu demówek Violent Dirge po ich reaktywacji (która mam nadzieję, że doszła ostatecznie do skutku)
- Adrian696
uuu - spory minus ujemnyIhasan pisze:jakoś mnie to nie ciekawi, nie wiem ... ale nigdy fanem tego zespołu nie byłemRealista pisze:Zobaczymy jak Magnus wypadnie w nowej odsłonie

Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Realista
A ja jestem ciekawy, lubiłem posłuchać Magnus'a może nie byłem ogromnym fanem ale posłuchac jak najbardziej. Moon'a nie słyszałem ale powiem szczerze nie mam takiej potrzeby. Violent Dirge również chętnie bym posłuchał gdyby wrócili.
- Realista
JA tego gościa bardzo dobrze znam, on nawet Kata nie lubiAdrian696 pisze:uuu - spory minus ujemnyIhasan pisze:jakoś mnie to nie ciekawi, nie wiem ... ale nigdy fanem tego zespołu nie byłemRealista pisze:Zobaczymy jak Magnus wypadnie w nowej odsłonieI Was Watching My Death - niszczy obiekty i jest najlepsza płytą w takiej stylistyce jaka wyszła w Polsce

- Rattlehead
Nie byłyby nic lepszego od reaktywacji YATTERING, ale to kompletnie nic kurwa.
support music, not rumors