KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
GassFromAss z allegro - kurna ciosss!
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- moonfire
- zahartowany metalizator
Sova bardzo sprawnie. Miasma i Hexx dotarły na regał.
- Deviant
- w mackach Zła
Iron Bonehead super,25.11 zamawiałem a 1.12 płyty już się kisiły u mnie.Testimony trochę słabiej,jakaś obsuwa w tłoczni chyba,ale WHP to nie przeskoczą,hehe.
-
- postuje jak opętany!
Jakieś pizdy z Niemiec mają problem na forum NWN, że kasety CdG były dostępne w Garazelu tylko do sprzedaży w Polsce i że niby polskie distra nie odpisują na mejle po angielsku, etc. No i że MV powinno mieć Coven 2CD za 12.80 a nie za 15 euro. Pierdolone pejsate pachołki.
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Rano to czytałem i się uśmiałem. Najlepszy post kogoś o poprawnej polityczności w rzeszy:)
'Come the Blessed Madness'
Mają rację, bo przecież ich dystrybutorzy swoją ofertę, proponują nam w cenach hurtowych kilograma szarej renety.
- COFFIN
Fakt. Jak jeden pedał z drugim nie umie sobie kupić u siebie w sumie to jest problem. Jesli chodzi o CD - Amor Fati, które nota bene buja nowe CDG na Ebaju za prawie 9 dych pewnie jest ok.
'Come the Blessed Madness'
- Gall
- weteran forumowych bitew
Dobre ;) Jakbym czytał o niektórych "sklepach" na Allegro.gelO pisze:Też zamówiłem coś tam kilka dni temu. W chwili zamówienia było, zapłaciłem a później @ że nie ma i nigdy już nie będzie :)Gall pisze:No i jest pierwsza krecha. Towar miał status dostępności 'w magazynie', a tu mail, że niestety płyta jest aktualnie niedostępna. Od 6.12 maja ją mieć u siebie.Gall pisze:Pierwsze zamówienie w EMP shop klepnięte. Zobaczymy jak się spiszą.
Tymczasem chyba zbyt szybko spanikowałem, bo dziś EMP pisze, że paka w drodze do mnie. No ale jeszcze kawał drogi z Reichu i jeszcze wiele może się wydarzyć. Np, że dostanę jakiś winyl Sabaton zamiast zamówionego Vikingligr Veldi :D
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
- postuje jak opętany!
Ano taka ich specyficzna narodowa prawilność.COFFIN pisze:Fakt. Jak jeden pedał z drugim nie umie sobie kupić u siebie w sumie to jest problem. Jesli chodzi o CD - Amor Fati, które nota bene buja nowe CDG na Ebaju za prawie 9 dych pewnie jest ok.
- COFFIN
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Po paru latach złożyłem zamówienie w Fanie, ale widzę że dalej ta firma to porażka. Po miesiącu anulowali mi zamówienie chociaż płyty u wydawcy są bezproblemowo dostępne. Ciekawe czy oddadzą zaliczkę, czy będę musiał wybrać coś dostępnego u nich. Żal.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
kurcze, jednak niektórzy ewidentnie mają pecha. jak już kiedyś wspominałem, kupiłem tam z 500 płyt, albo więcej, już nie liczę i nigdy nie miałem najmniejszego problemu :)
-
- postuje jak opętany!
ja mialem lipe dwa razy na cztery w fanie. nie jest to poziom omnio/takt, ale kiedy przy produkcie jest zolty wadracik, toimo mala szansa ze sprowadza
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Agonia bardzo ładnie :) szybko i przyjemnie :) nawet dali gratisa :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- morbid
- rasowy masterfulowicz
powinni więcej takich akcji robic typu"czarny piatek" - 20 % .... towar by schodził jak ciepłe bułki,a nie zalegał na magazynach...Żułek pisze:Agonia bardzo ładnie :) szybko i przyjemnie :) nawet dali gratisa :)
- pr0metheus
podbijam. to prawda ze to stary omnio?pr0metheus pisze:Takt to dobry sklep? Napisali ze dostawa w 20 dni. Ciekawy jestem czy się zmieszczą
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- postuje jak opętany!
tak. tylko raz na kilka prob realziacja transakcji doszla do skutku. w jednym przypadku zupelnie zapomnialem o zlozonym zamowieniu (oni akurat nie zadali zaliczki/przedplaty) i po 5 miesiacach dostalem info, ze udalo im sie niestety skompletowac tylko jedna z trzech zamowionych przeze mnie pozycji :D
- dzikens
- zaczyna szaleć
Brałem coś z taktu ostatnio. Niby realizacja 2-5 dni, a towar był w ciągu 24h.
Prepare Sarin! Prepare Sarin! Immediately poisonous gas weapons will fill the place.
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
Spray! Spray! Sarin, the brave Sarin!
-
to ja powiem tak - ściągali mi płyty m.in. ze stanów, z japonii czy z kanady i fakt, że czasem to trochę trwało, ale zawsze kończyło sie pozytywnieabstract pisze:ja mialem lipe dwa razy na cztery w fanie. nie jest to poziom omnio/takt, ale kiedy przy produkcie jest zolty wadracik, toimo mala szansa ze sprowadza
- pr0metheus
:/abstract pisze:tak. tylko raz na kilka prob realziacja transakcji doszla do skutku. w jednym przypadku zupelnie zapomnialem o zlozonym zamowieniu (oni akurat nie zadali zaliczki/przedplaty) i po 5 miesiacach dostalem info, ze udalo im sie niestety skompletowac tylko jedna z trzech zamowionych przeze mnie pozycji :D
niech to miejsce niebawem zniknie