Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Noise Magazine
Doskonały wywiad z Panem Dyrektorem VOIVOD. Dać Wam ostatnie zdanie? A dam. Wali mnie, czy będzie proces o prawa. Jebie mnie to po cyckach...jeżeli będzie trzeba to zapłacę.
Cytuję wysoki sądzie...
Lubisz myśleć o sobie, że jesteś artystą?
Jeżeli możemy pod ten termin podciągnąć granie heavy metalu na perkusji, to tak (śmiech). To co robię, daje mi spokojne, wygodne życie. Grafika i granie w VOIVOD pozwala zarobić tyle, że nie muszę się martwić, co będzie jutro. Lubię wstawać rano, cieszyć się dniem, jeździć z moją dziewczyną na rowerze. Może nie jestem bardzo bogaty, ale jestem bardzo szczęśliwy.
Mój człowiek od szczęścia.
Cytuję wysoki sądzie...
Lubisz myśleć o sobie, że jesteś artystą?
Jeżeli możemy pod ten termin podciągnąć granie heavy metalu na perkusji, to tak (śmiech). To co robię, daje mi spokojne, wygodne życie. Grafika i granie w VOIVOD pozwala zarobić tyle, że nie muszę się martwić, co będzie jutro. Lubię wstawać rano, cieszyć się dniem, jeździć z moją dziewczyną na rowerze. Może nie jestem bardzo bogaty, ale jestem bardzo szczęśliwy.
Mój człowiek od szczęścia.
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Ale dajesz sobie kit wciskać facet :)Triceratops pisze:wiedzialem, ze to brukowiec dla pospolstwaest pisze:Jest recenzja i ocena 4/10.
Z nawiązań do Anthrax masz tekst o książce "I'm The Man. Autobiografia tego gościa z Anthrax."
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Dokładnie, wczoraj przeglądałem we sklepie i było 2/10, a nie 4/10.DeadButDreaming pisze:Ale dajesz sobie kit wciskać facet :)
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Przecież w piśmie jest skala do 6, a nie do 10. :)
-
- postuje jak opętany!
Jednym z nielicznych minusów noise,a jest brak ocen przy recenzjach.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Niekoniecznie bo to zmusza ludzi do czytania recenzji. Patrz Pan taki Advesarial, tu 6/10 tam 7/10, ludziska walą konia nad Cruciamentum i robią płytą miesiąca po czym nikt o płycie nie pamięta.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
Lucio Fulci forever.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zjebaliscie mi dlugi weekend, ja naprawde uwierzylem, ze oni tam pisza o fajnych zespolach tylko nie umia ich ocenic :(swetrwser pisze:Dokładnie, wczoraj przeglądałem we sklepie i było 2/10, a nie 4/10.DeadButDreaming pisze:Ale dajesz sobie kit wciskać facet :)
woodpecker from space
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Chyba gryl Ci zaszkodził.TheDude pisze:Naprawdę ktoś przy zdrowych zmysłach kupuje i czyta ten magazyn ? Kurwełe, litościiiiiiiiiiiiii
The withered bones of those who failed
-
- postuje jak opętany!
Nowy Noise przeczytany. Dobry numer, ale znowu mi nie podszedł felieton Orbitowskiego. Taka sztuka dla sztuki.
Dziwne, bo podobno to dobry pisarz. Książek nie miałem okazji przeczytać.
- Oki
dziwi mnie że go wszędzie pełno - wystarczy założyć koszulkę mgły i już wszelka metalowa brać przygarnieshadowthrone pisze:Nowy Noise przeczytany. Dobry numer, ale znowu mi nie podszedł felieton Orbitowskiego. Taka sztuka dla sztuki.
- Oki
John Lydon o paleniu: coś co cię fizycznie niszczy mentalnie cię wzmacnia - motz gość:):)
-
- zaczyna szaleć

http://noisemagazine.8merch.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Wakacyjny numer - 130 stron!
Dwie okładki do wyboru - Swans i Gojira!
A w środku m.in. Melvins, Ivar Bjørnson & Einar Selvik’s Skuggsjá/ Wardruna, Perturbator, Death in Rome, Blood Ceremony, Pink Freud, Mudhoney, Prong, Anna von Hausswolff, Arabrot, Thy Worshiper, Ragehammer, Mantar, Virus, Nothing, Piotr Pawłowski (The Shipyard), Artur Szolc (Artur Szolc Tattoo), Syny, Zamilska, ponadto Piotr Weltrowski układa ranking najlepszych płyt z industrialnym metalem, a Łukasz Orbitowski recenzuje grę "Dark Souls 3"!
Polecamy również specjalny dodatek poświęcony nadchodzącej edycji Asymmetry Festival: a w nim Discharge, Darkher, Slim Cessna's Auto Club, SubRosa, Joe Buck Yourself !
Wśród osób, które zakupią nasz magazyn w przedsprzedaży (w dniach 1-6 lipca) rozlosujemy 3 egzemplarze najnowszej płyty Gojira - "Magma".
Magazyn będzie dostępny w sprzedaży empikowej od 7 lipca.
- Wasyl
Nie kumam sensu podwójnych okładek. To nie The Economist, gdzie inna na Europę inna na resztę świata.
Wiadomo, że wszyscy chętni będą szukali z Girą. Ta druga to sztampa.
Wiadomo, że wszyscy chętni będą szukali z Girą. Ta druga to sztampa.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Niezła sraka jak zwykle w środku. Interesowałoby mnie ewentualnie jeno Discharge, ale biorąc pod uwagę jakie zjebki dostała ostatnia (doskonała zresztą) płyta w poprzednim numerze, mam zamiar co najwyżej zrzygać się na wstępniak i odłożyć to artystowskie gówno na półkę.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
-
- zaczyna szaleć

Noise Magazine pisze:
NOISE MAGAZINE #10 - zapraszamy do sieci salonów Empik
od 5 października (środa) oraz już teraz do zakupu przedpremierowo tutaj: http://noisemagazine.8merch.com" onclick="window.open(this.href);return false;
A w numerze:
Neurosis, Darkthrone, Alcest, New Model Army, Red Fang, S U R V I V E, Gang Of Four, Deutsch Amerikanische Freundschaft, The Dead Goats, Blindead, Kvelertak, Billy Anderson (producer), Dinosaur Jr, Heaven Shall Burn, :Of The Wand & The Moon:, Mütterlein, Ggu:ll, qip, Dayal Patterson, Karol Krawczyk- Blackstar Studio
Łukasz Orbitowski gra w nowego DOOMa
Część 2 rankingu "Metal industrialny" -aut. Piotr Weltrowski
oraz nasze stałe rubryki, felietony i dużo recenzji.
Ważne: wysyłkę do prenumeratorów oraz osób, które kupią nasz magazyn w przedsprzedaży zaczynamy 4 października!
- Plastek
- Kontakt:
O, kompletnie żaden zespół z tego numeru mnie nie interesuje, więc nawet nie wezmę do ręki w Empiku. Chociaż lubię brać do ręki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- moonfire
New Model Army, qip, Darkthrone - tym razem kupię.
- Triceratops
O, ranking metal industrialny mnie ciekawi, jakie jest zestawienie w 1 czesci? Warto brac?
woodpecker from space
- Ascetic
cobra_verde pisze:
Noise Magazine pisze:
NOISE MAGAZINE #10 - zapraszamy do sieci salonów Empik
od 5 października (środa) oraz już teraz do zakupu przedpremierowo tutaj: http://noisemagazine.8merch.com" onclick="window.open(this.href);return false;
A w numerze:
Neurosis, Darkthrone, Alcest, New Model Army, Red Fang, S U R V I V E, 1.Gang Of Four, 2.Deutsch Amerikanische Freundschaft, The Dead Goats, Blindead, Kvelertak, Billy Anderson (producer), Dinosaur Jr, Heaven Shall Burn, 3.:Of The Wand & The Moon:, Mütterlein, Ggu:ll, qip, Dayal Patterson, Karol Krawczyk- Blackstar Studio[/b]
Łukasz Orbitowski gra w nowego DOOMa
Część 2 rankingu "Metal industrialny" -aut. Piotr Weltrowski
oraz nasze stałe rubryki, felietony i dużo recenzji.
Ważne: wysyłkę do prenumeratorów oraz osób, które kupią nasz magazyn w przedsprzedaży zaczynamy 4 października!
1.2.3. OK
lys på slutten av lys