Z ich europejskiego oddziału ale nie polecam. Musiałem wywalczyć zwrot przez paypal bo nie było żadnej informacji o tym czy wysłali przesyłkę. I pieniądze dzisiaj odzyskałem,IMP-|-OUS pisze:Z jakiej strony robiłeś zamówienie, europejskiej czy us ???Azrik pisze:Ja ponarzekam na SouthernLord gdzie postanowiłem zaopatrzyć się w najnowszą płytę jak i winyl Power Trip. Otóż że czekam już drugi miesiąc i nic nawet żadnej wiadomości. Choć ostatnio wysłali mi nic nie wnoszącą że wysłali zapytanie do fili w Europie i na tym kontakt się urwał. Ani me, ani pocałuj mnie w dupę, Już wcześniej im ogłaszałem że w takim razie zamieniam to w spór bo płatności dokonywałem przez paypal i nawet tu nie otrzymałem jakichkolwiek informacji odnośnie zamówienia. Wysłałem im wiadomość że jak nie otrzymam konkretnej odpowiedzi wtedy spór zamienię w roszczenie. No i niestety tak się stało że musiałem zrobić zmianę w roszczenie które kończy się 2 maja.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Morbid&Cat Records wzorowo. Polecam allegrowicza ;)
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
FallenTemple i WolspellRex wzorowo !!
- pr0metheus
u mnie tezStoigniew pisze:FallenTemple i WolspellRex wzorowo !!
niech to miejsce niebawem zniknie
-
Jaki jest kontakt do Hellthrashera bo nie umiem na stronie znaleźć?
- IMP-|-OUS
http://www.hellthrasher.com/label/contact-ordering-info" onclick="window.open(this.href);return false;PureHate pisze:Jaki jest kontakt do Hellthrashera bo nie umiem na stronie znaleźć?
-
Dziękuje misiuIMP-|-OUS pisze:http://www.hellthrasher.com/label/contact-ordering-info" onclick="window.open(this.href);return false;PureHate pisze:Jaki jest kontakt do Hellthrashera bo nie umiem na stronie znaleźć?
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Witching Hour zalalo magazyn po ostatnich ulewach. chyba delikatnie, ale pewnie mozliwe dodatkowe opoznienia.
Guilty of being right
- Mol
stad 40% na wszystko, plyty jebia starym pawlaczem ;)uglak pisze:Witching Hour zalalo magazyn po ostatnich ulewach. chyba delikatnie, ale pewnie mozliwe dodatkowe opoznienia.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Skorzystałem ostatnio w agonii z promocji na 15%.
Dobra decyzja, płyty przyszły błyskawicznie - za pobraniem.
Wszystko spakowane bardzo dobrze, nic nie brakuje. POLECAM.
Dobra decyzja, płyty przyszły błyskawicznie - za pobraniem.
Wszystko spakowane bardzo dobrze, nic nie brakuje. POLECAM.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- pogodancer
hellthrasher i sova super elegancko!
-
- postuje jak opętany!
Zastanawiam się, w czym tkwi problem na linii "część kupujących - Witching Hour". Zerknąłem w historię zamówień składanych za pośrednictwem ich strony, doliczyłem się co najmniej trzech. W żadnych z tych trzech wypadków nie czekałem na przesyłkę dłużej niż 3 dni (przy układzie: poniedziałek zamówienie i jego opłacenie, wtorek informacja od nich o wysyłce, środa odbiór w paczkomacie bądź kurier w drzwiach). Wprawdzie nigdy nie interesowały mnie rzeczy preorderowe, a bardziej "starocie" (vide CD Interment, Tormented, Massgrav czy LP Morowe) ale naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć, niezależnie czy w Białymstoku zanotowaliśmy szczególne opady śniegu, największą od 50 lat powód, czy intensywną działalność na polu zakapturzonego metalu prawosławnego.
Nigdy też nie doświadczyłem z ich strony niekompletnych bądź wybrakowanych zamówień.
Nie mogę narzekać na opieszałość w wymianie korespondencji mailowej, bo do korzystania z takowej formy komunikacji nie byłem zmuszony.
Btw. Znam się z Bartem na "cześć", z reguły na koncertach zamieniamy kilka słów, ale nie pijemy razem wódki, nie gram w Baciuszce ani w żadnym z zespołów, które wydaje / wydawał, nikt mi nie zapłacił za napisanie tego posta, więc nie mam interesu w "wybielaniu" jego działalności ;)
Także naprawdę bardzo mnie dziwi, że niektórzy tak od nich dostają po tyłku i zastanawia mnie tylko, czym to jest spowodowane...
Nigdy też nie doświadczyłem z ich strony niekompletnych bądź wybrakowanych zamówień.
Nie mogę narzekać na opieszałość w wymianie korespondencji mailowej, bo do korzystania z takowej formy komunikacji nie byłem zmuszony.
Btw. Znam się z Bartem na "cześć", z reguły na koncertach zamieniamy kilka słów, ale nie pijemy razem wódki, nie gram w Baciuszce ani w żadnym z zespołów, które wydaje / wydawał, nikt mi nie zapłacił za napisanie tego posta, więc nie mam interesu w "wybielaniu" jego działalności ;)
Także naprawdę bardzo mnie dziwi, że niektórzy tak od nich dostają po tyłku i zastanawia mnie tylko, czym to jest spowodowane...
-
- postuje jak opętany!
Złote wary - nominacja.mj. pisze: Nie mogę narzekać na opieszałość w wymianie korespondencji mailowej, bo do korzystania z takowej formy komunikacji nie byłem zmuszony.
-
- postuje jak opętany!
Ależ dziękuję, no taka nobilitacja!Lurtz pisze:Złote wary - nominacja.mj. pisze: Nie mogę narzekać na opieszałość w wymianie korespondencji mailowej, bo do korzystania z takowej formy komunikacji nie byłem zmuszony.
-
- rozkręca się
kupowałem dwie płyty na dodax, a teraz przyszła przesyłka, a w niej tylko jedna - i na fakturze też tylko jedna pozycja (swoją drogą nr zamówienia też jakiś inny niż po zalogowaniu się przez stronę). Nie wiem, czy włączać tryb "Niemce oszukujo", czy może oni tam wysyłają to z różnych magazynów i druga lada chwila dojdzie. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
- Mol
stoi jak byk na stronie, ze plyty wysylane sa osobno.kalafjor pisze:kupowałem dwie płyty na dodax, a teraz przyszła przesyłka, a w niej tylko jedna - i na fakturze też tylko jedna pozycja (swoją drogą nr zamówienia też jakiś inny niż po zalogowaniu się przez stronę). Nie wiem, czy włączać tryb "Niemce oszukujo", czy może oni tam wysyłają to z różnych magazynów i druga lada chwila dojdzie. Ktoś ma jakieś doświadczenia?
dodax.pl pisze: Czy możliwe jest otrzymanie wszystkich zamówionych produktów w formie jednej przesyłki?
Ze względów logistycznych każdy z zamówionych produktów jest wysyłany osobno. Ponieważ jednak wszystkie nasze produkty są dostarczane bezpłatnie, nie generuje to dla Ciebie żadnych dodatkowych kosztów.
-
- rozkręca się
no rzeczywiście, przepraszam za zawracanie dupy
- Stoigniew
wczoraj na stronie KnocKout około godziny 14:30 kupiłem sobie bilet. Około godziny 17:00 przyszedł mi esemes od poczty polskiej że zarejestrowano do mnie przesyłkę kurierską o takim a takim numerze. Dzisiaj rano przed 10-tą bilet był u mnie w domu.
takiego ekspresu się nie spodziewałem. brawo !!
A na ich stronie dalej wprowadzają w błąd informacją że bilety wysyłają tylko w poniedziałki :D:D
takiego ekspresu się nie spodziewałem. brawo !!
A na ich stronie dalej wprowadzają w błąd informacją że bilety wysyłają tylko w poniedziałki :D:D
- tomder
- zaczyna szaleć
Fallen Temple wzorowo.
- pogodancer
Garazel wzorowo... tym bardziej że załapałem się na ostatnią sztukę Void Meditation Cult:))