Herezje herezjami, ale KURWA BEZ PRZESADY.Bambi pisze:Chujowy wokal to słowa klucze przy dyskusji o zespole Slayer.:D
Nasze małe herezje
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- evildead
- weteran forumowych bitew
Re: Nasze małe herezje
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a tam zaraz herezje, kwestia polaryzacji gustu...........
woodpecker from space
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
- Riven
- Kontakt:
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Jeszcze się zlustruj i napisz, że najbardziej lubisz Within Temptation i Hate Eternal 

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Mimo, że nabraliście się na tę prymitywną prowokację, nadal nie uważam, żebym miał tu do czynienia z gównem. Ale skoro sądzi tak człowiek z ponad trzema tysiącami postów na koncie...
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
anie nie ejstes pierwszym durniem na tym forum, ani ostatnim - nie wiem po co ten krzyk
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
Rozmów się ze stawonogami!Adrian696 pisze:anie nie ejstes pierwszym durniem na tym forum, ani ostatnim - nie wiem po co ten krzyk
Ceterum censeo Mosquam delendam esse.
Nigdzie nie użyłem słowa "gówno". Goebbels rozsiewa niezdrową propagandę.
EDIT
Subiektywnie, oczywiście można mieć wrażenie, że TO słowo zostało użyte. Obiektywnie jednak patrząc na tą kwestię, to TO słowo nie padło.
EDIT
Subiektywnie, oczywiście można mieć wrażenie, że TO słowo zostało użyte. Obiektywnie jednak patrząc na tą kwestię, to TO słowo nie padło.
Ostatnio zmieniony 15-11-2011, 12:35 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- HobGoblin
- zaczyna szaleć
-
- weteran forumowych bitew
Nie cierpię to zdecdyowanie za duzo powiedziane, ale... nie przepadam za BATHORY. Owszem, dostrzegam i doceniam wartość obiektywną, ale nie czuję potrzeby słuchania muzyki Quorthona i nie przeżywam mistycznych uniesień w trakcie nabożnej kontemplacji tegoż. Raz na miliard lat puszczę Blood Fire Death i w zupełności wystarczy.Lykantrop pisze:Ten temat to będzie taki azyl dla tych, którzy czują presję ze strony większości użyszkodników i czują się napiętnowani w związku z nielubieniem, ergo: jebaniem czegoś czego się w towarzystwie nie godzi. Coś, co jakby powiedział jeden z myślicieli epoki odpierdzenia, ma wartość obiektywną taką, że jest nietykalną dla grzeszników sferą sacrum, a próby subiektywnego targnięcia się nań będą karane chłostą, a w najgorszym przypadku karą mutylacyjną. Tutaj grzesznikom udziela się dyspensy. Możecie wykrzyczeć wprost czego nie cierpicie i dlaczego.
Teraz możecie mi powiedzieć, że mam zjebany słuch, skoro w tym świetle podobają mi się dwa ostatnie Primordiale (chociaż teoretycznie nie powinny, bo ogólnie nie przepadam za taką estetyką).
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
- Riven
- Kontakt:
glupis, gluchys, i pewnie nigdy porzadnie nie przysiadles do Bathory
kto nie ma ciar przy Under the Runes ten podczlowiek !!!!! o/
this is a land of wolves now
- ultravox
Nawet pierwszych trzech? Bo jeszcze od biedy jestem w stanie zrozumieć, że ktoś może nie przepadać za patosem "Hammerheart" czy "Twilight..." (choć jeśli jesteś fanem Primordial, to z patosem powinieneś być za pan brat), ale jak można nie lubić "Under the Sign of the Black Mark"? Pal sześć "wartość obiektywną", to przecież świetna muza z doskonałymi riffami. Nie to, że jest jakiś obowiązek lubienia Bathory, po prostu jestem trochę zaskoczony.Baton pisze:Nie cierpię to zdecdyowanie za duzo powiedziane, ale... nie przepadam za BATHORY. Owszem, dostrzegam i doceniam wartość obiektywną, ale nie czuję potrzeby słuchania muzyki Quorthona i nie przeżywam mistycznych uniesień w trakcie nabożnej kontemplacji tegoż. Raz na miliard lat puszczę Blood Fire Death i w zupełności wystarczy.
Teraz możecie mi powiedzieć, że mam zjebany słuch, skoro w tym świetle podobają mi się dwa ostatnie Primordiale (chociaż teoretycznie nie powinny, bo ogólnie nie przepadam za taką estetyką).
- Riven
- Kontakt:
podejrzewam, ze dla kogos, kto poznawal te plyty na poczatku swojej znajomosci z metalem (jak np. ja), to moze to byc srednio przystepna muzyka. zobacz, ze przeciez na tle takiego "The Return..", De Mysteriis brzmi cholernie chwytliwie i przystepnie. sam mialem niemala przeprawe zanim zalapalem geniusz dwojki czy trojki. nie trwalo to moze jakos szczegolnie dlugo, ale jednak. podejrzewam, ze Baton sie po prostu nie wysill wystarczajaco ;p
this is a land of wolves now
- ultravox
Oj tam, może przecież po prostu tego nie lubić. "The Return" to akurat najmniej przystępna ze starych płyt Bathory, ale jedynka czy "Under..." to właściwie same hity, przynajmniej ja te płyty tak odbieram.
Może to zbyt ostro napisane.Riven pisze:glupis, gluchys, i pewnie nigdy porzadnie nie przysiadles do Bathory
Natomiast nie skandować, w uniesieniu wraz z QUORTHONEM: Equimanthorn, czy Woman of Dark Desires to poważny błąd i zaniechanie. Szczęściem, można to wszystko naprawić.
- choronzon14
- postuje jak opętany!
Ja natomiast nigdy nie przepadalem za Voivod. Nie wiem, jakos mi nie weszlo. Moze sprobuje jeszcze raz. Od ktorej plyty zaczac?
I will burn alright
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Mam tak samo i jedyna ich płyta jaką od czasu do czasu puszczę to "Killing technology". Może od tego spróbuj ruszyć.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran