Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Re: Noise Magazine
Już widzę ten tytuł.
"Metal to nie kręcenie betonu" :):)
"Metal to nie kręcenie betonu" :):)
Ostatnio zmieniony 02-12-2016, 20:24 przez Wasyl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- mistrz forumowej ceremonii
;DWasyl pisze:Już widzę ten tytuł.
"Metal to nie kręcenie betonu"
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Tam gdzie zaczyna się bezradność i płacz w poduchy, zaczynają się także żarty z betoniarza. W modnej ostatnio nomenklaturze, także tej reklamowej, mogę napisać z radością, że lubię to! Uczciwie trzeba jednak przyznać, że Metallica idealnie pasowałaby im na okładkę. Taki miszmasz dla każdego.
Wracając jednak do spraw poważnych. Jestem pewien, że nowy 7gates zgniecie to pisemko dla hipsterów, wielbicieli pomad i damskich torebek.
Wracając jednak do spraw poważnych. Jestem pewien, że nowy 7gates zgniecie to pisemko dla hipsterów, wielbicieli pomad i damskich torebek.
- moonfire
- zahartowany metalizator
I Taco Hemingway koniecznie. Dobry hiphop trzeba szanować, a nie jakieś tam darcia mordy WWO.535 pisze:Z drugiej strony, organek jest bardzo ważny. Czekam na Waglewskich, Dawida Podsiadłę i Kamila Bednarka. Nie ma się co pierdolić, droga redakcjo.
- nagrobek
kochane metale, co was boli chłopaki? co ma piernik do wiatraka? trochę jakby napisać pół roku temu: jestem przekonany, że nowe Ulcerate/Antaeus/CTG/Darkthrone (czy czym siętam teraz podniecacie) zgniecie nową Metalike. nie ta szuflada, nie ten target. nie mieszajmy dwóch róznych systemów walutowych535 pisze:Wracając jednak do spraw poważnych. Jestem pewien, że nowy 7gates zgniecie to pisemko dla hipsterów, wielbicieli pomad i damskich torebek.
W ogóle się z tym nie zgadzam. Wszak ewolucję tego pisma widać jak na dłoni. O ewolucji tyranów thrashu nie wspominiając. Gadanie o targecie jest łatwym wybiegiem, by ukryć słabość, miernotę, a pospolite gówno przysypać listowiem.nagrobek pisze:kochane metale, co was boli chłopaki? co ma piernik do wiatraka? trochę jakby napisać pół roku temu: jestem przekonany, że nowe Ulcerate/Antaeus/CTG/Darkthrone (czy czym siętam teraz podniecacie) zgniecie nową Metalike. nie ta szuflada, nie ten target. nie mieszajmy dwóch róznych systemów walutowych535 pisze:Wracając jednak do spraw poważnych. Jestem pewien, że nowy 7gates zgniecie to pisemko dla hipsterów, wielbicieli pomad i damskich torebek.
-
- postuje jak opętany!
W odróżnieniu od większości krytykantów kupuję i czytam Noise, Musick Magazine, 7gates, Mystic Art.
Noise to zdecydowany numer jeden. Wywiady przemyślane, w większości na bardzo wysokim poziomie.
Felietony przeciętne albo słabe. Recenzje zwykle ciekawe. Wiadomo, że lepiej byłoby, gdyby było więcej metalu w tym piśmie.
Po co marnować stronę czy strony na Organka. Podsumowując Noise numer jeden, potem MM, 7gates i na końcu MA.
Noise to zdecydowany numer jeden. Wywiady przemyślane, w większości na bardzo wysokim poziomie.
Felietony przeciętne albo słabe. Recenzje zwykle ciekawe. Wiadomo, że lepiej byłoby, gdyby było więcej metalu w tym piśmie.
Po co marnować stronę czy strony na Organka. Podsumowując Noise numer jeden, potem MM, 7gates i na końcu MA.
- nagrobek
bo "ktoś" za to zapłacił a hajsy muszą się zgadzać byś mógł kupić kolejny numer ? chujowe ale powszechne niestetyshadowthrone pisze:W odróżnieniu od większości krytykantów kupuję i czytam Noise, Musick Magazine, 7gates, Mystic Art.
No w tym przypadku to chyba nie kupić. Idealny przykład antyreklamy i nawet sympatia do Piotra i Łukasza nie pomoże. Wolę se kapusty kiszonej na placu kupić, niż marnować czas oraz gotówkie na zakup tego marnego organu.nagrobek pisze:bo "ktoś" za to zapłacił a hajsy muszą się zgadzać byś mógł kupić kolejny numer ? chujowe ale powszechne niestetyshadowthrone pisze:W odróżnieniu od większości krytykantów kupuję i czytam Noise, Musick Magazine, 7gates, Mystic Art.
-
- zaczyna szaleć
" onclick="window.open(this.href);return false;
Furia
Triptykon
Morda A Stigmata
Oathbreaker
Dropkick Murphys
Harley Flanagan
Enslaved
Zeal and Ardor
Urfaust
December's Fire
Ewa Braun
Krzysztof "Prosiak" Owedyk
Hekte Zaren
Atari Teenage Riot
The Black Queen
Furia
Triptykon
Morda A Stigmata
Oathbreaker
Dropkick Murphys
Harley Flanagan
Enslaved
Zeal and Ardor
Urfaust
December's Fire
Ewa Braun
Krzysztof "Prosiak" Owedyk
Hekte Zaren
Atari Teenage Riot
The Black Queen
- Gall
- weteran forumowych bitew
To będzie czwarty numer, który zakupię.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Plastek
- Kontakt:
Dropkick Murphys nagrali właśnie najgorszą płytę w karierze a artystowska warszafka dopiero ich odkryła. Jacy "ludzie" robią ten gówniany magazyn???
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- rozkręca się
Furia, Morda, Ogien Grudniowy. Litości. Niech ktoś mnie uświadomi że to magazyn satyryczny.
- Plastek
- Kontakt:
Obstawiam, że Furia nagrała płytę dekady.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- zaczyna szaleć

Noise Magazine #12 już od dzisiaj w sprzedaży!
A w środku na 116 stronach m.in. Furia (w rozmowie, której możecie się po Nihilu nie spodziewać!), Mord'A'Stigmata, Triptykon, Oathbreaker, Harley Flanagan, Dropkick Murphys, The Black Queen, Atari Teenage Riot, Whores, Zeal & Ardor, Urfaust, Enslaved, WIFE, Nicole Sabouné, Hekte Zaren i inni.
Oprócz tego tylko u nas retrospektywne wywiady z Ewa Braun i December's Fire,ranking najlepszych (a także tych przeoczonych...) płyt 2016 roku, a najwybitniejsze dokonania krautrocka przybliży Wam Piotr Weltrowski. Jakby tego było mało, prezentujemy zapis rozmowy z autorem głośnego komiksu "Będziesz smażyć się w piekle" - Krzysztofem "Prosiakiem" Owedykiem!
Ponadto startujemy z nową rubryką "Popnoise", w której opisujemy świat serialu "Tabu", zaś w cyklu "Gdzie oni są?" dowiadujemy się co słychać u byłego wokalisty Sentenced oraz The Black League - Taneli Jarvy. To i tak nie wszystko, ale resztę sprawdźcie sobie już sami...
Nasz magazyn można kupić w salonach Empik w całej Polsce, a także w punktach Relay, InMedio, Ruch, Świat Prasy, a także wysyłkowo tutaj:
http://noisemagazine.8merch.com/services/store
- Plastek
- Kontakt:
Jezu, czy ten opóźniony w rozwoju krzywy ryj musi straszyć z każdej okładki?
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
w końcu z kimś czytelnicy muszą się utożsamiać ;)
- Plastek
- Kontakt:
Też prawda, choć po tym co on z trudem charakterystycznym dla mongołów wydukał u Orbita, korkole jeno mogą się z nim utożsamiać.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
małe sikuty zawsze ujadają najwięcej, mi się już znudziły przekomarzanki, a ci tutaj są chyba jego najgorliwszymi kucowyborcami. po tym pamiętnym expose spłodziłem kilkanaście linijek w edytorze, ale błyskawicznie zaniechałem pomysłu stawania ością w gardle wyrobionych odbiorców wysmakowanej sztuki. ale nic, nie jesteśmy upoważnieni, tak że eot ;)
Kupię strony z artykułem o Ewie Braun. Mogę poświęcić równowartość 30 minut pracy, czyli około 3 złotych. W grę wchodzi przelew na konto i skan na pm.