KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
fanik tradycyjnie bez zarzutu :)
czas realizacji był nawet do 105 dni a wyrobili się szybciutko :)
czas realizacji był nawet do 105 dni a wyrobili się szybciutko :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- trup
Taka reklama :D

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
czy juz wowczas adres tego akademika nie wydal Ci sie podejrzany? ;)SODOMOUSE pisze:^ Z Gniezna, do Poznania blisko:) , gdy na stołek władzy, wskoczy się wyżej.
o , tutaj ten pierwszy list od Kamyka, który w roku 91/92, zainicjował Nasze pierwsze spotkanie w poznańskim akademiku...Mam
papiery na "posła", zara mi ABW wjedzie do sztanistycznej chaty....
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mad Lion Records - celująco. Wyjątkowa postawa prokliencka.
- Sybir
Karol z SMG po raz kolejny nie zawiódł. W poniedziałek tuż przed pierwszą w nocy złożyłem zamówienie, we wtorek przed południem paczka była już przechwycona.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- moonfire
- zahartowany metalizator
Karol wzorcowo. W czwartek zamówiłem, dzisiaj Sadness i Hexx stoją na półce.
- nicram
Karol to obecnie zdecydowanie numer jeden w tym kraju jeżeli chodzi o obsługę i szybkość.
all the monsters will break your heart
- IMP-|-OUS
- weteran forumowych bitew
Już od dłuższego czasu, nie ma nikogo lepszego od niego :)nicram pisze:Karol to obecnie zdecydowanie numer jeden w tym kraju jeżeli chodzi o obsługę i szybkość.
-
oczywistość. ale też trzeba pochwalić pagan czy mystic. dobrze, że mamy takie firmy u nas. niech się inni ucząnicram pisze:Karol to obecnie zdecydowanie numer jeden w tym kraju jeżeli chodzi o obsługę i szybkość.
-
- w mackach Zła
Bardzo też lubiłem robić zakupy w Garazelu, bo zawsze mogłem po dokonaniu zakupu lecieć 3 ulice dalej i odebrać osobiście. Ale niestety, jak raz wpadłem w shirtcie Discharge to Tom jakoś krzywo na mnie patrzył i cofnął mi możliwość odbierania osobistego :DIMP-|-OUS pisze:Już od dłuższego czasu, nie ma nikogo lepszego od niego :)nicram pisze:Karol to obecnie zdecydowanie numer jeden w tym kraju jeżeli chodzi o obsługę i szybkość.
- COFFIN
-
- w mackach Zła
Chyba po prostu przebrała się miarka i o jedno faux pas za dużo. Wcześniej też wspomniałem, że mam wszystkie ziny, które kiedyś wydawał i też zmarkotniał momentalnie. Nie wiem, może się przestraszył, że ja z IPNu czy coś :D
- Stoigniew
robił ktoś w ostatnich dniach zakupy na nowej stronie sklepowej naszego Werewolf Promotion ??
ja kliknąłem kilka rzeczy i głucho - ani mejla potwierdzającego zakup, ani odpowiedzi na moje mejle z tym związane.
Na profilu wisi moje zamówienie jako "wstrzymane, oczekujące na wpłatę".
jak coś wiecie to dajcie znać....
ja kliknąłem kilka rzeczy i głucho - ani mejla potwierdzającego zakup, ani odpowiedzi na moje mejle z tym związane.
- December
- postuje jak opętany!
Na nowej stronie nie kupowałem, ale opisaną sytuację miałem na starej stronie. Sprzedawca gdzieś wyjechał się urlopować i jak wrócił to odpisał :P
-
- zaczyna szaleć
ktoś coś ostatnio na Eastside kupował? wszystko gra?
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Nie martw się. Czasami trzeba poczekać kilka dni na odpowiedź, ale ostatecznie wszystko się elegancko kończy.Stoigniew pisze:robił ktoś w ostatnich dniach zakupy na nowej stronie sklepowej naszego Werewolf Promotion ??
- Stoigniew
no to pozostaje mi tylko cierpliwie czekać :)
a tak przy okazji - czy to normalne w ich sklepie że nie przychodzi automatyczny mejl z potwierdzeniem zakupu i danymi do zapłaty ???
w innych sklepach takich jak Heltraszer, Garazel czy LSS zawsze jakiś mejl po kliknięciu "zamawiam i płacę" wpada na skrzynkę. A w Werewolfie ni chuja. Błąd systemu czy normalka to jest u nich ???
a tak przy okazji - czy to normalne w ich sklepie że nie przychodzi automatyczny mejl z potwierdzeniem zakupu i danymi do zapłaty ???
w innych sklepach takich jak Heltraszer, Garazel czy LSS zawsze jakiś mejl po kliknięciu "zamawiam i płacę" wpada na skrzynkę. A w Werewolfie ni chuja. Błąd systemu czy normalka to jest u nich ???
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Ja automatycznego maila akurat otrzymałem, więc u Ciebie coś musiało nie zadziałać. Ale skoro pisałeś dodatkowo maila w tej sprawie, to po prostu czekaj na odpowiedź.
- nicram
Tak jak pisze knaar, powinieneś dostać od razu maila. Robiłem 2 zamówienia w ich nowym sklepie i zawsze mail przychodził natychmiast. Coś wybitnie poszło nie tak jak powinno.
all the monsters will break your heart
- December
- postuje jak opętany!
Zgadza się, ja teraz zrobiłem skromne zamówienie w Werewolf i od razu dostałem meila z danymi do przelewu.