KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- wlood
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Blood Harvest bardzo sprawnie, 3 dni paczka ze Szwecji szła.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Pierwsze zakupy w Dodax i jestem więcej, niż zadowolony. Co prawda każda płyta przyszła osobno, ale dwie z nich grubo przed czasem, pozostałe blisko minimalnego terminu. Dodaję do paska zakładek. ;)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- December
- postuje jak opętany!
^
Wczoraj po raz kolejny otrzymałem przesyłkę z dodax,nie mam do czego się doczepić :)
Wczoraj po raz kolejny otrzymałem przesyłkę z dodax,nie mam do czego się doczepić :)
- dzik
- zahartowany metalizator
A tak, bardzo pozytywne doświadczenia z Dodax. Jak czegoś nie mieli na czas, to się grzecznie zapytali, czy chcę zwrot kasy, czy też jeszcze poczekam. Poczekałem i za tydzień płytki były u mnie.
dobry kościół to kościół spalony
- Ubzdur
- w mackach Zła
Fallen temple wzorcowo- warto zamówić, choćby po to by zobaczyć jak pakują płyty. Godzovwar również bdb. Natomiast Werewolf się zajął czymś innym chyba, albo nieogarnia natłoku zamówień, bo trochę mu już schodzi. Tempo niskie, ale jakość zawsze była nienaganna
- December
- postuje jak opętany!
Co do Werewolf to wczoraj rano złożyłem zamówienie i zrobiłem przelew.W nocy dostałem meila,że mają dużo zamówien i przesylka zostanie wysłana w poniedziałek.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
bm to bardzo popularna muzyka i ludzie dużo kupujo :)December pisze:Co do Werewolf to wczoraj rano złożyłem zamówienie i zrobiłem przelew.W nocy dostałem meila,że mają dużo zamówien i przesylka zostanie wysłana w poniedziałek.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- December
- postuje jak opętany!
Wcześniej miałem podobną sytuację,więc chyba masz rację :p
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Malignant Voices, no jednak nie pochwalę. Sova zdecydowanie lepiej i szybciej działał jak sprzedawał płyty przez Allegro albo przez email. No może nie jestem częstym klientem sklepu, ale szczerze powiedziawszy to chyba nie dostaję argumentów żeby to się zmieniło. Tydzień temu w sobotę rano kupiłem parę CDeków, zapłaciłem przez PayU, żeby miał szybciej kasę. Wysyłka dopiero we wtorek wieczorem, niestety zaginęła w transporcie. Korzystanie z usług poczty polskiej to teraz strzelanie sobie w kolano, a ja nauczony, że to gówno, zawsze wolę dopłacić te 5 zł do kuriera, a tutaj nie było opcji wyboru. No i nie posłucham sobie przed urlopem.
all the monsters will break your heart
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Sorry, ale soboty , niedziele i dni świąteczne nie są dniami pracującymi. Wysyłam paczki w 48h, tak było w tym przypadku. Poszło oczywiście priorytetem. Czasami zdarza mi się zwłoka ( wyjazdy, koncerty itd ) ale 99 % wysyłek realizuję w terminie. MV to nie jest duży biznes, nie zatrudniam osób odpowiedzialnych za wysyłki, a zawsze priorytetem jest solidne zapakowanie płyt. Na ~ 3300 wysyłek zrealizowanych przez mój sklep, jesteś pierwszą osobą, która ma pretensje, ze paczka została wysłana w terminie.nicram pisze:Malignant Voices, no jednak nie pochwalę. Sova zdecydowanie lepiej i szybciej działał jak sprzedawał płyty przez Allegro albo przez email. No może nie jestem częstym klientem sklepu, ale szczerze powiedziawszy to chyba nie dostaję argumentów żeby to się zmieniło. Tydzień temu w sobotę rano kupiłem parę CDeków, zapłaciłem przez PayU, żeby miał szybciej kasę. Wysyłka dopiero we wtorek wieczorem, niestety zaginęła w transporcie. Korzystanie z usług poczty polskiej to teraz strzelanie sobie w kolano, a ja nauczony, że to gówno, zawsze wolę dopłacić te 5 zł do kuriera, a tutaj nie było opcji wyboru. No i nie posłucham sobie przed urlopem.
O usługach PP już zostało wiele napisane. Czasami walą w chuja, to fakt. Kurierzy też potrafią , ostatnio czekałem 10 dni na paczkę Kraków - Częstochowa ( nie miał podobno kto jej odebrać od nadawcy bo brakuje osób do pracy w większych miastach )
"Sova zdecydowanie lepiej i szybciej działał jak sprzedawał płyty przez Allegro albo przez email" - bzdura, też wysyłałem przez PP w terminie 48h, a nawet przy okazji chodliwej premiery ten czas się wydłużał.
Masz za swoją "nadgorliwość". Tak się kończy rozpieszczanie towarzystwa.
- von Leers
- zaczyna szaleć
No i nie chcę się wpierdalać między wódkę a zakąskę ale faktycznie nicram pierwszy raz spotkałem się z jakimś negatywem a propos Malignant Voices. Zdziwiłem się - nie ukrywam
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zwyczajnie staram się być sumienny, to nie jest łatwy biznes. już dawno mi się nie chcę kłócić, wolę wytłumaczyć - nawet te absurdalne zarzuty.535 pisze:Masz za swoją "nadgorliwość". Tak się kończy rozpieszczanie towarzystwa.
Fakt. Powiało absurdem.Sova pisze:zwyczajnie staram się być sumienny, to nie jest łatwy biznes. już dawno mi się nie chcę kłócić, wolę wytłumaczyć - nawet te absurdalne zarzuty.535 pisze:Masz za swoją "nadgorliwość". Tak się kończy rozpieszczanie towarzystwa.
[youtube][/youtube]
- dzik
Senior Sova - nowy Craft na CD będziesz miał w sprzedaży?
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
Jednak dobrze pamiętam, że jak kupowałem na allegro to nawet po 24 h dostawałem paczkę co stawiało Cię w pierwszym rzędzie z Karolem i Hellthrasherem. Oczywiście nie mam żadnych zastrzeżeń do pakowania itd. Nieważne, zarzut raczej był do tego, że korzystasz z usług jebanej PP, która za pisu sięgnęła rowu mariańskiego. Może jednak wprowadzenie opcji kurier np. GLS byłoby dobrym rozwiązaniem? Ja jakoś na razie nie miałem złych przygód w tej materii.Sova pisze:Sorry, ale soboty , niedziele i dni świąteczne nie są dniami pracującymi. Wysyłam paczki w 48h, tak było w tym przypadku. Poszło oczywiście priorytetem. Czasami zdarza mi się zwłoka ( wyjazdy, koncerty itd ) ale 99 % wysyłek realizuję w terminie. MV to nie jest duży biznes, nie zatrudniam osób odpowiedzialnych za wysyłki, a zawsze priorytetem jest solidne zapakowanie płyt. Na ~ 3300 wysyłek zrealizowanych przez mój sklep, jesteś pierwszą osobą, która ma pretensje, ze paczka została wysłana w terminie.nicram pisze:Malignant Voices, no jednak nie pochwalę. Sova zdecydowanie lepiej i szybciej działał jak sprzedawał płyty przez Allegro albo przez email. No może nie jestem częstym klientem sklepu, ale szczerze powiedziawszy to chyba nie dostaję argumentów żeby to się zmieniło. Tydzień temu w sobotę rano kupiłem parę CDeków, zapłaciłem przez PayU, żeby miał szybciej kasę. Wysyłka dopiero we wtorek wieczorem, niestety zaginęła w transporcie. Korzystanie z usług poczty polskiej to teraz strzelanie sobie w kolano, a ja nauczony, że to gówno, zawsze wolę dopłacić te 5 zł do kuriera, a tutaj nie było opcji wyboru. No i nie posłucham sobie przed urlopem.
O usługach PP już zostało wiele napisane. Czasami walą w chuja, to fakt. Kurierzy też potrafią , ostatnio czekałem 10 dni na paczkę Kraków - Częstochowa ( nie miał podobno kto jej odebrać od nadawcy bo brakuje osób do pracy w większych miastach )
"Sova zdecydowanie lepiej i szybciej działał jak sprzedawał płyty przez Allegro albo przez email" - bzdura, też wysyłałem przez PP w terminie 48h, a nawet przy okazji chodliwej premiery ten czas się wydłużał.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
No ale zawsze wysyłałem PP, teraz też tak robię. Zawsze możesz napisać mail: Sova potrzebuje takie i takie płyty, wole kuriera bo idę na urlop i obawiam się o PP. Ja podaję kwotę za całość i wysyłam, prosta sprawa.nicram pisze:Jednak dobrze pamiętam, że jak kupowałem na allegro to nawet po 24 h dostawałem paczkę co stawiało Cię w pierwszym rzędzie z Karolem i Hellthrasherem. Oczywiście nie mam żadnych zastrzeżeń do pakowania itd. Nieważne, zarzut raczej był do tego, że korzystasz z usług jebanej PP, która za pisu sięgnęła rowu mariańskiego. Może jednak wprowadzenie opcji kurier np. GLS byłoby dobrym rozwiązaniem? Ja jakoś na razie nie miałem złych przygód w tej materii.Sova pisze:Sorry, ale soboty , niedziele i dni świąteczne nie są dniami pracującymi. Wysyłam paczki w 48h, tak było w tym przypadku. Poszło oczywiście priorytetem. Czasami zdarza mi się zwłoka ( wyjazdy, koncerty itd ) ale 99 % wysyłek realizuję w terminie. MV to nie jest duży biznes, nie zatrudniam osób odpowiedzialnych za wysyłki, a zawsze priorytetem jest solidne zapakowanie płyt. Na ~ 3300 wysyłek zrealizowanych przez mój sklep, jesteś pierwszą osobą, która ma pretensje, ze paczka została wysłana w terminie.nicram pisze:Malignant Voices, no jednak nie pochwalę. Sova zdecydowanie lepiej i szybciej działał jak sprzedawał płyty przez Allegro albo przez email. No może nie jestem częstym klientem sklepu, ale szczerze powiedziawszy to chyba nie dostaję argumentów żeby to się zmieniło. Tydzień temu w sobotę rano kupiłem parę CDeków, zapłaciłem przez PayU, żeby miał szybciej kasę. Wysyłka dopiero we wtorek wieczorem, niestety zaginęła w transporcie. Korzystanie z usług poczty polskiej to teraz strzelanie sobie w kolano, a ja nauczony, że to gówno, zawsze wolę dopłacić te 5 zł do kuriera, a tutaj nie było opcji wyboru. No i nie posłucham sobie przed urlopem.
- nicram
Ok. Będę tak robił w przyszłości.
Jeśli chodzi o szybkość i pakowanie to Sova rządzi. Nawet jebana taśma klejąca ma zakładkę, żeby łatwiej było ją oderwać. PP też daje radę, mimo że faktycznie zmienili sie w firmę handlującą dewocjonaliami. Urzędniczki pozdrawiam 'pochwalonym', a one żegnają mnie 'z bogiem'.
- pr0metheus
wole pocztę od kurierów skurwysynow, o czym już pisałem w odpowiednim temacie. pewnie jestem w mniejszości , ale nigdy nie miałem problemów z pocztą, nie wiem od czego to zależy. Przecież nie można mieć fuksa latami:)
Co do malignant voices- niezbyt czesto, ale zawsze zero problemów .
Co do malignant voices- niezbyt czesto, ale zawsze zero problemów .
niech to miejsce niebawem zniknie