KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

est
mistrz forumowej ceremonii

Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH

18-08-2018, 19:30

Liczy się jedynie bogactwo duszy ;)
Pewnie niedługo coś znowu u nich kupię.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

23-08-2018, 21:28

temat: skośne NWN.

zamówiłem 2 szmaty GraveUpheaval + Necroracle. przyszła jedna. szybki e-mail. szybka odpowiedź. jutro ma się zacząć sziping. takie reklamacje to ja rozumiem.
lys på slutten av lys
fugazi
w mackach Zła

23-08-2018, 21:41

Skromna aktualizacja w Hellthrasher, m.in. kompilacja Krypts z DDR (w ukochanym przez większość digi).
Ogre
weteran forumowych bitew

27-08-2018, 20:03

Laurka dla Forumowicza WARHEAD - dzięki za drobny, ale jak najbardziej udany zakup.
Awatar użytkownika
Herne the Hunter
postuje jak opętany!

05-09-2018, 14:29

Czy ktoś ma problem ze zrobieniem zakupów w dodax przez paypal? Czy tylko u mnie ta opcja przestała się wyświetlać (tylko dotpay, karta kredytowa i voucher).
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Awatar użytkownika
nicram

05-09-2018, 14:56

Dwa tygodnie temu płaciłem w dodax właśnie paypalem. Przed chwilą wlazłem i faktycznie, nie ma już opcji zapłać przez paypal.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Herne the Hunter
postuje jak opętany!

05-09-2018, 15:02

Teraz można by się zastanawiać czy to tak na stałe. Rozwiązałem w lipcu pozytywnie dla siebie dwa spory przez paypal z dodax z tytułu niedoręczenia płyt. Potem zrobiłem parę zakupów kolejnych i wszystko doszło, ale być może tych sporów było całkiem sporo, bo tu też użytkownicy zwracali uwagę na ciszę przy realizacji swoich zleceń.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
Awatar użytkownika
nicram

05-09-2018, 15:07

Kupiłem tam 12 płyt i nigdy nie miałem żadnego problemu. Przedostatnie zamówienie szło co prawda prawie miesiąc, ale np. dwa tygodnie temu kupiłem sobie Portal - Vexovoid i przyszedł po tygodniu. Nie wiem czemu mają takie rozrzuty, ale summa summarum zawsze wszystko kończyło się szczęśliwie.
Awatar użytkownika
Herne the Hunter
postuje jak opętany!

05-09-2018, 15:26

Ja zamówiłem dobre kilkadziesiąt płyt w ostatnich 2 latach i zawsze bez problemu. Dopiero od zamówień z początku czerwca coś siadło i pod koniec lipca zrobiłem spór na paypal. Wcześniej nie było odpowiedzi na maile, bo niby, jak się tłumaczyli, nie działał im system. Pieniążki oddane, potem parę zakupów i było dobrze ponownie.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

05-09-2018, 16:33

pr0metheus pisze:ascension monuments - nie podoba mi sie ich opoznienie.
zamawiane w maju preordery z data wyslania w czerwcu. pozniej sprawdzam, na stronie data wydania zmieniona na wrzesien, co juz bylo podejrzane.
okazalo sie ze pozycje zamawiane sa dostepne w lipcu.
dalej informacja ze zamykaja strone na fejsie ze wzgledu na duzy hejt i kontakt na mail. pisze do nich kiedy to wysla bo towar zamawiany juz jest wyprzedany. dostalem odpowiedz automatyczna ze ze wzgledu na duza ilosc zamowien zamkneli sprzedaz na bandcampie i wyszczegolnione pozycje, ktore kiedy beda wysylac. pisze drugiego maila ze tam nie ma tego co zamawialem i czy to wyslali. cisza.
jak do konca sierpnia paki nie bedzie to zakladam spor na paypal.
@immanis - nie boj nic , pilnuje tutaj tych rip offow:)

spor z paypal przeksztalcony w roszczenie, zero odzewu z ich strony, ostrzegam przed tym kurwiszonem z ascension monuments media (chyba baba to prowadzi)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

05-09-2018, 17:27

pr0metheus pisze:
pr0metheus pisze:ascension monuments - nie podoba mi sie ich opoznienie.
zamawiane w maju preordery z data wyslania w czerwcu. pozniej sprawdzam, na stronie data wydania zmieniona na wrzesien, co juz bylo podejrzane.
okazalo sie ze pozycje zamawiane sa dostepne w lipcu.
dalej informacja ze zamykaja strone na fejsie ze wzgledu na duzy hejt i kontakt na mail. pisze do nich kiedy to wysla bo towar zamawiany juz jest wyprzedany. dostalem odpowiedz automatyczna ze ze wzgledu na duza ilosc zamowien zamkneli sprzedaz na bandcampie i wyszczegolnione pozycje, ktore kiedy beda wysylac. pisze drugiego maila ze tam nie ma tego co zamawialem i czy to wyslali. cisza.
jak do konca sierpnia paki nie bedzie to zakladam spor na paypal.
@immanis - nie boj nic , pilnuje tutaj tych rip offow:)

spor z paypal przeksztalcony w roszczenie, zero odzewu z ich strony, ostrzegam przed tym kurwiszonem z ascension monuments media (chyba baba to prowadzi)
a to pipa jedna, a pamiętam , że chciałem klikać wiosną jakiś order, u temu labelu..
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

05-09-2018, 18:31

no raczej nie warto:) wrest juz zakonczyl wspolprace z amm. napisal to na fb,a z komentarzy wynika ze nie jestem jedyny "czekajacy" na przesylke.
co ciekawe, niektore rzeczy wyprzedane na bandcampie sa dostepne w ich nowo stworzonym gownosklepiku. no i na ebayu tez handel kwitnie...
Awatar użytkownika
SODOMOUSE

05-09-2018, 18:41

pr0metheus pisze:no raczej nie warto:) wrest juz zakonczyl wspolprace z amm. napisal to na fb,a z komentarzy wynika ze nie jestem jedyny "czekajacy" na przesylke.
co ciekawe, niektore rzeczy wyprzedane na bandcampie sa dostepne w ich nowo stworzonym gownosklepiku. no i na ebayu tez handel kwitnie...
już spotykałem takie "piramidy"ambery wydawnicze, zbieramy w preorderze kasę, potem się zobaczy, komu, kiedy
coś wyślemy. Bogacze i działacze podziemni kurwa na 3 miesiące....
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

05-09-2018, 19:04

SODOMOUSE pisze:
pr0metheus pisze:no raczej nie warto:) wrest juz zakonczyl wspolprace z amm. napisal to na fb,a z komentarzy wynika ze nie jestem jedyny "czekajacy" na przesylke.
już spotykałem takie "piramidy"ambery wydawnicze, zbieramy w preorderze kasę, potem się zobaczy, komu, kiedy
coś wyślemy. Bogacze i działacze podziemni kurwa na 3 miesiące....
no i w tym calym bajzlu najgorsze ze przez takiego kurwiszona musze sie tlumaczyc przed jednym z forumowiczow ktory powierzyl mi kase na wspolne zamowienie. ale to juz zalatwimy miedzy soba...
Awatar użytkownika
COFFIN

06-09-2018, 08:32

Mr. Sova - klasyka:D
'Come the Blessed Madness'
Awatar użytkownika
Mol
zahartowany metalizator

06-09-2018, 14:09

pr0metheus pisze:no i w tym calym bajzlu najgorsze ze przez takiego kurwiszona musze sie tlumaczyc przed jednym z forumowiczow ktory powierzyl mi kase na wspolne zamowienie. ale to juz zalatwimy miedzy soba...
dlatego, jesli ktokolwiek podlacza sie do mojego zamowienia to zawsze robie tak, ze kasy oczekuje gdy towar jest juz w rekach zamawiajacego. tym sposobem, nawet jesli cos pojdzie nie tak, nie musze wysluchiwac narzekan i pretensji tylko zalatwiam to sam ze sprzedawca.
Obrazek

Obrazek
M.G.
zaczyna szaleć

06-09-2018, 16:10

Ascension Monuments prowadzi m.in. typ z Nachtmystium, chyba bardziej znany z, powiedzmy, działalności pozamuzycznej. Nie trzeba głęboko grzebać za informacjami podważającymi uczciwość tego gościa, na forum NWN jest masa historii na jego temat. Na przestrogę w skrócie - nie zamawiać czegokolwiek z miejsc, gdzie nawet wymienione jest jego nazwisko.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

06-09-2018, 22:32

M.G. pisze:Ascension Monuments prowadzi m.in. typ z Nachtmystium, chyba bardziej znany z, powiedzmy, działalności pozamuzycznej. Nie trzeba głęboko grzebać za informacjami podważającymi uczciwość tego gościa, na forum NWN jest masa historii na jego temat. Na przestrogę w skrócie - nie zamawiać czegokolwiek z miejsc, gdzie nawet wymienione jest jego nazwisko.
dobrze wiedziec. i szkoda ze po czasie
Awatar użytkownika
maciek z klanu

06-09-2018, 22:47

COFFIN pisze:Mr. Sova - klasyka:D
Potwierdzam, pizza zamówiona od Radka dotarła dzisiaj na Śląsk gorąca i bardzo smaczna :)
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
nicram

07-09-2018, 06:55

Hellthrasher i Sova - zajebiście.
ODPOWIEDZ