KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Liczy się jedynie bogactwo duszy ;)
Pewnie niedługo coś znowu u nich kupię.
Pewnie niedługo coś znowu u nich kupię.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
temat: skośne NWN.
zamówiłem 2 szmaty GraveUpheaval + Necroracle. przyszła jedna. szybki e-mail. szybka odpowiedź. jutro ma się zacząć sziping. takie reklamacje to ja rozumiem.
zamówiłem 2 szmaty GraveUpheaval + Necroracle. przyszła jedna. szybki e-mail. szybka odpowiedź. jutro ma się zacząć sziping. takie reklamacje to ja rozumiem.
lys på slutten av lys
-
- w mackach Zła
Skromna aktualizacja w Hellthrasher, m.in. kompilacja Krypts z DDR (w ukochanym przez większość digi).
-
- weteran forumowych bitew
Laurka dla Forumowicza WARHEAD - dzięki za drobny, ale jak najbardziej udany zakup.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Czy ktoś ma problem ze zrobieniem zakupów w dodax przez paypal? Czy tylko u mnie ta opcja przestała się wyświetlać (tylko dotpay, karta kredytowa i voucher).
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- nicram
Dwa tygodnie temu płaciłem w dodax właśnie paypalem. Przed chwilą wlazłem i faktycznie, nie ma już opcji zapłać przez paypal.
all the monsters will break your heart
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Teraz można by się zastanawiać czy to tak na stałe. Rozwiązałem w lipcu pozytywnie dla siebie dwa spory przez paypal z dodax z tytułu niedoręczenia płyt. Potem zrobiłem parę zakupów kolejnych i wszystko doszło, ale być może tych sporów było całkiem sporo, bo tu też użytkownicy zwracali uwagę na ciszę przy realizacji swoich zleceń.
Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women
- nicram
Kupiłem tam 12 płyt i nigdy nie miałem żadnego problemu. Przedostatnie zamówienie szło co prawda prawie miesiąc, ale np. dwa tygodnie temu kupiłem sobie Portal - Vexovoid i przyszedł po tygodniu. Nie wiem czemu mają takie rozrzuty, ale summa summarum zawsze wszystko kończyło się szczęśliwie.
- Herne the Hunter
- postuje jak opętany!
Ja zamówiłem dobre kilkadziesiąt płyt w ostatnich 2 latach i zawsze bez problemu. Dopiero od zamówień z początku czerwca coś siadło i pod koniec lipca zrobiłem spór na paypal. Wcześniej nie było odpowiedzi na maile, bo niby, jak się tłumaczyli, nie działał im system. Pieniążki oddane, potem parę zakupów i było dobrze ponownie.
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
pr0metheus pisze:ascension monuments - nie podoba mi sie ich opoznienie.
zamawiane w maju preordery z data wyslania w czerwcu. pozniej sprawdzam, na stronie data wydania zmieniona na wrzesien, co juz bylo podejrzane.
okazalo sie ze pozycje zamawiane sa dostepne w lipcu.
dalej informacja ze zamykaja strone na fejsie ze wzgledu na duzy hejt i kontakt na mail. pisze do nich kiedy to wysla bo towar zamawiany juz jest wyprzedany. dostalem odpowiedz automatyczna ze ze wzgledu na duza ilosc zamowien zamkneli sprzedaz na bandcampie i wyszczegolnione pozycje, ktore kiedy beda wysylac. pisze drugiego maila ze tam nie ma tego co zamawialem i czy to wyslali. cisza.
jak do konca sierpnia paki nie bedzie to zakladam spor na paypal.
@immanis - nie boj nic , pilnuje tutaj tych rip offow:)
spor z paypal przeksztalcony w roszczenie, zero odzewu z ich strony, ostrzegam przed tym kurwiszonem z ascension monuments media (chyba baba to prowadzi)
niech to miejsce niebawem zniknie
- SODOMOUSE
a to pipa jedna, a pamiętam , że chciałem klikać wiosną jakiś order, u temu labelu..pr0metheus pisze:pr0metheus pisze:ascension monuments - nie podoba mi sie ich opoznienie.
zamawiane w maju preordery z data wyslania w czerwcu. pozniej sprawdzam, na stronie data wydania zmieniona na wrzesien, co juz bylo podejrzane.
okazalo sie ze pozycje zamawiane sa dostepne w lipcu.
dalej informacja ze zamykaja strone na fejsie ze wzgledu na duzy hejt i kontakt na mail. pisze do nich kiedy to wysla bo towar zamawiany juz jest wyprzedany. dostalem odpowiedz automatyczna ze ze wzgledu na duza ilosc zamowien zamkneli sprzedaz na bandcampie i wyszczegolnione pozycje, ktore kiedy beda wysylac. pisze drugiego maila ze tam nie ma tego co zamawialem i czy to wyslali. cisza.
jak do konca sierpnia paki nie bedzie to zakladam spor na paypal.
@immanis - nie boj nic , pilnuje tutaj tych rip offow:)
spor z paypal przeksztalcony w roszczenie, zero odzewu z ich strony, ostrzegam przed tym kurwiszonem z ascension monuments media (chyba baba to prowadzi)
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- pr0metheus
no raczej nie warto:) wrest juz zakonczyl wspolprace z amm. napisal to na fb,a z komentarzy wynika ze nie jestem jedyny "czekajacy" na przesylke.
co ciekawe, niektore rzeczy wyprzedane na bandcampie sa dostepne w ich nowo stworzonym gownosklepiku. no i na ebayu tez handel kwitnie...
co ciekawe, niektore rzeczy wyprzedane na bandcampie sa dostepne w ich nowo stworzonym gownosklepiku. no i na ebayu tez handel kwitnie...
- SODOMOUSE
już spotykałem takie "piramidy"ambery wydawnicze, zbieramy w preorderze kasę, potem się zobaczy, komu, kiedypr0metheus pisze:no raczej nie warto:) wrest juz zakonczyl wspolprace z amm. napisal to na fb,a z komentarzy wynika ze nie jestem jedyny "czekajacy" na przesylke.
coś wyślemy. Bogacze i działacze podziemni kurwa na 3 miesiące....
NYCHTS
- pr0metheus
no i w tym calym bajzlu najgorsze ze przez takiego kurwiszona musze sie tlumaczyc przed jednym z forumowiczow ktory powierzyl mi kase na wspolne zamowienie. ale to juz zalatwimy miedzy soba...SODOMOUSE pisze:już spotykałem takie "piramidy"ambery wydawnicze, zbieramy w preorderze kasę, potem się zobaczy, komu, kiedypr0metheus pisze:no raczej nie warto:) wrest juz zakonczyl wspolprace z amm. napisal to na fb,a z komentarzy wynika ze nie jestem jedyny "czekajacy" na przesylke.
coś wyślemy. Bogacze i działacze podziemni kurwa na 3 miesiące....
- COFFIN
- Mol
dlatego, jesli ktokolwiek podlacza sie do mojego zamowienia to zawsze robie tak, ze kasy oczekuje gdy towar jest juz w rekach zamawiajacego. tym sposobem, nawet jesli cos pojdzie nie tak, nie musze wysluchiwac narzekan i pretensji tylko zalatwiam to sam ze sprzedawca.pr0metheus pisze:no i w tym calym bajzlu najgorsze ze przez takiego kurwiszona musze sie tlumaczyc przed jednym z forumowiczow ktory powierzyl mi kase na wspolne zamowienie. ale to juz zalatwimy miedzy soba...
-
- zaczyna szaleć
Ascension Monuments prowadzi m.in. typ z Nachtmystium, chyba bardziej znany z, powiedzmy, działalności pozamuzycznej. Nie trzeba głęboko grzebać za informacjami podważającymi uczciwość tego gościa, na forum NWN jest masa historii na jego temat. Na przestrogę w skrócie - nie zamawiać czegokolwiek z miejsc, gdzie nawet wymienione jest jego nazwisko.
- pr0metheus
dobrze wiedziec. i szkoda ze po czasieM.G. pisze:Ascension Monuments prowadzi m.in. typ z Nachtmystium, chyba bardziej znany z, powiedzmy, działalności pozamuzycznej. Nie trzeba głęboko grzebać za informacjami podważającymi uczciwość tego gościa, na forum NWN jest masa historii na jego temat. Na przestrogę w skrócie - nie zamawiać czegokolwiek z miejsc, gdzie nawet wymienione jest jego nazwisko.
- maciek z klanu
Potwierdzam, pizza zamówiona od Radka dotarła dzisiaj na Śląsk gorąca i bardzo smaczna :)COFFIN pisze:Mr. Sova - klasyka:D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Hellthrasher i Sova - zajebiście.