KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rozkręca się
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Rockserwis elegancko.
(...) "twierdził, że nasza choinka jest sprzeczna z ideą chrześcijaństwa, wyniósł ją z holu i wrzucił do kosza do góry nogami."
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Jedno zamówienie przyszło, nawet w terminie się zmieścili. OKPureHate pisze:Miał ktoś do czynienia z https://www.endisc.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
-
- zaczyna szaleć
Akurat mam zupełnie inne doświadczenia. Zamawiałem kiedyś za pobraniem, wysłali paczkę jak zazwyczaj. Najszybciej było, kiedy klepnąłem kuriera DPD raz i drugi. Nieważne.Only_True_Believers pisze:M.G. pisze:Drobna aktualizacja. Magicznym sposobem udało mi się uzyskać odpowiedź, że system podobno nawalił i nie odnotował mojej wpłaty (i chyba nie tylko mojej jak widać powyżej). Płyty zostaną wysłane dzisiaj.
setki razy było tu pisane ,że w Agonii to tylko za pobraniem. płaci sie 5 zł wiecej a paka idze po 2 dniach.
Nie mam problemu z ich tempem (choć oczywiście fajnie jest mieć płyty jak najszybciej, skoro inne sklepy potrafią). Często zamawiam zza granicy i nie ma tego luksusu, że przesyłka wyląduje u mnie następnego dnia. Ten tydzień w Agonii ( :) ) mogę spokojnie poczekać, ale dwa tygodnie obsuwy nawet na ich standardy były czymś niecodziennym, przynajmniej z mojej perspektywy. Wszystko się jednak wyjaśniło, paka wczoraj została wysłana, jutro pewnie dojdzie, więc wszystko gra. Mam tylko nadzieję, że sposób pakowania będzie lepszy niż ostatnim razem, kiedy u nich kupowałem - szansa na to duża, bo tu i ówdzie słyszy się o poprawie tej kwestii.
-
Agonia - całkiem OK, faktycznie z jakością pakowania ostatnio się opuścili.
Purity Through Fire - klasa.
Demebur Morti - pierwszorzędnie.
EMP - wszystko w porządku ( natomiast jakość wydania wznowień CD Emperor to jest jakaś kpina i obelga dla każdego zbieracza, choć to nie wina dystrybutora ;))
...poszłą edycja
EMP - wszystko w porządku ( natomiast jakość wydania wznowień CD Emperor to jest jakaś kpina i obelga dla każdego zbieracza, choć to nie wina dystrybutora ;))
...poszłą edycja
Ostatnio zmieniony 14-11-2018, 18:28 przez Ogre, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- w mackach Zła
LP w sensie?Ogre pisze:Agonia - całkiem OK, faktycznie z jakością pakowania ostatnio się opuścili.
EMP - wszystko w porządku ( natomiast jakość wydania wznowień Emperor to jest jakaś kpina i obelga dla każdego zbieracza, choć to nie wina dystrybutora ;))
-
CDfugazi pisze:LP w sensie?Ogre pisze:Agonia - całkiem OK, faktycznie z jakością pakowania ostatnio się opuścili.
EMP - wszystko w porządku ( natomiast jakość wydania wznowień Emperor to jest jakaś kpina i obelga dla każdego zbieracza, choć to nie wina dystrybutora ;))
Edytowałem post wyżej, dzięki - patrzyłem na nie pisząc post / patrzę nadal i musiałem to z siebie wyrzucić :)
Digi ze śladowym grzbietem....koperta na płytę, plaga jakaś, kurwa mać...
Wiem, wiem, to problemy pierwszego świata...
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
kol. Ascetic klasa
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wasyl
U mnie podobnie. Dodać należy, że u mnie przy zamówieniu było napisane, że wysyłka będzie 8/11.Kilgore pisze:Agonia bdb. 13 dni i paka jest. Pakowanie bdb.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
U mnie wysyłka miała być do 9/11, potem przesunęli do 14/11 i póki co nie wysłane.Wasyl pisze:U mnie podobnie. Dodać należy, że u mnie przy zamówieniu było napisane, że wysyłka będzie 8/11.Kilgore pisze:Agonia bdb. 13 dni i paka jest. Pakowanie bdb.
- wlood
- postuje jak opętany!
U mnie miała być do 13.11, wysłali dziś.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Okazało się, że w Agonii sprzedają płyty, których nie mają na stanie. Jedna z płyt z mojego zamówienia dotarła dzisiaj do nich i dopiero jutro idzie moja paczka.
-
Kol. Hellrocker - bez najmniejszego zarzutu.
Dzięki.
Dzięki.
-
- w mackach Zła
20 Buck Spin orajtowo, wysłali na moją prośbę 2 zamówienia jedną paką i zrobili zwrot za wysyłkę.
Bellyache Records bardzo sprawnie i szybko, dobrze spakowane placki.
Wysyłka jednak kosztowna, pomimo że dołożyli od siebie 15 dolares bo im system źle policzył.
Spóźniona ale zasłużona ocena celująca dla Fallentemple. Klasa.
Bellyache Records bardzo sprawnie i szybko, dobrze spakowane placki.
Wysyłka jednak kosztowna, pomimo że dołożyli od siebie 15 dolares bo im system źle policzył.
Spóźniona ale zasłużona ocena celująca dla Fallentemple. Klasa.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
No i wysłali Obliteration. Zgodnie z mailem wysyłka do 15ego. Wysłali 15ego, mail o 18:09. Czyli można.dzik pisze:Daj znać gdy wyślą Obliteration.Harlequin pisze:Ostatnimi czasu Agonia była bez zarzutu, zawsze wyysłka była równo po 7 dniach. Teoretycznie do jutra powinien wysłać nowe Obliteration....
- nagrobek
- zahartowany metalizator
co to sie staneło? premiera 23, w sieci nie wisi, wydawca zero info o wysylce towaru a ci w bolandii diluja juz na calego?jak to tak.
- Kilgore
Darbis elegancko, natomiast EMP porażka.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- dzik
- zahartowany metalizator
Dzięki za info.Harlequin pisze:No i wysłali Obliteration. Zgodnie z mailem wysyłka do 15ego. Wysłali 15ego, mail o 18:09. Czyli można.dzik pisze:Daj znać gdy wyślą Obliteration.Harlequin pisze:Ostatnimi czasu Agonia była bez zarzutu, zawsze wyysłka była równo po 7 dniach. Teoretycznie do jutra powinien wysłać nowe Obliteration....
dobry kościół to kościół spalony
-
- postuje jak opętany!
Dodax.pl skąd realizuje wysyłki? Czekam i czekam, dotrzeć nie może.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
A masz już status wysłane? Ja to max tydzień czekam od momentu wysyłki. Głównie z Niemiec idzie, ale kilka razy miałem jakieś inne kraje, chyba Austria i Szwajcaria.Van Drunen pisze:Dodax.pl skąd realizuje wysyłki? Czekam i czekam, dotrzeć nie może.
-
- postuje jak opętany!
Tak ma status wysłane. W zeszły poniedziałek wysłane. Dzięki za info.knaar pisze:A masz już status wysłane? Ja to max tydzień czekam od momentu wysyłki. Głównie z Niemiec idzie, ale kilka razy miałem jakieś inne kraje, chyba Austria i Szwajcaria.Van Drunen pisze:Dodax.pl skąd realizuje wysyłki? Czekam i czekam, dotrzeć nie może.