KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Destro
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Kolega Sova jak zwykle 100% perfekt plus pancerne pakowanie :D
-
- weteran forumowych bitew

ciekaw jestem jak ten box jest wydany?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
- w mackach Zła
Mam taki box Benediction, też wydany niedawno przez Dissonance. Wszystkie CD na trayach, żadnych kopert, kieszonek albo innych badziewi. Jeden booklet z okładkami wszystkich płyt + wszystkie teksty. Jak dla mnie dobra alternatywa, biorąc pod uwagę ceny i stan pierwszych wydań, lub wznowień w didipakach z jakimiś zbędnymi dodatkami.BOLEK pisze:
ciekaw jestem jak ten box jest wydany?
-
- postuje jak opętany!
Żeby nie wyszło, że tylko potrafię jęczeć na pęknięte pudełka.
Pagan - wzorowo. Zamówione we środę wieczorem, dziś paczka u mnie.
Fat Ass Records (distro dość małe aczkolwiek warto co jakiś czas zerknąć co ma Pawel w ofercie) - J.w. sroda - piątek.
I taka ciekawostka - paczka z dwiema / dwoma 7” od prywatnej osoby zamieszkałej w Wisconsin, USA do Białegostoku dotarła uwaga w 10 dni!! Nie wiem, czy to standard (za wysyłkę zapłaciłem 11 USD) ale ebay pokazuje mi szacowany czas dostawy na 4 stycznia...
Pagan - wzorowo. Zamówione we środę wieczorem, dziś paczka u mnie.
Fat Ass Records (distro dość małe aczkolwiek warto co jakiś czas zerknąć co ma Pawel w ofercie) - J.w. sroda - piątek.
I taka ciekawostka - paczka z dwiema / dwoma 7” od prywatnej osoby zamieszkałej w Wisconsin, USA do Białegostoku dotarła uwaga w 10 dni!! Nie wiem, czy to standard (za wysyłkę zapłaciłem 11 USD) ale ebay pokazuje mi szacowany czas dostawy na 4 stycznia...
- dzik
- zahartowany metalizator
- Mol
jest to mozliwe, u mnie kiedys plyta first classem zostala wyslana w piatek, a przyszla we wtorek :Omj. pisze:I taka ciekawostka - paczka z dwiema / dwoma 7” od prywatnej osoby zamieszkałej w Wisconsin, USA do Białegostoku dotarła uwaga w 10 dni!! Nie wiem, czy to standard (za wysyłkę zapłaciłem 11 USD) ale ebay pokazuje mi szacowany czas dostawy na 4 stycznia...
- Sova
- rasowy masterfulowicz
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Wojtek z Deformeathing po raz pierwszy plama po całosci. Przez tydzien płyta nie wysłana, straszne problemy komunikacyjne, pisze, ze zwróci kase a na koncie nie widać.
- pr0metheus
Mol pisze:jest to mozliwe, u mnie kiedys plyta first classem zostala wyslana w piatek, a przyszla we wtorek :Omj. pisze:I taka ciekawostka - paczka z dwiema / dwoma 7” od prywatnej osoby zamieszkałej w Wisconsin, USA do Białegostoku dotarła uwaga w 10 dni!! Nie wiem, czy to standard (za wysyłkę zapłaciłem 11 USD) ale ebay pokazuje mi szacowany czas dostawy na 4 stycznia...
Zajebiscie , ja czekam od października
niech to miejsce niebawem zniknie
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Harlequin pisze:Wojtek z Deformeathing po raz pierwszy plama po całosci. Przez tydzien płyta nie wysłana, straszne problemy komunikacyjne, pisze, ze zwróci kase a na koncie nie widać.
Oooo, widzę, że srogie wpadki zdarzają się nawet najlepszym.
-
Jak pakują winyle w pagan rec ?
- Bohdan
Odpowiednio.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- dzik
-
- w mackach Zła
AGONIA - słabo.
Blisko 3 tygodnie oczekiwania na zamówienie. W końcu dotarło, ale zawartość częściowo niezgodna z zamówieniem. Zgłosiłem 2 dni temu, że nie pasuje mi taki stan rzeczy i cisza. Chyba sobie daruję kolejne zamówienia w tym miejscu.
Blisko 3 tygodnie oczekiwania na zamówienie. W końcu dotarło, ale zawartość częściowo niezgodna z zamówieniem. Zgłosiłem 2 dni temu, że nie pasuje mi taki stan rzeczy i cisza. Chyba sobie daruję kolejne zamówienia w tym miejscu.
- pogodancer
Agonia, Mystic, SMG, Wielka Płyta - BDB!
-
- postuje jak opętany!
Raczej w ramach ciekawostki, a nie czepiania się, bo fan to naprawdę solidna firma, ale: 07.10 złożyłem zamówienie na reedycję repulsion. Czas realizacji zamówienia określony był jako do 2 dni. Wczoraj status zamówienia został zmieniony na: w magazynie. Bdb!
- Gall
Przypominałeś się? Zamówiłem dwa tygodnie przed świętami płyty z dostępnością 3-7 dni i po tym terminie zapytałem czy są na horyzoncie,bo status był wciąż "w realizacji". Tego samego dnia dostałem info, że płyty mają w magazynie. Później już z górki było.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
-
- postuje jak opętany!
nie. przywyklem do specyfiki tego sklepu i nauczylem sie, ze nie ma co patrzec na termin realizacji, bo repulsion (w teorii do 2 dni) sprowadzali mi ponad 2mce, a greymachine, ktory mial do 60 dni - w dwa. dni, nie miesiace. co wiecej - podoba mi sie ta specyfika/cznosc fana. nie mam cisnienia na dane tytuly, jak maja cos czego szukam badz cos co mnie interesuje, a jest w dobrej cenie, to klikam i pozwalam sytuacj rozwijac sie samej. i tak miesiecznie klikam kilka-kilkanascie tytulow, a place tylko raz w miesiacu, tj. na jego poczatku, kiedy moj pracodawca przelewa mi hajs. nie czekam az zamowienie zostanie skompletowane, tylko wysylaja mi to co maja na stanie na poczatku tego miesiaca, a restza niespokpletowanego zamowienia pojdzie za miesiac lub dwa. w sumie moj ulubiony sklep. nie dosc, ze maja sporo tytulow, sporo 'rarowych nowosci' i potrafia je (finalnie) sprowadzic, maja dobre ceny, to dodatkowo te ceny potrafia sie zmienic tak, ze sprawdzam dany tytul jednego dnia, kosztuje - powiedzmy, 50zl - a nastepnego juz 33. biore do koszyka tytul za 33zl, a dwa dni pozniej on znowu kosztuje 50 badz 55 :)
- pr0metheus
Fallen empire wysłał mi pakę po miesiącu od wpłaty.
niech to miejsce niebawem zniknie