nie inaczejabstract pisze:nie. przywyklem do specyfiki tego sklepu i nauczylem sie, ze nie ma co patrzec na termin realizacji, bo repulsion (w teorii do 2 dni) sprowadzali mi ponad 2mce, a greymachine, ktory mial do 60 dni - w dwa. dni, nie miesiace. co wiecej - podoba mi sie ta specyfika/cznosc fana. nie mam cisnienia na dane tytuly, jak maja cos czego szukam badz cos co mnie interesuje, a jest w dobrej cenie, to klikam i pozwalam sytuacj rozwijac sie samej. i tak miesiecznie klikam kilka-kilkanascie tytulow, a place tylko raz w miesiacu, tj. na jego poczatku, kiedy moj pracodawca przelewa mi hajs. nie czekam az zamowienie zostanie skompletowane, tylko wysylaja mi to co maja na stanie na poczatku tego miesiaca, a restza niespokpletowanego zamowienia pojdzie za miesiac lub dwa. w sumie moj ulubiony sklep. nie dosc, ze maja sporo tytulow, sporo 'rarowych nowosci' i potrafia je (finalnie) sprowadzic, maja dobre ceny, to dodatkowo te ceny potrafia sie zmienic tak, ze sprawdzam dany tytul jednego dnia, kosztuje - powiedzmy, 50zl - a nastepnego juz 33. biore do koszyka tytul za 33zl, a dwa dni pozniej on znowu kosztuje 50 badz 55 :)
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- dzik
- zahartowany metalizator
Dodatkowym plusem Fana dla mnie jest to, że znajduje się w Kielcach, a więc rzut beretem od mojego miasteczka. Płyty mam zawsze na drugi dzień od wysyłki.
dobry kościół to kościół spalony
-
- weteran forumowych bitew
Jakieś opinie o blackcomp ? bo nigdy nic od nich nie brałem, jak pakowanie itp
-
- postuje jak opętany!
Kilka razy brałem sztukę CeDe i pakowane tylko w kopertę bąbelkową. Jeśli chodzi o vinyle to nie mam doświadczenia.PureHate pisze:Jakieś opinie o blackcomp ? bo nigdy nic od nich nie brałem, jak pakowanie itp
-
Tak cd jak i winyle zawsze bdbPureHate pisze:Jakieś opinie o blackcomp ? bo nigdy nic od nich nie brałem, jak pakowanie itp
- maciek z klanu
Darek solidna firmą.PureHate pisze:Jakieś opinie o blackcomp ? bo nigdy nic od nich nie brałem, jak pakowanie itp
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Gall
Może i wysyła raz-dwa i pakuje płyty solidnie, ale to cymbał i frustrat. Kontakt z innymi sprzedawcami zawsze miałem dobry i zawsze była pełna kultura, ale zapytać Darka o jakieś detale, to zaczyna się jazda i traktowanie klienta jak intruza. Na jeden taki przypadek przymknąłem oko. Mógł mieć zły dzień, nie ma sprawy. Za drugim razem na stronie sklepu (kiedy jeszcze działała) nie zarybiło coś z kosztami wysyłki i inne widniały w podsumowaniu zamówienia, a inne w mailu. Dareczek był mocno zdziwiony, że poruszam sprawę paru złotych różnicy. Już jebał pies te parę złotych, ale ton odpowiedzi na mojego maila był taki, że jebał pies i Dareczka.
Żeby nie było, ludzie, którzy mieli z nim bezpośredni kontakt jako klienci, też nie są zachwyceni traktowaniem.
Żeby nie było, ludzie, którzy mieli z nim bezpośredni kontakt jako klienci, też nie są zachwyceni traktowaniem.
For there is no folly of the beasts of the earth which is not infinitely outdone by the madness of men.
- Kilgore
Mnie raz wysłał inną płytę niż zamówiłem, na grzeczne zwrócenie uwagi dostałem srogi opierdol żeby natychmiast mu odesłać, świetnie spakować i nie upierdolić jego wspaniałej płyty.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- maciek z klanu
Każdemu zdarza się być czasem pod wpływem. Ja miałem kontakt mailowy z nim wielokrotnie i nigdy nie zostałem obrażony czy potraktowany źle. Krótka i rzeczowa rozmowa to to co lubię.Gall pisze:Może i wysyła raz-dwa i pakuje płyty solidnie, ale to cymbał i frustrat. Kontakt z innymi sprzedawcami zawsze miałem dobry i zawsze była pełna kultura, ale zapytać Darka o jakieś detale, to zaczyna się jazda i traktowanie klienta jak intruza. Na jeden taki przypadek przymknąłem oko. Mógł mieć zły dzień, nie ma sprawy. Za drugim razem na stronie sklepu (kiedy jeszcze działała) nie zarybiło coś z kosztami wysyłki i inne widniały w podsumowaniu zamówienia, a inne w mailu. Dareczek był mocno zdziwiony, że poruszam sprawę paru złotych różnicy. Już jebał pies te parę złotych, ale ton odpowiedzi na mojego maila był taki, że jebał pies i Dareczka.
- Destro
- postuje jak opętany!
Zgadza się,cymbał jakich mało...Zerowa kultura rozmowy-opryskliwe,chamskie,burackie,wulgarne odpowiedzi to u niego normalka i nie chodzi tu tylko o meile,ale także w zwykłej rozmowie.Jak dla mnie koleś wyżej sra niż dupę ma!!!Gall pisze:Może i wysyła raz-dwa i pakuje płyty solidnie, ale to cymbał i frustrat. Kontakt z innymi sprzedawcami zawsze miałem dobry i zawsze była pełna kultura, ale zapytać Darka o jakieś detale, to zaczyna się jazda i traktowanie klienta jak intruza. Na jeden taki przypadek przymknąłem oko. Mógł mieć zły dzień, nie ma sprawy. Za drugim razem na stronie sklepu (kiedy jeszcze działała) nie zarybiło coś z kosztami wysyłki i inne widniały w podsumowaniu zamówienia, a inne w mailu. Dareczek był mocno zdziwiony, że poruszam sprawę paru złotych różnicy. Już jebał pies te parę złotych, ale ton odpowiedzi na mojego maila był taki, że jebał pies i Dareczka.
-
raz z nim rozmawiałem telefonicznie i więcej nie chcę. to wszystko było dość...dziwne :)
Postawmy sprawę jasno, jesteście po prostu problematycznymi klientami, wymagającymi ponad standardowej obsługi, a może nawet specjalnej troski. Ja klikam, płacę i odbieram solidnie zapakowaną przesyłkę. Nie oczekuję od sprzedawcy niczego więcej. Kontakt mailowy zawsze szybki i na poziomie. Kilka razy z własnej inicjatywy Darek zostawiał mi płyty w umówionym miejscu. Nie wiem czego chcieć więcej?
- Oferma
Prawda jest gdzieś po środku, bo z jednej strony pakowanie prima sort, terminy tez się zgadzają i cenowy bywa git, z drugiej jednak kolo ma strasznie nerwowe reakcje na jakiekolwiek zwrócenie uwagi. Znajomy kiedyś mniej więcej godzinę po zakończeniu aukcji na alledrogo dostał od niego mail o treści „no i gdzie moja kasa, cwaniaczku?”.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Niewykluczone, że Dariusz lepiej traktuje klientelę miejscową, chcąc uniknąć konsekwencji na Wielickiej, czy raczej Opolskiej, w jego przypadku.
- nagrobek
- zahartowany metalizator
blackcomp to to samo co dvdmax/kabaretycośtam?
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
NIEnagrobek pisze:blackcomp to to samo co dvdmax/kabaretycośtam?
all the monsters will break your heart
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dawno akurat od niego nic nie brałem ale nigdy nie było problemów535 pisze:Potwierdzam. Jeszcze nigdy nie zawiódł.
nawet można było sobie poczekać na jakąś premiere aby nie wysyłać 2 razy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
Fallen temple git
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
\To jest nic, kiedyś ( około 2004) zamówiłem w odium rex ( tak wiem, byłem głupi) May Result - Tmina. A shadow ( tak ten wielki papież black metalu) mi przysyła May Result - Svetogrđe , pisze do tego dzbana , że mi wysłał nie tę płytę co trzeba i ,że chce odesłać. A ten na to , że Tminy juz nie ma, ale Svetogrđe też fajne i mi sie spodoba. Tyle, że Svetogrđe juz miałem.... Dodam, że druga inna płyta przyszła uszkodzona, pęknięta, a pudełko w stanie idealnym. Zero reakcji z jego strony, sprawa nie została załatwiona. Także radze omijać z daleka jak śmierdzące gówno.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.