Ja raz kupowałem to przywaliło :)Realista pisze:A z czystej ciekawości, czy Omnio na allegro tez tak wali w chuja jak na zamówieniach przez ich stronę (to wiem )?
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
WHP po raz kolejny rewelacyjnie!
aż miło robić zakupy w takich sklepach
aż miło robić zakupy w takich sklepach
- Realista
- weteran forumowych bitew
wkurwia mnie to :) maja w fajnej cenie parę rzeczy ale nie będę ryzykował...Conflagrator pisze:Ja raz kupowałem to przywaliło :)Realista pisze:A z czystej ciekawości, czy Omnio na allegro tez tak wali w chuja jak na zamówieniach przez ich stronę (to wiem )?
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
Lower Silesian Stronghold - bardzo ok. Co prawda niewiele płyt z ich oferty mnie interesuje, ale za to ceny świetne, kontakt dobry no i ekspresowa realizacja zamówień.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Bo te płyty, które są względnie interesujące w ich ofercie szybko znikają :-)martyrdoom pisze:Lower Silesian Stronghold - bardzo ok. Co prawda niewiele płyt z ich oferty mnie interesuje, ale za to ceny świetne, kontakt dobry no i ekspresowa realizacja zamówień.
Co do Omnio na allegro to potwierdzam. Płytki Secrets of the Moon wystawiają już po raz kolejny w promocyjnej cenie, choć mnie od 2 tygodni przekonują, że są "w trakcie ściągania".
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ten SotM widzę ściągają już dwa lata, przez min ten album zjebałem gościa jak szmaciarza przez telefon i ostatecznie tej płyty nie kupiłem - zwrócili mi pieniądze;Lykantrop pisze:Co do Omnio na allegro to potwierdzam. Płytki Secrets of the Moon wystawiają już po raz kolejny w promocyjnej cenie, choć mnie od 2 tygodni przekonują, że są "w trakcie ściągania".
-
- rasowy masterfulowicz
FAN.PL doskonale! 14. przelałem kasę, dziś paczka już czekała.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
Mi właśnie wali, bo przelałem kasę 04.02. i ani słychu ani widu. Dobrze, że tylko jedną pozycję wziąłem.Realista pisze:A z czystej ciekawości, czy Omnio na allegro tez tak wali w chuja jak na zamówieniach przez ich stronę (to wiem )?
support music, not rumors
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mystic - szybka realizacja, świetne zabezpieczenie przed transportem, w środku włożyli nawet gąbkę:)
Zmienił się wygląd strony sklepu Pagan, przypomina nieco SMG. Z tejże okazji dostałem kod na 10% rabat do wykorzystania do 27 lutego. fajny gest
Zmienił się wygląd strony sklepu Pagan, przypomina nieco SMG. Z tejże okazji dostałem kod na 10% rabat do wykorzystania do 27 lutego. fajny gest
- Glene
Wszyscy taki rabat chyba dostali ;)
- Lykantrop
Aż się boję tego podwojonego asortymentu...Z dniem 18.02.2011 prowadzenie sklepu internetowego pod adresem www.omnio.pl przejmuje firma IDH S.A.
Począwszy od tego dnia włącznie w celu dokonywania zakupów pod adresem www.omnio.pl wymagana jest ponowna rejestracja. Obsługa klientów odbywać się będzie poprzez nowy formularz kontaktu oraz pod numerami telefonów podanymi w dziale Kontakt.
Nowy, odświeżony sklep Omnio.pl, który kontynuuje działalność od dnia 18.02.2011 to dwukrotnie większa oferta, w której skład wchodzą działy:
- Książki (94455 produktów)
- Muzyka (60410 produktów)
- Filmy (11272 produktów)
- Gry i Programy (4265 produktów)
- Elektronika (2495 produktów)
- Kolekcje i Dodatki (1824 produkty)
W sprawie zamówień złożonych pod adresem www.omnio.pl do dnia 17.02.2011 włącznie uprzejmie prosimy o kontakt tylko i wyłącznie pod adresem e-mailowym mateusz@omnio.pl. Nasz pracownik zajmie się Państwa otwartym zamówieniem i uzgodni preferowany sposób realizacji.
To jednak nie wszystkie zmiany i ulepszenia. Z dniem 25.02.2011 uruchamiamy nowy, unikalny w skali naszego kraju specjalistyczny sklep internetowy pod adresem www.takt24.pl, który będzie obsługiwać firma Takt Sp. z o.o. Będzie to sklep muzyczny z bardzo bogatą ofertą produktów, w której oprócz katalogu standardowo dostępnego na polskim rynku muzycznym, znajdzie się kilkaset tysięcy produktów muzycznych z całego świata, niedostępnych w regularnej sprzedaży w naszym kraju. Asortyment będzie obejmował nie tylko płyty CD i DVD, ale również szeroki wybór płyt winylowych (w tym rzadkie wersje limitowane), wydania specjalne, boxy, zestawy, koszulki i wiele innych.
Wszystkie konta klientów dotychczasowo zarejestrowanych pod adresem www.omnio.pl zostaną przeniesione do nowego sklepu i będzie można się do niego zalogować używając danych podanych przy rejestracji w dotychczasowym sklepie Omnio.pl. Ponadto, klienci dokonujący zakupów na www.takt24.pl będą mogli liczyć na najtańszą w polskim internecie dostawę zamówień oraz profesjonalną poradę przy dokonywaniu zakupów. Wyjątkowa oferta sklepu www.takt24.pl sprosta nawet najbardziej wymagającym gustom.
Wierzymy, że pozyskanie powyższych inwestorów zapewni najwyższą jakość świadczonych przez nas usług oraz sprosta Państwa wymaganiom. Jednocześnie najmocniej przepraszamy za konieczność wydłużenia realizacji obecnych zamówień, jednak było to konieczne w celu przeprowadzenia wyżej opisanych zmian.
Zapraszamy do kontaktu ze specjalnym działem obsługi zamówień pod adresem mateusz@omnio.pl w celu finalizacji obecnie otwartych zamówień oraz do składania nowych zamówień, już teraz w zupełnie nowej jakości.
Pozdrawiamy,
Zespół OMNIO.PL
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Scaarph
to ktoś jeszcze u nich w ogóle kupuje?
- knaar
- rasowy masterfulowicz
zapytałem na allegro o szczegóły jednego produktu, to od tygodnia nie mam odpowiedzi, wiec raczej nie zamierzam u nich kupićRealista pisze:A z czystej ciekawości, czy Omnio na allegro tez tak wali w chuja jak na zamówieniach przez ich stronę (to wiem )?
Z dniem 18.02.2011 prowadzenie sklepu internetowego pod adresem www.omnio.pl przejmuje firma IDH S.A.
- Bohdan
widać wywarły na nich mocne wrażenie wydarzenia w Egipcie i TunezjiIRONMIL pisze:Z dniem 18.02.2011 prowadzenie sklepu internetowego pod adresem http://www.omnio.pl przejmuje firma IDH S.A.
gruba kreska...nasz pracownik, pan Mateusz odpowie za wszystkie błędy i wypaczenia poprzedniej ekipy, przy okazji odpowie też na trudne pytania a w międzyczasie popakuje paczki i przeprosi za wszystko
git! jutro robie u nich zamówienie na dobrych parę stów
- Agnósdej
- zaczyna szaleć
Kolejne maile od omnio są naprawdę pocieszne.
Ten dostałem w 2 egzemplarzach :E
Ten dostałem w 2 egzemplarzach :E
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
- pogodancer
już przestali by się wygłupiać
- Maleficio
- Kontakt:
Czy Witching Hour zaczęło rozsyłać nową płytę NON OPUS DEI do stałych klientów w ramach prezentu/promocji? Bo wczoraj dostałem a nie zamawiałem?!?!?
- Lykantrop
Nie wiem co ma się rozumieć przez "stały klient" w ich mniemaniu, ale w poprzednim roku zrobiłem u nich zakupów na łączną kwotę 4 koła z hakiem i żadnego prezentu nie dostałem.
EDIT: A nie, przepraszam. Do jednego zamówienia CD Naumachia dostałem.
EDIT: A nie, przepraszam. Do jednego zamówienia CD Naumachia dostałem.
- Maleficio
- Kontakt:
Hmm... no ja nie wiem, od początku roku już wydałem u nich ponad tysiaka... a tego CD się boje otworzyć bo jakaś trawa ze środka wystaję.