Zapomniane perły death metalu
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
- Gore_Obsessed
KRISIUN stworzył nową jakość w Death Metalu (pasuje do wiadomego tematu w tym dziale). Są momentalnie rozpoznawalni i jak już "wdepnę" (często) to przez kilkadziesiąt godzin nie istnieje nic innego.
"Creation's Scourge" - cała złość, gorycz i frustracja (tak zwanego) Trzeciego Świata jak na dłoni.
"Creation's Scourge" - cała złość, gorycz i frustracja (tak zwanego) Trzeciego Świata jak na dłoni.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
[quote][i]Wysłane przez Revenant[/i]
Transgressor nie jest mi bliżej znany, kojarzę tylko, że to stara japońska kapela. Mógłbyś coś więcej o nich napisać?? [/quote]
Taki zajebiście ciężki i mroczny death metal w średnich i wolnych tempach. Nagrali tylko jeden album "Ether For Scapegoat", ale CD chyba ciężko dziś dostać (choć ja łyknąłem przez allegro za małe pieniądze). Chyba w piatek widziałem na allegro kompilacyjny CD "Recollected Limbs" za 20zł. Nie słyszałem go, ale są tam kawałki z płyty, demówek itd. Teraz ci goście graja w Anatomy, ale nie słyszałem ich muzyki.
PS. Miasma była niszcząca.
Transgressor nie jest mi bliżej znany, kojarzę tylko, że to stara japońska kapela. Mógłbyś coś więcej o nich napisać?? [/quote]
Taki zajebiście ciężki i mroczny death metal w średnich i wolnych tempach. Nagrali tylko jeden album "Ether For Scapegoat", ale CD chyba ciężko dziś dostać (choć ja łyknąłem przez allegro za małe pieniądze). Chyba w piatek widziałem na allegro kompilacyjny CD "Recollected Limbs" za 20zł. Nie słyszałem go, ale są tam kawałki z płyty, demówek itd. Teraz ci goście graja w Anatomy, ale nie słyszałem ich muzyki.
PS. Miasma była niszcząca.
- TORTURER
- w mackach Zła
Krisiun w sumie ostatnie co słyszałem to"ageless venomous" i chyba najbardziej mi sie podobało,oryginalana praca gitar,zmiany tempa,nie tylko karabiny,ale poprzednie ich płyty jak dla mnie zbyt monotonne,chociaz w sumie lepsze niz ostatnie Vader,które kopą jada na kilometr i pomyslec ,że nagrali takie killery kiedys jak "the ultimate incantation"
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Adrian696
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!
- Left-Hand-Path
- postuje jak opętany!