Maria Konopnicka pisze:"Słuchać" a słuchać - ja metalu nie słucham, ja metalem żyję

Oj marysia, tyle przemowien pisales oficjelom a frazesy ciagle sie ciebie trzymaja

Jezdzisz na wszystkie koncerty jakie sa, zbierasz ziny, naszywki i autografy oraz pijesz roztopione zelazo? Samo kolekcjonerstwo to nie zycie metalem

No juz nie pisz jak do dzieci, slabo zyjesz tym metalem jak ten Voivod i Coroner sa i beda takim czyrakien na twojej metalowej dupie, widac wtedy co bylo trzeba zyles czyms innym
Maria Konopnicka pisze:kiedyś istotnie napisałem, że pogrążony w szale zakupów zgromadziłem pokaźną liczbę płyt, których jeszcze nie rozfoliowałem

Uspokoję Cię - aktualnie mam z 10 płyt w foliach, z czego pięć znam na pamięć (m.in. Slayer RiB, który niedawno zakupiłem w metalowym pudełku). W sumie to nie wiem co chcesz udowodnić ? Mnie metal wciąż emocjonuje, a Ciebie nie.
A skad wiesz ze nie?, bo nie lykam kazdego gowna i nie kupuje opsranego Dismember i Unleashed w ciemno? Po prostu z wiekiem zmienia sie wiele rzeczy, kiedys popierdalalem do szkoly rowerkiem a teraz jezdze goldwingiem. Kiedys napisales i teraz jest co ci wypominac

a swoja droga szybko obrociles te zafoliowane wtedy bylo tego chyba na setki.
Maria Konopnicka pisze:Przynudzasz chłopaczku - znam kilkanaście osób, które metalu słuchają od 20 lat a Voivod i Coroner nigdy nie słuchali i słuchać nie zamierzają

Nie, no przekonales mnie,zajebisty argument, jak czesiek i wiesiek w wieku 30 lat nie ruchali to znaczy ze ty tez jestes normalny bo walisz gruche w tym wieku zamiast kobiete??
Moze kup chlopakom na 38 urodziny po plycie Voivod i Coroner zeby wiochy nie odstawiali na starosc, bo ich byle gnojek albo syne i corka z gimnazjum skasuje w rozmowie
Maria Konopnicka pisze:"
no co Ty, ja się nie na forum nie urażam

Mam zbyt duże mniemania o sobie i zbyt mały szacunek do Ciebie, żeby mi mogła choć powieka drgnąć

))
Ej no maria ja do ciebie tak milo a ty mi jedziesz po rajtach, ejj przeciez miales byc wyluzowany
Maria Konopnicka pisze:wskaż mi inny gatunek, tak zróżnicowany i pojemny
Jazz, alternatywa. Niestety musisz uwierzyc na slowo bo nie masz o tym pojecia.
Maria Konopnicka pisze:"
O żadnej urazie nie może być mowa - siedzę na tym forum dla rozrywki, a nie by budować jakieś autorytety i zabiegać o czyjąś sympatię.

No czasami inaczej to wyglada a mimo tego ze podkreslasz ciagle jak to wszystko olewasz, to wlasnie takie twoje posty wskazuja ze jest inaczej a mianowicie wprost przeciwnie hehe.