Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
-
- zaczyna szaleć
Re: Na nowe płyty jakiego zespołu czekasz z mokrymi majtami?
A Ondskapt to już nie?
- Duvelor
W sumie... chociaż wolałbym MALIGNJaghut pisze:A Ondskapt to już nie?

𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Góral
- w mackach Zła
Głównie na Immolation.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- pogodancer
kurwa, jak mogłem o nich zapomniećkregozmyk pisze:HADES ALMIGHTY Dawno niczego nie wydali. Będzie już 8 lat.

-
- rasowy masterfulowicz
Jakoś dziwnie się czuję, kiedy widzę obok siebie Malevolent Creation i Necros Christos , przecież tu jest zasadnicza różnica między nimi. Jednym można zaufać, drugim absolutnie nie 

- pogodancer
wiem, wiem, ja też absolutnie nie ufam Necros Christos
-
- rasowy masterfulowicz
ale czekasz na nowe Malevolent Creation i tu jest szkopuł 
No ale spójrzmy prawdzie w oczy, Triune Impurity Rites pożera całą dyskografię MC.

No ale spójrzmy prawdzie w oczy, Triune Impurity Rites pożera całą dyskografię MC.
- ultravox
- zahartowany metalizator
Znasz dobrze całą dyskografię Malevolent Creation?streetcleaner pisze:ale czekasz na nowe Malevolent Creation i tu jest szkopuł
Jeżeli porównać ich debiutanckie płyty, to niestety Necros Christos (swoją drogą całkiem niezła kapela) wypada blado na tle ekipy Phila F.
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo lubię i szanuję The Ten Commandments (ze wskazaniem) i Retribution. Z ich dyskografii nie znam jedynie Envenomed i The Fine Art of Murder. Ale jakoś trudno mi uwierzyc, że są one w stanie zaważyc o całkowitym obrazie tej kapeli. Poza tym, rozmawiamy w kontekście nowej płyty, pewnie tej ad 2010 , a tutaj jakoś już kompletnie nie widzę podstaw by zawierzac w MC.
DX, Warkult, The Will To KIll to dobre albumy, stały poziom, ale równie dobrze na dziś dzień - "ta kapela mogłaby nie istnieć"
DX, Warkult, The Will To KIll to dobre albumy, stały poziom, ale równie dobrze na dziś dzień - "ta kapela mogłaby nie istnieć"

-
- postuje jak opętany!
No ciekaw jestem czy "Blood Libels" jest do przeskoczenia...pewnie nie;)
- ultravox
- zahartowany metalizator
Rozumiem i do pewnego stopnia się zgadzam, ale czy Necros Christos na wysokości swojej 11-tej czy 12-tej płyty (o ile uda im się tyle nagrać) będą wzbudzać taką samą ekscytację jak dzisiaj? Pewnie nie, jednak ich fani wciąż będą chyba mogli mieć nadzieję, że nagrają jeszcze coś na miarę "Triune..."streetcleaner pisze:Bardzo lubię i szanuję The Ten Commandments (ze wskazaniem) i Retribution. Z ich dyskografii nie znam jedynie Envenomed i The Fine Art of Murder. Ale jakoś trudno mi uwierzyc, że są one w stanie zaważyc o całkowitym obrazie tej kapeli. Poza tym, rozmawiamy w kontekście nowej płyty, pewnie tej ad 2010 , a tutaj jakoś już kompletnie nie widzę podstaw by zawierzac w MC.

-
- rasowy masterfulowicz
no tu już grubsza sprawaabsinthe_patriote pisze:No ciekaw jestem czy "Blood Libels" jest do przeskoczenia...pewnie nie;)

ultra--> nie no jasne, takie zestawienie zrobimy kiedy NC będzie miało za sobą 11 płyt:)
ale w tym momencie, w temacie o oczekiwaniach większe nadzieje pokładam w twórcach Triune Impurity Rites.
-
- postuje jak opętany!
Wałki z ms nei nastrajaja jakos szczegolnie entuzjastycznie, wiec chyba nici z syndromu trzeciej płyty...Jaghut pisze:A Ondskapt to już nie?
- pogodancer
życzę Necros Christos (Triune Impurity Rites uwielbiam, to tak na marginesie) żeby ich album numer 10 był równie dobry jak Doomsday X, ale za chuja nie chce mi się w to wierzyć.streetcleaner pisze:Bardzo lubię i szanuję The Ten Commandments (ze wskazaniem) i Retribution. Z ich dyskografii nie znam jedynie Envenomed i The Fine Art of Murder. Ale jakoś trudno mi uwierzyc, że są one w stanie zaważyc o całkowitym obrazie tej kapeli. Poza tym, rozmawiamy w kontekście nowej płyty, pewnie tej ad 2010 , a tutaj jakoś już kompletnie nie widzę podstaw by zawierzac w MC.
- pogodancer
nadzieja matką..., a po Malevolent Creation doskonale wiem czego się spodziewaćultravox pisze: Pewnie nie, jednak ich fani wciąż będą chyba mogli mieć nadzieję, że nagrają jeszcze coś na miarę "Triune..."
a to są akurat 2 zajebiste płyty, ze wskazaniem na zupełnie olewany Envenomedstreetcleaner pisze: Z ich dyskografii nie znam jedynie Envenomed i The Fine Art of Murder.
Malevolent Creation to taki amerykański Dismember - swoje najlepsze płyty już nagrali, ale trzymają się dzielnie, poniżej pewnego poziomu nie schodzą i wciąż potrafią dostarczyć kupę radochy swoim fanom.
- pogodancer
doskonałe porównanie, jak ktoś ich nigdy nie cenił to teraz (lub w przyszłości) tym bardziej nie doceni, ja tam z obiema kapelami najmniejszego problemu nie mamConflagrator pisze:Malevolent Creation to taki amerykański Dismember - swoje najlepsze płyty już nagrali, ale trzymają się dzielnie, poniżej pewnego poziomu nie schodzą i wciąż potrafią dostarczyć kupę radochy swoim fanom.

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No właśnie, jakieś to takie "bez ducha" a ja się bardzo napalałem na ten nowy ONDSKAPT...absinthe_patriote pisze:Wałki z ms nei nastrajaja jakos szczegolnie entuzjastycznie, wiec chyba nici z syndromu trzeciej płyty...Jaghut pisze:A Ondskapt to już nie?
Yare Yare Daze