KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Stutthof o wiele lepsiejszy.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Acherontas bardzo ok. Stutthof również - pewnie stwierdzili, że ze starym wizerunkiem daleko nie zajadą.
Myślę, że to jest trochę bardziej skomplikowane niż zwykły kompromis i odcinanie się od "kłopotliwej" ideologii*. Ja tam mu się nie dziwię, że nie chce być kojarzony z tym co obecnie uważa się za scenę nsbm.Sova pisze:Acherontas bardzo ok. Stutthof również - pewnie stwierdzili, że ze starym wizerunkiem daleko nie zajadą.
* - nie lubię tego określenia w kontekście black metalu, zresztą w ogóle ideologia kojarzy mi się albo z partia polityczną albo z ludźmi nie do końca zdolnymi do samodzielnego myślenia.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
nie no jasne. stwierdzam a nie oceniam.
- martyrdoom
- postuje jak opętany!
WHP i Sova - total support!!!11
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
ano, ale ja zawsze powtarzam, że jest jeszcze Pagan, który sobie ten support wyrobiło na długie lata przed internetem, ba, w zasadzie wyrabiało go sobie jeszcze jak niektórzy dziś tam kupujący nie byli nawet w planach ;)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
no ba, Pagan zawsze zajebiście. za fanclub Samael mają dośmiertnie u mnie +
pierwszy cedek : Masacre - Requiem u Krajana nabyłem. świetne czasy.
pierwszy cedek : Masacre - Requiem u Krajana nabyłem. świetne czasy.
- boroowa
- weteran forumowych bitew
MVP - ideał, nowy VIRUS już wczoraj kręcił się na talerzu
WHP - wczoraj zamówione i zapłacone paypalem (szybciej), dziś kurier ma być u mnie :D
WHP - wczoraj zamówione i zapłacone paypalem (szybciej), dziś kurier ma być u mnie :D
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Morbid Marcin
zrobile sobie zamowionko nowego gorgasm z brutalbands.com - bardzo szybko i tanio. polecam.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
o ja pierdole, nie wiedziałem, że to już się wreszcie ukazało - trzeba mieć!Morbid Marcin pisze:zrobile sobie zamowionko nowego gorgasm z brutalbands.com - bardzo szybko i tanio. polecam.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Soulseller zdecydowanie na plus, co prawda ich "in the next few days" trwało ~tydzień, ale wszystko idealnie opakowane, zabezpieczone, i winyle wyjęte z koszulek, o czym niestety nie wszyscy pamiętają.Morph pisze:No to może dojdzie jakoś niedługo, 2 tygodnie temu mi napisali że wysyłają "in the next few days".
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Sova bardzo OK! to fakt!!martyrdoom pisze:WHP i Sova - total support!!!11
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Ja kupiłem w Sevared rec. i jako, że kupuje tam zawsze kilka płyt, to wyszło mnie jeszcze taniej ;-) Bardzo ich polecam.Morbid Marcin pisze:zrobile sobie zamowionko nowego gorgasm z brutalbands.com - bardzo szybko i tanio. polecam.
- pogodancer
o właśnie, jak działa to Sevared, wysyłają bez zbędnej zwłoki?AroHien pisze: Ja kupiłem w Sevared rec. i jako, że kupuje tam zawsze kilka płyt, to wyszło mnie jeszcze taniej ;-) Bardzo ich polecam.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
- pogodancer
- Czesław
- rasowy masterfulowicz
Idzie zamówienie z Agonii. Nie mam nic przeciwko temu że nie jest to najszybszy na świecie label, bo parę dni czekania naprawdę mi nie robi, ale cholera zrobiłby coś ze sklepem, aby uwzględniał ilość kopii danego materiału - dla programisty nie powinien to być problem. Okazało się że nie było pikczera Adorior, który akurat brałem dla znajomego. Czasem można się wkurwić jak się okaże że brakuje płyty, która była podstawą zamówienia.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak przy okazji - pierwsze wrażenia po odsłuchu? Płytę będę kupował i tak i tak w ciemno, ale lekki przedsmak w postaci recenzji nie zaszkodzi:) Wiec jak?Morbid Marcin pisze:zrobile sobie zamowionko nowego gorgasm z brutalbands.com - bardzo szybko i tanio. polecam.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zwłoki (he he) nie ma żadnej wysyłają po około 24 godzinach. Na przesyłki czekam jakieś 6-9 dni zależnie od kaprysów angielskiej poczty.pogodancer pisze:o właśnie, jak działa to Sevared, wysyłają bez zbędnej zwłoki?AroHien pisze: Ja kupiłem w Sevared rec. i jako, że kupuje tam zawsze kilka płyt, to wyszło mnie jeszcze taniej ;-) Bardzo ich polecam.
było się pochwalić zanim zrobiłeś :)Morbid Marcin pisze:zrobile sobie zamowionko nowego gorgasm z brutalbands.com - bardzo szybko i tanio. polecam.