Malignant Voices
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
PureHate
- weteran forumowych bitew
Re: Malignant Voices
http://sklep.malignantvoices.com/portal ... -p-57.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sova to na pewno jest wydanie osmose ? bo z tego co wiem to nie wyszło od nich ?
Sova to na pewno jest wydanie osmose ? bo z tego co wiem to nie wyszło od nich ?
- gelO
- zahartowany metalizator
To jest Ordo Decimus Peccatum, taki tam sublabel Osmose. Wszystko się zgadza :)
-
PureHate
aha,dobrze wiedzieć dziękuje ;)gelO pisze:To jest Ordo Decimus Peccatum, taki tam sublabel Osmose. Wszystko się zgadza :)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
DEATH WORSHIP - Extermination Mass (12''LP)

winyl już jest u mnie dostępny, płyty CD w drodze.
http://sklep.malignantvoices.com/death- ... p-688.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Polecam też :
REVENGE - Behold.Total.Rejection (DELUXE 12'' 2LP), rewelacyjne wydanie.

http://sklep.malignantvoices.com/reveng ... p-691.html" onclick="window.open(this.href);return false;

winyl już jest u mnie dostępny, płyty CD w drodze.
http://sklep.malignantvoices.com/death- ... p-688.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Polecam też :
REVENGE - Behold.Total.Rejection (DELUXE 12'' 2LP), rewelacyjne wydanie.

http://sklep.malignantvoices.com/reveng ... p-691.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
PureHate
Super.Czekam na CD Death Worship kiedy mniej więcej będą?.Szkoda,że nie masz białego vinyla z tymi bajerami bo poszukuje :).
-
AdrianSmith
- w mackach Zła
Sova ,kiedy trafią do Ciebie Cultesy na analogach ? Po wiela będą ?
chciałbym zrobić większe zamówienie
pozdrawiam
pozdrawiam
- Sova
- rasowy masterfulowicz
CD już mam:PureHate pisze:Super.Czekam na CD Death Worship kiedy mniej więcej będą?.Szkoda,że nie masz białego vinyla z tymi bajerami bo poszukuje :).
http://sklep.malignantvoices.com/death- ... p-693.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Winyle tylko czarne. Porządnie wydana pozycja.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Uwierz, ze sam chciałbym wiedzieć. Zapewne kwiecień. Jak będę znał datę i cenę, to na bank tutaj o tym wspomnę.AdrianSmith pisze:Sova ,kiedy trafią do Ciebie Cultesy na analogach ? Po wiela będą ?
pozdrawiam
-
AdrianSmith
- w mackach Zła
Ok. Czekamy z niecierpliwością .
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Sova, będziesz miał nowe Dread Sovereign na CD?
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bohdan
Właśnie!
- Godplayer
- w mackach Zła
- morbid
- rasowy masterfulowicz
no właśnie na lp???Godplayer pisze:INFESTER
tak czy nie?
- Godplayer
- w mackach Zła
Mnie tylko CD interesuje w tej chwili, LP się pozbywam powolutku.
-
Bless this tongue
maciek z klanu pisze:ja sluchalem fragmentow i zapowiada sie BDB, lubie takie plyty - bez dysonansow i trąb anielskich :) mysle ze połechta twoj gust bardzoCOFFIN pisze:Słuchał ktoś całości? W pierwszym momencie bez dokładniejszego sprawdzenia, myślałem, że to ten niemiecki:/Sova pisze:
ASKEREGN - Monumenter digi CD 47 zł/ LP 69 zł
-Furious, yet elegant black metal with a rough and violent edge. Askeregn raise the intensity by creating an unmatched ambience that is a mixture of emotions only black metal can achieve. A blend of epic battleground aggression combined with repetitive, yet hypnotic rhythms, that drives one to reach the deepest part of the innerself.
CD/LP released by Terratur Possessions, cassette version done by the infamous Tour De Garde exclusively.
" onclick="window.open(this.href);return false;
od kilku dni intensywnie katowałem cała dyskografie Askeregn. Kilka razy podchodziłem do debiutu, ale odbijałem się jak od ściany, za to demo zrobiło mi bardzo dobrze zapewne przez to obskurne brzmienie. Dałem ponownie szanse Monumenter i w końcu pięknie kliknęło. Świetnie skomponowane numery. Nadal nie wiem kto się tam udziela, ale czuć, że to nie pierwsi lepsi wyrobnicy.
-
pr0metheus
juz samo to ze dziela split z vordr powinno dac do zrozumienia, ze askeregn powinno sie przynajmniej sprawdzic
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Z paniczem manieczki kiedyś poruszyliśmy temat tej płyty i w zasadzie wyszło, że jakoś nic z niej nie zapamiętaliśmy;) Jest na półce, więc może czas wrócić i obadać, jak to wygląda dzisiaj.
'Come the Blessed Madness'
-
pr0metheus
warto czasem cos odkurzyc. ja po latach wrzucilem na ruszt forgjord i numinous. teraz leci regularnie
-
PureHate
Dlatego nie lubię sprzedawać albumów,które za pierwszym razem nie doceniłem.Miałem tak między innymi z Sigrblot.pr0metheus pisze:warto czasem cos odkurzyc. ja po latach wrzucilem na ruszt forgjord i numinous. teraz leci regularnie
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Wrzucę jutro i zobaczymy. W zasadzie typowałem ją do wylotu, ale kto wie.pr0metheus pisze:
warto czasem cos odkurzyc. ja po latach wrzucilem na ruszt forgjord i numinous. teraz leci regularnie
'Come the Blessed Madness'