KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
będzie na kolekcje mp3 ;)
- knaar
- rasowy masterfulowicz
wygrałem w totka, odpowiedzieli po 2 tygodniachMaleficio pisze:knaar pisze:Było już o Southern Lord i potwierdzam - jest syfiasta. Czekam już 2 miesiące na 3CD i nic. Nie odpowiadają też zupełnie na maile.
dostac odpowiedz mailowa od SL to jak wygrac w totka
napisali, że nie mają mojego zamówienia w systemie i czy na pewno zamawiałem i płaciłem :D
wysłałem im wszystkie mailowe potwierdzenia jakie dostałem do tego zamówienia i dalej czekam już tydzień...
- Wódz 10
- rasowy masterfulowicz
Zero problemów z Southern Lord. 5-6 CD doszło do mnie w niecały tydzień.
I dream of colour music,
And the intricacies of the machines that make it possible
And the intricacies of the machines that make it possible
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
ciag dalszy Omnio story
Jest nam niezmiernie miło powitać Was w sklepie Takt24.pl! Przygotowaliśmy dla Was ponad 750 000 wydawnictw i akcesoriów muzycznych z dosłownie całego świata. Tak bogaty katalog podzieliliśmy na kilkanaście głównych kategorii gatunkowych, w których znajdziecie dodatkowe, specjalistyczne podkategorie.
Z dniem dzisiejszym oddajemy nasz sklep w Wasze ręce, licząc, że sprosta nawet najbardziej wymagającym gustom muzycznym. Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli zechcecie podzielić się z nami Waszymi spostrzeżeniami i uwagami dotyczącymi funkcjonalności czy wyglądu sklepu.
Otwarcie naszego sklepu zbiegło się w czasie z 30-leciem jednej z najważniejszych wytwórni muzycznych, czyli Roadrunner Records. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was specjalną ofertę, w której znajdziecie 30 albumów sygnowanych przez tę firmę w niezwykle niskiej cenie, której próżno szukać u konkurencji.
Na koniec informacja techniczna - wszystkie konta klientów, które zostały założone w ramach starego sklepu Omnio.pl, zachowały swoją ważność w sklepie Takt24.pl, co oznacza, że możecie się zalogować używając tych samych danych co poprzednio.
Jeszcze raz gorąco zapraszamy na strony naszego sklepu. W oczekiwaniu na Wasze zamówienia, serdecznie pozdrawiamy!
Zespół Takt24.pl
Jest nam niezmiernie miło powitać Was w sklepie Takt24.pl! Przygotowaliśmy dla Was ponad 750 000 wydawnictw i akcesoriów muzycznych z dosłownie całego świata. Tak bogaty katalog podzieliliśmy na kilkanaście głównych kategorii gatunkowych, w których znajdziecie dodatkowe, specjalistyczne podkategorie.
Z dniem dzisiejszym oddajemy nasz sklep w Wasze ręce, licząc, że sprosta nawet najbardziej wymagającym gustom muzycznym. Będziemy bardzo wdzięczni, jeśli zechcecie podzielić się z nami Waszymi spostrzeżeniami i uwagami dotyczącymi funkcjonalności czy wyglądu sklepu.
Otwarcie naszego sklepu zbiegło się w czasie z 30-leciem jednej z najważniejszych wytwórni muzycznych, czyli Roadrunner Records. Z tej okazji przygotowaliśmy dla Was specjalną ofertę, w której znajdziecie 30 albumów sygnowanych przez tę firmę w niezwykle niskiej cenie, której próżno szukać u konkurencji.
Na koniec informacja techniczna - wszystkie konta klientów, które zostały założone w ramach starego sklepu Omnio.pl, zachowały swoją ważność w sklepie Takt24.pl, co oznacza, że możecie się zalogować używając tych samych danych co poprzednio.
Jeszcze raz gorąco zapraszamy na strony naszego sklepu. W oczekiwaniu na Wasze zamówienia, serdecznie pozdrawiamy!
Zespół Takt24.pl
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- panthyme
- w mackach Zła
I teraz nie wiadomo czy to dobra wiadomość czy zła:)
011011000110010101110000011100100110100101100011011011110110010001100101
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
http://www.myspace.com/bloodfeastpl
http://www.facebook.com/bloodfeastpl
- Nerwowy
Trzeba czekać aż jakiś kaskader coś zamówi i podzieli się wrażeniami ;).
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Czekam, aż znów będą u nich płyty po 5zł, wtedy pomyślę ;)
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
-
- zaczyna szaleć
Arek sprzedał Omnio bo tak się zapętlił w obniżaniu cen, że jak przyszedł czas rozliczenia z dostawcami to okazało się że nie ma pieniędzy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
W takim razie teraz chce chyba wyjść na prostą bo ceny to co poniektóre ma chyba z dupy wzięte. Mimo wszystko jest kilka płyt które by mnie interesowały ale podobnie jak Nerwowy poczekam na jakiegoś kaskadera który jako pierwszy przetestuje działalność nowego sklepu.
- Scaarph
- Xapapote
zam owiłem ostatni BLS za 19,90
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Xapapote
:)kregozmyk pisze:Kupiłem kilkadziesiąt płyt po takich cenach w omnio.pl pod koniec zeszłego roku. Czekałem 3 miesiące. Zamówienie anulowano, kasę zwrócili.Bezdech pisze:Czekam, aż znów będą u nich płyty po 5zł, wtedy pomyślę ;)
-
Zamówiłeś w Takt24?? Czyli na ochotnika zgłosiłeś się jako tester??:)Xapapote pisze:zam owiłem ostatni BLS za 19,90
- Xapapote
-
Gratuluję odwagi:) jeśli otrzymasz przesyłkę wcześniej niż miesiąc daj znać:)
-
- rasowy masterfulowicz
Czekam z wypiekami na twarzy na dalsze rozwinięcie sprawy Towarzysza Xapapote ;)
- Xapapote
rzuciłem się jak Wania na okienko strzelnicze w hitlerowskim bunkrze. a co!streetcleaner pisze:Czekam z wypiekami na twarzy na dalsze rozwinięcie sprawy Towarzysza Xapapote ;)
... bez broni, z gołą dupą i po pijaku :) Szanse masz niewielkie.Xapapote pisze:
rzuciłem się jak Wania na okienko strzelnicze w hitlerowskim bunkrze. a co!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
przez cały okres działalności Omnio kupiłem tam kilkadziesiąt płyt po różnych cenach. Tylko raz, na jedną płytę, czekałem nieco dłużej. ja tej firmie nie mam nic do zarzucenia.kregozmyk pisze:Kupiłem kilkadziesiąt płyt po takich cenach w omnio.pl pod koniec zeszłego roku. Czekałem 3 miesiące. Zamówienie anulowano, kasę zwrócili.Bezdech pisze:Czekam, aż znów będą u nich płyty po 5zł, wtedy pomyślę ;)
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
U mnie podobnie. Zawiodłem się tylko raz, jak omnio dogorywało i nie zrealizowało mojego zamówienia na cedek Secrets of the Moon. Tak po ludzku wybaczam, ale więcej już tam nie zamówię. Niesmak pozostał.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95